ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

JW Marriott Medan

Jl. Putri Hijau No. 10, Medan Perjuangan, Medan, Indonezija 20111 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

JW Marriott Medan Medan - zunanjost hotela JW Marriott Medan Medan - zunanjost hotela JW Marriott Medan Medan - zunanjost hotela JW Marriott Medan Medan - soba za goste JW Marriott Medan Medan - plesišče JW Marriott Medan Medan - soba za goste JW Marriott Medan Medan - restavracija JW Marriott Medan Medan - vhod JW Marriott Medan Medan - kopališče JW Marriott Medan Medan - fitnes JW Marriott Medan Medan - soba za goste JW Marriott Medan Medan - restavracija JW Marriott Medan Medan - plesišče JW Marriott Medan Medan - restavracija JW Marriott Medan Medan - poslovni salon JW Marriott Medan Medan - poslovni salon
JW Marriott Medan Medan - kopališče JW Marriott Medan Medan - kopališče JW Marriott Medan Medan - plesišče JW Marriott Medan Medan - Hrana in pijača JW Marriott Medan Medan - fitnes JW Marriott Medan Medan - plesišče JW Marriott Medan Medan - recepcija JW Marriott Medan Medan - soba za sestanke JW Marriott Medan Medan - plesišče JW Marriott Medan Medan - vhod JW Marriott Medan Medan - kopališče JW Marriott Medan Medan - avla
Območje Medan Perjuangan Število sob: 280

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Odlično

8,8

od 1066 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,8
Lokacija
8,5
Storitve osebja:
9,1
Stanje/čistoča hotela:
9,2
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/postrežba:
8,5
Vse ocene (1066)
Razvrsti po:
Pramote C. Poslovni potniki Thailand, 24. november 2014
Room shold be more clean

room size, interior, starr perfommance
6,7
Room and cups should more clean. Internet and Wi-Fi in guest room should be included in package.
Juliany J. Popotniki, ki potujejo sami Indonesia, 23. november 2014
Best hotel in town

cleanliness, comfortable, hospitality
9,3
Qing A. Pari Singapore, 23. november 2014
A comfortable, luxurious stay!

Location, Cleanliness, Hospitality
10
My fiancee and I stayed for 1 night only, but wished we could have stayed longer! Check-in was a breeze as the hotel staff brought us to the room to show us around before checking in. The rooms were exceptionally large and very clean. The bed was very comfortable - perfect for us since we spent the whole day running around. All in all, a very pleasant stay and I would highly recommend this hotel to anyone going to Medan!
Suma T. Poslovni potniki Indonesia, 22. november 2014
Average 5 Star Hotel

location, clean and comfort
8,7
Room is spacious and excelent bathroom
Jefri K. Poslovni potniki Indonesia, 2. november 2014
nice and comfort

clean, good hotel staff, near bussiness area
9,3
best place in town
Ho P. Skupine Malaysia, 2. november 2014
5 star hotel in medan

location, cleanliness, grand
8,3
overall it was a nice stay in this hotel, the swimming pool is abit smaller than expected. other things are just perfect. worth the price for this 5 stars hotel.
Ho P. Skupine Malaysia, 2. november 2014
great 5 stars hotel

nice hotel
8,3
overall it was a nice stay in this hotel, the swimming pool is abit smaller than expected. other things are just perfect. worth the price for this 5 stars hotel.
Thi L. Poslovni potniki Vietnam, 1. november 2014
Great hotel

Great location, good Chinese restaurant, friendly staff
9,7
Comfortable, convenient.
Iswandi H. Poslovni potniki Indonesia, 25. oktober 2014
Excellent

Room, the lounge and the bar
9,3
Excellent
Fransiska N. Družine z majhnimi otroki Indonesia, 19. oktober 2014
Our 3-night stays at JW Marriott with a 2-year old

Big room + bathroom, city view, swimming pool
7,3
The hotel personnels were kind and ready to help on our requests. We met with Pak Dimas, the Hotel Manager, who had kindly offered us a room upgrade after we complained on the unprofessionalism of the room cleaning service personnels. The room was amazingly good just as our expectations on a first class hotel like Marriott. It was showing signs of wear and tear in some parts of the room, like in the shower area and clogging of the washing basin, but nevertheless it was clean and in good working condition. Taxi was readily available in the hotel, which is good, considering that we need to take taxi to get us to most of our destinations. Not many food choices around the hotel, unless you don't mind eating in the hotel restaurants. We have no comments on the hotel restaurants as we chose to try local foods outside the hotel. Swimming pool was clean and not crowded when we were there. It was a beautiful view too.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

JW Marriott Medan MedanJW Marriott Medan Medan - zunanjost hotelaJW Marriott Medan Medan - zunanjost hotelaJW Marriott Medan Medan - zunanjost hotelaJW Marriott Medan Medan - soba za gosteJW Marriott Medan Medan - plesiščeJW Marriott Medan Medan - soba za gosteJW Marriott Medan Medan - restavracijaJW Marriott Medan Medan - vhodJW Marriott Medan Medan - kopališčeJW Marriott Medan Medan - fitnesJW Marriott Medan Medan - soba za gosteJW Marriott Medan Medan - restavracijaJW Marriott Medan Medan - plesiščeJW Marriott Medan Medan - restavracijaJW Marriott Medan Medan - poslovni salonJW Marriott Medan Medan - poslovni salonJW Marriott Medan Medan - kopališčeJW Marriott Medan Medan - kopališčeJW Marriott Medan Medan - plesiščeJW Marriott Medan Medan - Hrana in pijačaJW Marriott Medan Medan - fitnesJW Marriott Medan Medan - plesiščeJW Marriott Medan Medan - recepcijaJW Marriott Medan Medan - soba za sestankeJW Marriott Medan Medan - plesiščeJW Marriott Medan Medan - vhodJW Marriott Medan Medan - kopališčeJW Marriott Medan Medan - avlaJW Marriott Medan Medan - avlaJW Marriott Medan Medan - avlaJW Marriott Medan Medan - plesiščeJW Marriott Medan Medan - kopališče


AS-AGWEB-3B05