Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Island Pacific Hotel

152 Connaught Road West, otok Hong Kong - zahod, Hongkong, Hong Kong (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Island Pacific Hotel Hongkong - avla Island Pacific Hotel Hongkong - restavracija Island Pacific Hotel Hongkong - bar/salon Island Pacific Hotel Hongkong - restavracija Island Pacific Hotel Hongkong - Hrana in pijača Island Pacific Hotel Hongkong - fitnes Island Pacific Hotel Hongkong - fitnes Island Pacific Hotel Hongkong - bazen Island Pacific Hotel Hongkong - bazen Island Pacific Hotel Hongkong - poslovni center Island Pacific Hotel Hongkong - poslovni center Island Pacific Hotel Hongkong - poslovni center Island Pacific Hotel Hongkong - poslovni center Island Pacific Hotel Hongkong - poslovni center Island Pacific Hotel Hongkong - poslovni center Island Pacific Hotel Hongkong - soba za sestanke
Island Pacific Hotel Hongkong - plesišče Island Pacific Hotel Hongkong - restavracija Island Pacific Hotel Hongkong - restavracija Island Pacific Hotel Hongkong - restavracija Island Pacific Hotel Hongkong - restavracija Island Pacific Hotel Hongkong - restavracija Island Pacific Hotel Hongkong - razgled Island Pacific Hotel Hongkong - soba za goste Island Pacific Hotel Hongkong - soba za goste Island Pacific Hotel Hongkong - zunanjost hotela Island Pacific Hotel Hongkong - soba za goste Island Pacific Hotel Hongkong - soba za goste
Območje otok Hong Kong - zahod Število sob: 343
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

7,8

od 5700 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,0
Lokacija
7,3
Storitve osebja:
8,1
Stanje/čistoča hotela:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/postrežba:
6,9
Vse ocene (5700)
Razvrsti po:
Kar W. Popotniki, ki potujejo sami Malaysia, 16. julij 2015
Comfortable room

Clean, comfortable, good Wifi
7,7
Durand S. Pari United States of America, 15. julij 2015
Good choice for 1st time in Hong Kong

room view, staff friendliness, room comfort and value
9,3
Chose this hotel based on positive reviews. Those reviews were accurate. Great value for the excellent room I received with harbor view. Excellent view of ICC light show each night. Quite room. Very comfortable and clean. Great buffet for breakfast and dinner. Friendly room service staff. Absolutely no complaints and a good choice for first time visitors with limited knowledge of Hong Kong.
Iren S. Poslovni potniki Russia, 11. julij 2015
Great view

Great view, perfect placing
8,7
Sergey Z. Pari Russia, 8. julij 2015
Good hotel with nice place

Smoking rooms, shower and bath are diffrent and beautiful viw
9
We staed at 2 days. It's good hotel, very beautiful viw, nice stuff, big room.
Yu H. Poslovni potniki Hong Kong, 1. julij 2015
Clean

Clean and tidy
8
Maria L. Družine z majhnimi otroki Philippines, 1. julij 2015
I paid for the nice view

Nice view of the harbour, clean, free shuttle to some areas in hongkong island
7
First, I'd like to mention that I really like the view of the harbour from out room. It's a lovely distraction coming from the hustle and bustle of the Hongkong central and TST. The room is also clean, the staff are nice, they have free shuttle to some vital parts of the hongkong island and they provided me with a mobile wifi that I can bring with me wherever I go while in Hongkong (for this, I was asked to deposit HK$500 just in case I lost it). BUT, I would like to point out these very important downside of the hotel: 1.) The Toilet and bath door is not strategically designed to give free space when go in, when you open the door, you find it very annoying that are left with little space to step in. 2.) To rate your hotel as a 4-star, shouldn't you at least have bidet? I find it hard to understand why you don't have a bidet. 3.) The fridge doesn't have anything in it except for two bottles of water. Seriously? I've been to some hotels like 3-stars and they have F&B items inside the fridge.
Michelle T. Poslovni potniki Indonesia, 30. junij 2015
Good location

Location
7,3
This is my 2nd stay here and I returned because for the price they charge, the location is great. It is walking distance to buses, to the train station and for those not using the complimentary shuttle buses to the airport station, you can also take an airport bus directly to and from the airport. The staff at the door or entrance is lovely. Smiling, friendly and helpful. The staff at reception is different, business-like, hardly smiles and looks bored with their job. They could not seem to find my previous records although I was a returning guest. The room is small, but clean. And for what I need it for, it is sufficient. Be sure to ask for rooms on the higher floor as the lower ones have less light, being blocked by all the adjacent buildings. I would not call it a four shat hotel, but then again, my standard for 4 stars, having travelled a lot and use them, is high. It is the higher end of a 3-star. The hotel is old and needs sprucing up. When they do that, they an classify themselves as 4 stars.
Nicky H. Poslovni potniki Singapore, 29. junij 2015
Good

Good
6
Nicky H. Poslovni potniki Singapore, 28. junij 2015
Good

Good
6
Lim T. Skupine Malaysia, 27. junij 2015
Nice hotel

Full habour view, clean, staff fast respond
8,3
- beautiful full habour view from hotel room - clean & comfortable room although not very big - staff fast respond & helpful - need to walk a bit from MRT station but ding ding bus station just outside from hotel - shuttle bus very puncture - room price a bit expensive although I book early but later got cheaper rate for the same date which unfair to me who book early

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Island Pacific Hotel HongkongIsland Pacific Hotel Hongkong - avlaIsland Pacific Hotel Hongkong - restavracijaIsland Pacific Hotel Hongkong - bar/salonIsland Pacific Hotel Hongkong - restavracijaIsland Pacific Hotel Hongkong - Hrana in pijačaIsland Pacific Hotel Hongkong - fitnesIsland Pacific Hotel Hongkong - fitnesIsland Pacific Hotel Hongkong - bazenIsland Pacific Hotel Hongkong - bazenIsland Pacific Hotel Hongkong - poslovni centerIsland Pacific Hotel Hongkong - poslovni centerIsland Pacific Hotel Hongkong - poslovni centerIsland Pacific Hotel Hongkong - poslovni centerIsland Pacific Hotel Hongkong - poslovni centerIsland Pacific Hotel Hongkong - poslovni centerIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za sestankeIsland Pacific Hotel Hongkong - plesiščeIsland Pacific Hotel Hongkong - restavracijaIsland Pacific Hotel Hongkong - restavracijaIsland Pacific Hotel Hongkong - restavracijaIsland Pacific Hotel Hongkong - restavracijaIsland Pacific Hotel Hongkong - restavracijaIsland Pacific Hotel Hongkong - razgledIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - zunanjost hotelaIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - poslovni salonIsland Pacific Hotel Hongkong - kopalnicaIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - kopalnicaIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - kopalnicaIsland Pacific Hotel Hongkong - kopalnicaIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za gosteIsland Pacific Hotel Hongkong - soba za goste


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3C01