ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Manhattan Hotel

13 Soi 15 Sukhumvit Road, Sukhumvit, Bangkok, Tajska (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Manhattan Hotel Bangkok - soba za goste Manhattan Hotel Bangkok - soba za goste Manhattan Hotel Bangkok - soba za goste Manhattan Hotel Bangkok - soba za goste Manhattan Hotel Bangkok - soba za goste Manhattan Hotel Bangkok - soba za goste Manhattan Hotel Bangkok - soba za goste Manhattan Hotel Bangkok - soba za goste Manhattan Hotel Bangkok - soba za goste Manhattan Hotel Bangkok - soba za goste Manhattan Hotel Bangkok - soba za goste Manhattan Hotel Bangkok - soba za goste Manhattan Hotel Bangkok - kopalnica Manhattan Hotel Bangkok - kopalnica Manhattan Hotel Bangkok - kopalnica Manhattan Hotel Bangkok - kopalnica
Manhattan Hotel Bangkok - kopalnica Manhattan Hotel Bangkok - kopalnica Manhattan Hotel Bangkok - notranjost hotela Manhattan Hotel Bangkok - notranjost hotela Manhattan Hotel Bangkok - avla Manhattan Hotel Bangkok - restavracija Manhattan Hotel Bangkok - restavracija Manhattan Hotel Bangkok - restavracija Manhattan Hotel Bangkok - restavracija Manhattan Hotel Bangkok - bife Manhattan Hotel Bangkok - bife Manhattan Hotel Bangkok - notranjost hotela
Območje Sukhumvit Število sob: 200
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,5

od 4765 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,7
Lokacija
8,4
Storitve osebja:
7,3
Stanje/čistoča hotela:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/postrežba:
7,1
Vse ocene (4765)
Razvrsti po:
Pavle H. Pari Slovenia, 19. februar 2012
Odlična lokacija

Zelo ustrežljivo osebje
8
Hotel je res na dobri lokaciji za peš dostop v center mesta in povezava na nadzemno železnico.Sobe so primerne ceni in zajtrk je tako evropski kot tajski.Osebje na recepciji je zelo ustrežljivo.Bazen je manjši, vendar čist in primeren za osvežitev.Internet je dostopen z geslom številke sobe.V bližini je odličen masažni salon.
Restaurant Tip: V bližini čez cesto je odlična tajska restavracija-cabisch & condoms.
Gregg E. Popotniki, ki potujejo sami Canada, 24. marec 2015
Bugs

Location, food, size
5,7
Grumpy receptionist, lots of bugs
Lloyd N. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 24. marec 2015
Vacation in Bangkok

Friendly and helpful staff, clean and spacious rooms, very conveniently located near to MTS, BTS, restaurants and shopping.
9,3
Wonderful!
Dejan J. Popotniki, ki potujejo sami Slovenia, 17. marec 2015
Great location, good value for money, clean & tidy

Locat, clean hotel, friendly staff, I really have no complaints.
9,3
It was a great stay, I would come again, have no complaints. Clean, functional, great location very close to BTS and city center, friendly staff.
Valerio L. Popotniki, ki potujejo sami Italy, 17. marec 2015
Bangkok staying

Location Food Massage centre
5,7
No air conditioner. A very old air cooler has been sold as air contioner. Prices change from the moment you ask to the moment you have to pay. Location and food with the massage facilities are great!
Larry A. Pari United States of America, 11. marec 2015
good value

location, staff service,
8
I regularly stay at t he Manhattan, primarily due to the excellent location and friendly, efficient staff.
Sean H. Pari United Kingdom, 1. marec 2015
so, so !!

can't name 3 things!
7
It was ok for the price I paid! If I paid there price I wouldn't be happy! Access to the pool was a joke! Breakfast was very basic! Television was older then me picture quality was 0.0 !
Gope L. Popotniki, ki potujejo sami Sri Lanka, 4. februar 2015
Average Hotel with Ideal Location

Location,The Staff,LOcation
6,7
Its a average hotel but the toilets does not have a hand shower.
Neil E. Popotniki, ki potujejo sami United Kingdom, 2. februar 2015
Review

Breakfast
5,3
Check in was at 2pm. I checked in at 2.30pm and was told my room would not be ready for an hour. I had just finished a 26 hour journey and needed to shower and sleep. The only solution they had was a smoking room. The room was dark and dingy and there was a false eye lash on the carpet and other indications that the room had not been adequately cleaned. On leaving, I asked for a taxi and was told it was 500 Baht to the airport. I paid 200 to get there. I told them that was unacceptable and ended up having to get my own taxi. I won't stay there again.
Pakanan S. Družine z majhnimi otroki Thailand, 27. januar 2015
It's ok

location, location and location
6,7
It's ok to stay there a few night. It's good location. it's near BTS Sky train.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Manhattan Hotel BangkokManhattan Hotel Bangkok - soba za gosteManhattan Hotel Bangkok - soba za gosteManhattan Hotel Bangkok - soba za gosteManhattan Hotel Bangkok - soba za gosteManhattan Hotel Bangkok - soba za gosteManhattan Hotel Bangkok - soba za gosteManhattan Hotel Bangkok - soba za gosteManhattan Hotel Bangkok - soba za gosteManhattan Hotel Bangkok - soba za gosteManhattan Hotel Bangkok - soba za gosteManhattan Hotel Bangkok - soba za gosteManhattan Hotel Bangkok - soba za gosteManhattan Hotel Bangkok - kopalnicaManhattan Hotel Bangkok - kopalnicaManhattan Hotel Bangkok - kopalnicaManhattan Hotel Bangkok - kopalnicaManhattan Hotel Bangkok - kopalnicaManhattan Hotel Bangkok - kopalnicaManhattan Hotel Bangkok - notranjost hotelaManhattan Hotel Bangkok - notranjost hotelaManhattan Hotel Bangkok - avlaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - bifeManhattan Hotel Bangkok - bifeManhattan Hotel Bangkok - notranjost hotelaManhattan Hotel Bangkok - notranjost hotelaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - kavarnaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - fitnesManhattan Hotel Bangkok - fitnesManhattan Hotel Bangkok - fitnesManhattan Hotel Bangkok - fitnesManhattan Hotel Bangkok - fitnesManhattan Hotel Bangkok - fitnesManhattan Hotel Bangkok - bazenManhattan Hotel Bangkok - bazenManhattan Hotel Bangkok - bazenManhattan Hotel Bangkok - bazenManhattan Hotel Bangkok - vhodManhattan Hotel Bangkok - vhodManhattan Hotel Bangkok - zunanjost hotelaManhattan Hotel Bangkok - zunanjost hotelaManhattan Hotel Bangkok - zunanjost hotelaManhattan Hotel Bangkok - zunanjost hotelaManhattan Hotel Bangkok - avlaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - kopalnicaManhattan Hotel Bangkok - avlaManhattan Hotel Bangkok - kopalnicaManhattan Hotel Bangkok - soba za sestankeManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - avlaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - bazenManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - avlaManhattan Hotel Bangkok - bazenManhattan Hotel Bangkok - fitnesManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - bazenManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - fitnesManhattan Hotel Bangkok - soba za sestankeManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - vhodManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - fitnesManhattan Hotel Bangkok - restavracijaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - kopalnicaManhattan Hotel Bangkok - OpremaManhattan Hotel Bangkok - Oprema


AS-AGWEB-3B04