Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Pacific Pensionne

313-A Osmena Blvd , mesto Cebu, Cebu City, Filipini 6000 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Pacific Pensionne Cebu City - soba za goste Pacific Pensionne Cebu City - notranjost hotela Pacific Pensionne Cebu City - notranjost hotela Pacific Pensionne Cebu City - restavracija Pacific Pensionne Cebu City - zunanjost hotela Pacific Pensionne Cebu City - poslovni center Pacific Pensionne Cebu City - recepcija Pacific Pensionne Cebu City - restavracija Pacific Pensionne Cebu City - restavracija Pacific Pensionne Cebu City - notranjost hotela Pacific Pensionne Cebu City - notranjost hotela Pacific Pensionne Cebu City - Hrana in pijača Pacific Pensionne Cebu City - restavracija
Območje mesto Cebu Število sob: 72

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Prijetno

6,4

od 173 ocen

Kakovost glede na ceno:
6,7
Lokacija
7,3
Storitve osebja:
5,9
Stanje/čistoča hotela:
6,2
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/postrežba:
5,8
Vse ocene (173)
Razvrsti po:
Jan M. Popotniki, ki potujejo sami Philippines, 19. julij 2015
Good

Location safety
7
Better
Melvie A. Skupine Philippines, 7. julij 2015
WORST STAY!
2,7
I had stayed at three hotels during my 7-day visit in Cebu and by far this hotel is the worst! Bed bugs! Shower hose leaking! Bathroom mirror stained! Key card doesn't work! Small TV! Smelly room! and worst? I felt like I didn't get the best value for my money. Never will I stay here again and NEVER will I recommend this pensionne to other travellers! Should I say Agoda should not include it on the search list!
Mark R. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 4. julij 2015
Second stay

Location close to my needs
8
Comfortable. The room fitment is very basic, but it suffices for a solo traveler on a short stay
Sachin A. Pari United States of America, 31. maj 2015
It's OK old motel
4
Lobby stinked, bugs in room, bed was very comfortable but too small for couple old stingy bath room but surprisingly hot water was working. old deteriorating room bed furniture No Internet. Not enough value for money.
Fely C. Družine s starejšimi otroki Australia, 7. maj 2015
need to repaint the room, up date the bathroom

comfy bed, great location
5,7
average, but the one thing is close to the cbd area
Cenin M. Pari Philippines, 1. marec 2015
just very unsatisfactory.

location to the city
4,3
i specified an "early arrival" when i made my reservation thru agoda, but surprised to know when it charged me a P250.00 for early arrival.there was no free drinking water at the room, not even a complimentary coffee.
Jukka H. Popotniki, ki potujejo sami Finland, 22. februar 2015
How anyone can rated that hotel 3 star?
2,7
Room is very dirty...furniture maybe from 70'. I think that hotel doesnt have any star rating. Not value for money. Never stay again.
Tiffany D. Pari France, 2. januar 2015
Dont go
3
Ta uporabnik je hotel le ocenil in ni oddal komentarjev.
Meneleo M. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 16. november 2014
Pacific pensionne review

I liked it was close to the main street and well lighted going back to the hotel so you can come home anytime of the night without fear of getting roughed up. I liked the comfortable room and clean.
8
Very nice and enjoyable because we were able to go out at night and come home late due to the safety of the area. I just wished the streets were paved and cleaned. When I walked I have to be looking down so I don't trip or turn an ankle. Otherwise, everything was good!
Elizabeth S. Družine s starejšimi otroki Australia, 24. september 2014
Great stay

Easy access to food outlets, clean, well priced
8,3

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Pacific Pensionne Cebu CityPacific Pensionne Cebu City - soba za gostePacific Pensionne Cebu City - notranjost hotelaPacific Pensionne Cebu City - notranjost hotelaPacific Pensionne Cebu City - restavracijaPacific Pensionne Cebu City - zunanjost hotelaPacific Pensionne Cebu City - poslovni centerPacific Pensionne Cebu City - recepcijaPacific Pensionne Cebu City - restavracijaPacific Pensionne Cebu City - restavracijaPacific Pensionne Cebu City - notranjost hotelaPacific Pensionne Cebu City - notranjost hotelaPacific Pensionne Cebu City - Hrana in pijačaPacific Pensionne Cebu City - restavracija


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3C06