Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , mesto Cebu, Cebu, Filipini 6000 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Pacific Pensionne Cebu - soba za goste Pacific Pensionne Cebu - notranjost hotela Pacific Pensionne Cebu - notranjost hotela Pacific Pensionne Cebu - restavracija Pacific Pensionne Cebu - zunanjost hotela Pacific Pensionne Cebu - poslovni center Pacific Pensionne Cebu - recepcija Pacific Pensionne Cebu - restavracija Pacific Pensionne Cebu - restavracija Pacific Pensionne Cebu - notranjost hotela Pacific Pensionne Cebu - notranjost hotela Pacific Pensionne Cebu - Hrana in pijača Pacific Pensionne Cebu - restavracija
Območje mesto Cebu Število sob: 72

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Prijetno

6,4

od 169 ocen

Kakovost glede na ceno:
6,7
Lokacija
7,3
Storitve osebja:
5,8
Stanje/čistoča hotela:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/postrežba:
5,8
Vse ocene (169)
Razvrsti po:
Mark R. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 4. julij 2015
Second stay

Location close to my needs
8
Comfortable. The room fitment is very basic, but it suffices for a solo traveler on a short stay
Sachin A. Pari United States of America, 31. maj 2015
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
Fely C. Družine s starejšimi otroki Australia, 7. maj 2015
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5,7
average, but the one thing is close to the cbd area
Cenin M. Pari Philippines, 1. marec 2015
just very unsatisfactory.

location to the city
4,3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
Jukka H. Popotniki, ki potujejo sami Finland, 22. februar 2015
How anyone can rated that hotel 3 star?
2,7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
Tiffany D. Pari France, 2. januar 2015
Dont go
3
Ta uporabnik je hotel le ocenil in ni oddal komentarjev.
Meneleo M. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 16. november 2014
Pacific pensionne review

I liked it was close to the main street and well lighted going back to the hotel so you can come home anytime of the night without fear of getting roughed up. I liked the comfortable room and clean.
8
Very nice and enjoyable because we were able to go out at night and come home late due to the safety of the area. I just wished the streets were paved and cleaned. When I walked I have to be looking down so I don't trip or turn an ankle. Otherwise, everything was good!
Elizabeth S. Družine s starejšimi otroki Australia, 24. september 2014
Great stay

Easy access to food outlets, clean, well priced
8,3
Georg K. Poslovni potniki Germany, 25. april 2014
easy in, easy out

booking was done by internet, room was ready, simple but equivalent room
6
Rainer B. Popotniki, ki potujejo sami Germany, 27. marec 2014
practical location in the city

close to shopping centers, not noisy, low cost for a city hotel
7
without problems, all things in the room were working although in the years including the bath room, friendly staff, personally I wish to have cotton blankets on the beds instead synthetic blankets of bad quality and better materasses.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Pacific Pensionne CebuPacific Pensionne Cebu - soba za gostePacific Pensionne Cebu - notranjost hotelaPacific Pensionne Cebu - notranjost hotelaPacific Pensionne Cebu - restavracijaPacific Pensionne Cebu - zunanjost hotelaPacific Pensionne Cebu - poslovni centerPacific Pensionne Cebu - recepcijaPacific Pensionne Cebu - restavracijaPacific Pensionne Cebu - restavracijaPacific Pensionne Cebu - notranjost hotelaPacific Pensionne Cebu - notranjost hotelaPacific Pensionne Cebu - Hrana in pijačaPacific Pensionne Cebu - restavracija


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

SG-AGWEB-6B07