Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Orchard Hotel Singapore

442 Orchard Road , Orchard, Singapur 238879 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Orchard Hotel Singapore Singapur - soba za goste Orchard Hotel Singapore Singapur - soba za goste Orchard Hotel Singapore Singapur - soba za goste Orchard Hotel Singapore Singapur - soba za goste Orchard Hotel Singapore Singapur - apartma Orchard Hotel Singapore Singapur - soba za goste Orchard Hotel Singapore Singapur - soba za goste Orchard Hotel Singapore Singapur - soba za goste Orchard Hotel Singapore Singapur - soba za goste Orchard Hotel Singapore Singapur - soba za goste Orchard Hotel Singapore Singapur - soba za goste Orchard Hotel Singapore Singapur - soba za goste Orchard Hotel Singapore Singapur - apartma Orchard Hotel Singapore Singapur - apartma Orchard Hotel Singapore Singapur - apartma Orchard Hotel Singapore Singapur - apartma
Orchard Hotel Singapore Singapur - apartma Orchard Hotel Singapore Singapur - apartma Orchard Hotel Singapore Singapur - kopalnica Orchard Hotel Singapore Singapur - kopalnica Orchard Hotel Singapore Singapur - kopalnica Orchard Hotel Singapore Singapur - kopalnica Orchard Hotel Singapore Singapur - poslovni salon Orchard Hotel Singapore Singapur - poslovni salon Orchard Hotel Singapore Singapur - poslovni salon Orchard Hotel Singapore Singapur - fitnes Orchard Hotel Singapore Singapur - fitnes Orchard Hotel Singapore Singapur - otroški klub
Območje Orchard Število sob: 656
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

7,8

od 3587 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,3
Lokacija
8,5
Storitve osebja:
7,8
Stanje/čistoča hotela:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/postrežba:
7,2
Vse ocene (3587)
Razvrsti po:
Thao P. Družine z majhnimi otroki Vietnam, 29. julij 2015
GOOD HOTEL

GOOD LOCATION, FOOD, SWIMMING POOL
9
LIKE IT, WILL COME BACK NEXT TIME
Prijavi to oceno
Syahid A. Družine z majhnimi otroki Singapore, 28. julij 2015
Staycation

Wonderful staff performance and good location with value for money
8,7
Great
Prijavi to oceno
Robin M. Družine z majhnimi otroki United States of America, 27. julij 2015
The hotel room is " Nice & Clean

Good sevice, good food & the location is to close the shopping mall
9
We are very satisfied in that hotel. Maybe next time l go back to Singapore l will stay there again.
Prijavi to oceno
Julia P. Pari United States of America, 26. julij 2015
Good hotel

Great location and staff & pool
9,3
Very good
Prijavi to oceno
Frank T. Poslovni potniki Netherlands, 24. julij 2015
Good location and nice upgrade

location, location and room
8
Got an upgrade to the Club Rooms this time which is basically a small apartment so no complaints there. Always liked the location and the redevelopment of the adjacent shopping mall renovation is almost completed which includes a Subway which is good if you don't have breakfast included. It was only very crowded during breakfast, seems a lot of tourists are also using this hotel.
Prijavi to oceno
Lee T. Pari Singapore, 22. julij 2015
Clean and quiet place

Location, quietness, clean
7
Prijavi to oceno
Mehfuz Z. Družine z majhnimi otroki Bangladesh, 22. julij 2015
Loved the concept of Premier Lounge activities.

Comfortable room, facilities and service.
9
One of the best city hotel experience I have had. Location is perfect as to being in one side of Orchard Rd. Orchard tower activities has some negative effect for the hotel. Otherwise, hotel is good in all sense. Premier Club Lounge is probably the best strength hotel has. Thanks.
Prijavi to oceno
Sook M. Pari Malaysia, 20. julij 2015
Disappointed

Location ~
5,3
I am very dissapointed to this so call 5 stars hotel. Service: I reach hotel at 11am, the receptionist help me to check in and say that i can check in roughly after 45min - 1 hours. I am so happy because i can check in earlier. Then we choose to wait at lobby because it is only 1 hour. BUT!!! When i would like to get the access card from the receptionist after 1 hour, she told me that the room is not ready. When i ask "why your colleague say we can check in after 1 hour?"She answered “ There should not have any guarantee"....What??!!!! Then why you mention i can check in earlier??? It is such wasting time!! At the end, i can only check in after 2pm. While at night, we ask for room extension on the next day (Due to personal event, not because we want to stay in the room longer), the receptionist is very unfriendly. Feel like i am disturbing her night. Room: Room is very smelly. The musty smell is around the room which from bathroom to carpet and even on bed and pillow. Then i ask the cleaner to spray the room especially carpet, the musty smell too strong and not even able to cover by the antiseptic fragrant spray. Food: Ok.Food is good. Location: Great, very near to ION Orchard. I do not think it is worth of money, they are a lot of hotel near by.It is not worthy to pay more for a 3 stars hotel
Prijavi to oceno
Mei C. Družine s starejšimi otroki Malaysia, 18. julij 2015
Feedback

Location,
6
The room should be upgraded. For a 5 star, it is not current and contemporary enough. Furniture is outdated. TV is not flatscreen. Bathroom not modern.
Prijavi to oceno
Sugih S. Družine z majhnimi otroki Indonesia, 17. julij 2015
Nice

Comport, nice, strategic place
7,7
Prijavi to oceno

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Orchard Hotel Singapore SingapurOrchard Hotel Singapore Singapur - soba za gosteOrchard Hotel Singapore Singapur - soba za gosteOrchard Hotel Singapore Singapur - soba za gosteOrchard Hotel Singapore Singapur - soba za gosteOrchard Hotel Singapore Singapur - apartmaOrchard Hotel Singapore Singapur - soba za gosteOrchard Hotel Singapore Singapur - soba za gosteOrchard Hotel Singapore Singapur - soba za gosteOrchard Hotel Singapore Singapur - soba za gosteOrchard Hotel Singapore Singapur - soba za gosteOrchard Hotel Singapore Singapur - soba za gosteOrchard Hotel Singapore Singapur - soba za gosteOrchard Hotel Singapore Singapur - apartmaOrchard Hotel Singapore Singapur - apartmaOrchard Hotel Singapore Singapur - apartmaOrchard Hotel Singapore Singapur - apartmaOrchard Hotel Singapore Singapur - apartmaOrchard Hotel Singapore Singapur - apartmaOrchard Hotel Singapore Singapur - kopalnicaOrchard Hotel Singapore Singapur - kopalnicaOrchard Hotel Singapore Singapur - kopalnicaOrchard Hotel Singapore Singapur - kopalnicaOrchard Hotel Singapore Singapur - poslovni salonOrchard Hotel Singapore Singapur - poslovni salonOrchard Hotel Singapore Singapur - poslovni salonOrchard Hotel Singapore Singapur - fitnesOrchard Hotel Singapore Singapur - fitnesOrchard Hotel Singapore Singapur - otroški klubOrchard Hotel Singapore Singapur - avlaOrchard Hotel Singapore Singapur - zemljevidOrchard Hotel Singapore Singapur - bar/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - bar/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - bar/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - bar/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - bar/salonOrchard Hotel Singapore Singapur - restavracijaOrchard Hotel Singapore Singapur - restavracijaOrchard Hotel Singapore Singapur - restavracijaOrchard Hotel Singapore Singapur - restavracijaOrchard Hotel Singapore Singapur - bazenOrchard Hotel Singapore Singapur - bazen


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3B06