ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Lanta Mermaid Boutique House Hotel

333 Moo 3, Saladan, plaža Klong Dao, Koh Lanta, Tajska 81150 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - zunanjost hotela Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - zunanjost hotela Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za goste
Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kopalnica Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kopalnica Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kopalnica Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - razgled Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - razgled Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - zunanjost hotela Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - vrt Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotela Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotela Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotela Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotela Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotela
Območje plaža Klong Dao Število sob: 18
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Vrhunsko

9,1

od 360 ocen

Kakovost glede na ceno:
9,1
Lokacija
8,4
Storitve osebja:
9,4
Stanje/čistoča hotela:
9,8
Udobnost/standard sobe:
9,5
Hrana/postrežba:
8,4
Vse ocene (360)
Razvrsti po:
Ferdinand P. Popotniki, ki potujejo sami Slovenia, 29. januar 2013
najboljsi hotel na Lanti

osebje,čistoča,hrana
10
Prijetno sem bil presenečen nad kakovostjo in storitvami hotela,osebje hotela zelo prijazno,zatrk odlicen,tudi lokacija zelo dobra
Potovalni nasvet: Če potujete na otok Lanta vsekakor priporočam ta hotel v blizini pristanisca in mesta in tik ob morju z lepimi peščenimi plažami
Michael S. Pari United States of America, 24. februar 2015
Very pleasant stay at Mermaid

Nice room, great shower , friendly service
10
Very pleasant. Best place we stayed in Thailand
Maree D. Pari Australia, 20. februar 2015
Best Island Holiday in Thailand

Close to the beach - Staff excellant - High standard of rooms
10
We stayed 2 times at Lanta Mermaid in Ocean view room and Mountain view both were excellant the ocean view room was larger and good view over ocean. Staff were attentive to all your needs and friendly greeting on leaving or returning to hotel. We only ate breakfast at hotel and it was made fresh for you. There were quite a few restaurants/bars on the beach so what better way to enjoy the sunset. Our favourite was the Koala Bar and for bike hire or tours the aussie operated apple travel on the main road at Klong Dao beach. Koh Lanta is a great holiday destination.
Molly L. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 19. februar 2015
Great Spot

Staff performance, convenience, comfort
9,7
This is a great boutique hotel. The staff is superb and go above and beyond to help with all details. The breakfast is made to order, transfer to the ferry was taken care of and scooters are available onsite. The beach is across the road. The rooms are very comfortable and everything is new. The only complaint that I have is the room that I was in, 206 is next to a supply cupboard so mornings were noisy with the cleaners. This is generally par for the course in Asia though. I would stay here again.
Dane O. Pari Canada, 14. februar 2015
Great Place!

The staff were amazing. The hotel was very clean and the location was great.
10
We are very pleased with the stay at mermaid. The staff were the best we had in all of Thailand. It was very clean and the bed was comfortable!!
Rebecca S. Pari Australia, 11. februar 2015
Nice hotel

Staff and service
8
Our stay was nice, but we would've preferred to be on the other side of the road, closer to the beach. The area itself is not the nicest because of the local businesses and road traffic. The hotel room was quite small for the price, but very clean and well maintained. The best thing about this hotel is the staff- they were friendly, caring, attentive and overall lovely people.
Albert L. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 27. januar 2015
Clean!

Cleanlines, Location, Staff
9,3
Fantastic place to stay. It is very clean as you have to take off shoes prior to entering the hotel. The staff is very hospitable and address you by name. The breakfast is a western style breakfast and all you can eat. I will stay here again if I ever return.
Kristian K. Skupine Denmark, 23. januar 2015
Perfect stay

Staff, rooms and cleaness
9,3
Gregory D. Pari Canada, 11. januar 2015
Ok Stay Early January

Very clean, Front staff were great
7,3
We had an ok stay during our 6 nights here in early January. The place is very clean and the front staff were always extremely happy and eager to help. We booked a room with a king bed and it was actually just 2 double beds pushed together. They didn't even provide a king sized cover so we had two double covers. Did not meet my expectation of a bed for two people. Mattress was also very hard and uncomfortable for a side sleeper. Although this seemed to be the norm for Thailand. We did have a nice mattress at our previous hotel on Lanta though. The breakfasts were edible but not that great. Coffee was horrible as it was so weak it was just slightly dark hot water. Menu items were very limited but provided enough to fill you up until lunch anyways. So in summary, if it wasn't for the amazing staff and clean hotel and rooms we wouldn't have had a good stay. This review is also based on the price we paid as well. We paid a little over 2500 baht a night so thought that this was very expensive for what we had. If the price was less, we would have been willing to put up with a few more of the hotel's shortfalls. For these reasons, I don't agree that with previous reviews and would give it a lower rating.
David M. Pari United Kingdom, 2. januar 2015
My extra week

Cleanliness, the staff , local knowledge
9,7
We loved every minute the staff were so accommodating ,friendly and willingness to help

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Lanta Mermaid Boutique House Hotel Koh LantaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - zunanjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - zunanjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kopalnicaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kopalnicaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kopalnicaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - razgledLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - razgledLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - zunanjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - vrtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kavarnaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - trgovineLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - trgovineLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - trgovineLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - zunanjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - zunanjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - restavracijaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - vrtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kopalnicaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - vrtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - zunanjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - razgledLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - restavracijaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - OpremaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - restavracijaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - razgledLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kopalnicaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - OpremaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kopalnicaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - restavracijaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - restavracijaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - OpremaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - vrtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - restavracijaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - restavracijaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - avlaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - avlaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kopalnicaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - soba za gosteLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - restavracijaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - restavracijaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - avlaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - vrtLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kopalnicaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - OpremaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - notranjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - zunanjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - restavracijaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - zunanjost hotelaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - avlaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - restavracijaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - kopalnicaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - restavracijaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - avlaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - avlaLanta Mermaid Boutique House Hotel Koh Lanta - zunanjost hotela

Ocene strank - Lanta Mermaid Boutique House Hotel, Koh Lanta

AS-AGWEB-3C06