ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

L'Hotel Nina et Convention Centre

8 Yeung Uk Road (New Territories), Tsuen Wan, Hongkong, Hong Kong (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bazen L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartma L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartma L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartma
L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartma L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartma L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartma L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - kopalnica L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartma L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - notranjost hotela L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bife L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bar/salon L’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - plesišče
Območje Tsuen Wan Število sob: 1608

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

8,0

od 12210 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,4
Lokacija
7,8
Storitve osebja:
8,3
Stanje/čistoča hotela:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/postrežba:
7,1
Vse ocene (12210)
Razvrsti po:
Pavol K. Poslovni potniki Slovakia, 10. januar 2012
dobry hotel

vysoky standard
8
v l-nina som spal uz 2. krat. hotel je cisty, kvalitny. drahy, ale drahe su uz vsetky hotely v hk. spojeny je s obchodnymi centrami, takze sa rychlo najete a tiez mozete nakupovat ak potrebujete. hned oproti hotelu je 3poschodovy "trh " kde europsky cestovatel najde cinsky sposob predaja potravin :) je vsak daleko od centra. jedna zastavka metra je takmer hned za hotelom a ina 15 minut peso. spal som na 87poschodi, takze na mrakodrapy som pozeral z vysky :). na izbe som mal telku aj vo vani, ale take nepotrebujem :)
Robert L. Pari Slovenia, 22. september 2011
Super modern hotel z odličnim razgledom

razgled iz hotela, lepa oprema sobe, zanimiva kopalnica, čistoča na mestu
7,3
Bivanje v tem hotelu je bilo super doživetje. Ker je bil to prvi obisk Hong Konga, sicer nisem vedela, da je lokacija dokaj daleč stran od centra dogajanja (Hong Kong island), ampak ni problema, saj je podzemna čisto blizu, okoli pa je vseeno veliko trgovin in restavracij, blizu pa je tudi ogromen park ob zalivu. Hotel se lahko pohvali s čistočo, kar me je presenetilo, saj ponavadi vseeno pogrnem po postelji tudi svoje rjuhe, tudi če deluje čisto, tukaj pa sem prvič imela občutek, da tudi dejansko je čisto. Zanimiva je kopalnica, lepa in moderna oprema, zavese lahko zagrneš s pritiskom na stikalo, razgled na mesto je iz sobe prav romantičen. V sobi je tudi TV, hladilnik (vendar ni mini bara), sef...Osebje je prijazno, saj sem v predverju ob računalniku, kjer imaš na razpolago zastojn internet, pozabila telefon in ga je osebje prijazno shranilo. Dober hotel predvsem za zanimivo izkušnjo, obkrožen s trgovskimi centri, saj do enega prideš celo direktno iz hotela.
Shopping Tip: Lokacija je dokaj neugodna, če si pridete ogledati znamenitosti, ampak so sobe dokaj velike, zato odtehtajo lokacijo. Je pa blizu podzemna in avtobusna postaja. Samih znamenitosti pa v okolici ni prav veliko.
Thititham P. Poslovni potniki Thailand, 23. oktober 2014
5 Stars, Good Price

5 Stars, Good Price, Fabulous View
9
It's not the first time here. I'm still impressed staying here even if the hotel is a bit distance from downtown, but still close to Tsuen Wan West MTR station. Happy staying!!!
Hariadi R. Družine z majhnimi otroki Indonesia, 23. oktober 2014
Very comfortable stay at Harbourview Suite...

Room size, location, view
9,3
Spacious room, near a few shopping centers, near MTR. Recommended
Lee T. Družine z majhnimi otroki Hong Kong, 22. oktober 2014
Five stars covers on a three stars hotels

Location and view, other than this two nothing much.
6
I think the toilet is designed poorly. Water management is very poor. There are working flow back to the room. I will not go again.
Miu S. Poslovni potniki China, 22. oktober 2014
Nice sea view room in 40th floor.

Clean, tidy and close to MTR station.
9,3
Nice sea view room in 40th floor. The room is tidy, clean and the hotel close to West Tuen Wan MTR station. There is a public park close to the hotel. The location is very good. It's good to have a walk after dinner.
Andre D. Poslovni potniki Indonesia, 21. oktober 2014
Nice View and big room

Easy access, nice location, nice view
8
I love the view of harbor and big room, but this hotel has no free wifi.
Ming L. Pari Singapore, 21. oktober 2014
Upgraded to suite on level 73!

convenient, great view, spacious rooms
9,3
Perfect with the free upgrade to suite. Good food and shopping within walking distance
Christian L. Poslovni potniki Indonesia, 20. oktober 2014
Nice Hotel with notes

Nice Location & Good environment
7,3
The room was quite ok but I must pay for the wifi, so bad.
Carlos V. Poslovni potniki Philippines, 20. oktober 2014
best service, great rooms and food.

value for money, big rooms, service is best
10
great stay at the hotel. staff are very helpful. food is great.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

L’Hotel Nina et Convention Centre HongkongL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bazenL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartmaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartmaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartmaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartmaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartmaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartmaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - kopalnicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - apartmaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - notranjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bifeL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bar/salonL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - plesiščeL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za sestankeL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - avlaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - notranjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - zunanjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - zunanjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - razgledL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - razgledL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - vhodL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - restavracijaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - fitnesL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bifeL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - recepcijaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - restavracijaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - zunanjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - zunanjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - notranjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - notranjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - notranjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bazenL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - okolicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - notranjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - zunanjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - fitnesL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - fitnesL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bazenL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - avlaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - notranjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - notranjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bar/salonL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - zunanjost hotelaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - kavarnaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bar/salonL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - restavracijaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bar/salonL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - bazenL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - kavarnaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - kopalnicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - kopalnicaL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za gosteL’Hotel Nina et Convention Centre Hongkong - soba za goste

Ocene strank - L'Hotel Nina et Convention Centre, Hongkong

AS-AGWEB-3C03