ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Matahari Guest House

Jl. Tegal Wangi No 14, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Matahari Guest House Bali - zunanjost hotela Matahari Guest House Bali - avla Matahari Guest House Bali - avla Matahari Guest House Bali - soba za goste Matahari Guest House Bali - soba za goste Matahari Guest House Bali - soba za goste Matahari Guest House Bali - kopalnica Matahari Guest House Bali - kopalnica Matahari Guest House Bali - zunanjost hotela Matahari Guest House Bali - soba za goste Matahari Guest House Bali - soba za goste Matahari Guest House Bali - trgovine Matahari Guest House Bali - trgovine Matahari Guest House Bali - nočni klub Matahari Guest House Bali - plaža
Območje Kuta Število sob: 40
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,0

od 1234 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,7
Lokacija
8,1
Storitve osebja:
7,0
Stanje/čistoča hotela:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/postrežba:
5,0
Vse ocene (1234)
Razvrsti po:
Gary H. Skupine Australia, 10. julij 2014
It was a dirty noisy ,dirty bed linen&bedbugs
3
1 leaving it. 2 Forgetting about bed bugs 3 ability to write this. u cannot renovate rooms with bed mattress n tv still in room whilst grinding cement dust everywhere. Dust everywhere. Very itchy from bedbugs. Dirty, dusty noisy dive forget this hotel
Laurie C. Poslovni potniki Australia, 14. junij 2014
good value and location

value location and facilities
6,7
please see my previous reviews as i have stayed here on numerous occasions
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 11. junij 2014
very pleasant in the main

good location.facilities,value
7
read my previous reviews of this hotel as i have stayed here on numerous occassions
Laurie C. Skupine Australia, 8. junij 2014
Good location good value reasonably efficient staf

Location facilities value for money
6,3
I have reviewed this hotel on numerous occasions plse refer to them
Asma F. Družine s starejšimi otroki Malaysia, 29. maj 2014
30 stairs walk-up rooms

location
6,3
it was an okay only. we requested electric kettle for so many times and was only given after 2 days (apparently one of our group member took all the packets of coffees, sugars, etc. to the receptionist because no hot water to make the drinks). the hotel is still under renovation. rooms are 30 stairs up...
Ivan S. Skupine Indonesia, 29. maj 2014
Neat and comfort

Beaches
6,7
I feel comfort near the beach and central kuta.. C
Laurie C. Skupine Australia, 23. maj 2014
Disappointing with noisy renovations going on

I've always enjoyed it previously
6,7
Noisy as previously mentioned due to renovations going on
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 22. maj 2014
good value and very enjoyable

the location,good facilities,good value for money
6,7
please refer to my previous reviews as i have stayed here on numerous occassions
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 19. maj 2014
bit disappointing

locaton,facilities ,value for money
6
i have stayed here often over the years and always enjoyed it.this time was different unfortunately they are renovating and it was extremely noisy as brick cutting and grinding through out the day.totally ruined it for me.just couldnt relax or have a nap after coming back from the beach.dont think i will be back.showed scant regard for their guests
Laurie C. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 16. maj 2014
very enjoyable time

the location,facilities,value for money
6,7
good location close to the beach,shopping malls and restaurants.great value for money imo for facilities provided.staff are friendly and generally helpful

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Matahari Guest House BaliMatahari Guest House Bali - zunanjost hotelaMatahari Guest House Bali - avlaMatahari Guest House Bali - avlaMatahari Guest House Bali - soba za gosteMatahari Guest House Bali - soba za gosteMatahari Guest House Bali - soba za gosteMatahari Guest House Bali - kopalnicaMatahari Guest House Bali - kopalnicaMatahari Guest House Bali - zunanjost hotelaMatahari Guest House Bali - soba za gosteMatahari Guest House Bali - soba za gosteMatahari Guest House Bali - trgovineMatahari Guest House Bali - trgovineMatahari Guest House Bali - nočni klubMatahari Guest House Bali - plaža


AS-AGWEB-3A06