ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Park Hotel Hong Kong

61-65 Chatham Road South, Tsimshatsui, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hongkong, Hong Kong (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Park Hotel Hong Kong Hongkong - notranjost hotela Park Hotel Hong Kong Hongkong - zunanjost hotela Park Hotel Hong Kong Hongkong - soba za goste Park Hotel Hong Kong Hongkong - recepcija Park Hotel Hong Kong Hongkong - recepcija Park Hotel Hong Kong Hongkong - soba za goste Park Hotel Hong Kong Hongkong - soba za goste Park Hotel Hong Kong Hongkong - soba za goste Park Hotel Hong Kong Hongkong - soba za goste Park Hotel Hong Kong Hongkong - soba za goste Park Hotel Hong Kong Hongkong - soba za goste Park Hotel Hong Kong Hongkong - soba za goste Park Hotel Hong Kong Hongkong - soba za goste Park Hotel Hong Kong Hongkong - bar/salon Park Hotel Hong Kong Hongkong - bar/salon Park Hotel Hong Kong Hongkong - fitnes
Park Hotel Hong Kong Hongkong - soba za sestanke Park Hotel Hong Kong Hongkong - plesišče Park Hotel Hong Kong Hongkong - bar/salon Park Hotel Hong Kong Hongkong - restavracija
Območje Tsim Sha Tsui Število sob: 347
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

7,9

od 3652 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,7
Lokacija
8,7
Storitve osebja:
7,9
Stanje/čistoča hotela:
8,2
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/postrežba:
6,9
Vse ocene (3652)
Razvrsti po:
Gabriel L. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 29. avgust 2014
Good value

Great location, good value & friendly staff
7,7
Ken at concierge desk has great attitude & efficient at service.
Theresa Y. Pari Singapore, 28. avgust 2014
Location

Location location location
6,7
Reina E. Družine z majhnimi otroki Philippines, 26. avgust 2014
Perfect place

great location for shopping, transportaion and dine...⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
10
fun and superb👍
Natchapa S. Poslovni potniki Thailand, 25. avgust 2014
convenience, comfort, and friendly staff

convenience, comfort, and friendly staff
9
convenience, comfort, and friendly staff
Natalia T. Družine s starejšimi otroki Indonesia, 19. avgust 2014
A very reasonable price with good location

Reasonable price, Good location, Good service
9
The hotel has two entrances, which were one of my favorite. I could go from the other entrance and reached Avenue of Stars very close. Or to the other entrance and strolled around the fashion alleys. You'll get anything you need very easy by staying here. Nathan Road, Canton Road and Avenue of Stars are within walking distance. Tsim Tsa Tshui MTR is only 3 minutes walk and you could go to anywhere in Hong Kong. The room smells nice, relaxing. The towels are soft, the beds are comfortable. The staff are very helpful, especially the concierge staff. They moved very quick to respond to your need. Love my stay here! Should come back for my next visit.
Kian H. Poslovni potniki Malaysia, 18. avgust 2014
nice hotel

nice, covenient and helpful staff
8
Sheng J. Popotniki, ki potujejo sami China, 18. avgust 2014
Good Choice

Service, Size of the Room, Location
8,3
Supachai C. Družine s starejšimi otroki Thailand, 11. avgust 2014
location is good

location price food
8
hotel stand in good location. Food is so good, the room is clean and friendly stuff.
Trista M. Družine s starejšimi otroki Philippines, 11. avgust 2014
Good location

Good location
6,7
Near the MTR station and walking distance to shopping areas. The hotel room isn't spacious, which is quite expected in HK.
Jien G. Skupine Singapore, 11. avgust 2014
Would stay again

Comfort with affordability
7
I have no complaints. For the price we paid, it was largely comfortable and self-sufficient. There was everything we needed - from hairdryers to toothbrushes etc. the bed was also comfortable enough, albeit a little bit small. we spent most of the days out so only came back late at night to rest and the hotel served its purpose well. I would recommend it if you're just looking for a decent and comfortable stay without spending too much as I think Park Hotel balances this very well.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Park Hotel Hong Kong HongkongPark Hotel Hong Kong Hongkong - notranjost hotelaPark Hotel Hong Kong Hongkong - zunanjost hotelaPark Hotel Hong Kong Hongkong - soba za gostePark Hotel Hong Kong Hongkong - recepcijaPark Hotel Hong Kong Hongkong - recepcijaPark Hotel Hong Kong Hongkong - soba za gostePark Hotel Hong Kong Hongkong - soba za gostePark Hotel Hong Kong Hongkong - soba za gostePark Hotel Hong Kong Hongkong - soba za gostePark Hotel Hong Kong Hongkong - soba za gostePark Hotel Hong Kong Hongkong - soba za gostePark Hotel Hong Kong Hongkong - soba za gostePark Hotel Hong Kong Hongkong - soba za gostePark Hotel Hong Kong Hongkong - bar/salonPark Hotel Hong Kong Hongkong - bar/salonPark Hotel Hong Kong Hongkong - fitnesPark Hotel Hong Kong Hongkong - soba za sestankePark Hotel Hong Kong Hongkong - plesiščePark Hotel Hong Kong Hongkong - bar/salonPark Hotel Hong Kong Hongkong - restavracija


AS-AGWEB-3C05