Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Porcelain Hotel by JL Asia

48 Mosque Street, Kitajska četrt, Singapur 059526 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - zunanjost hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - notranjost hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - vrt Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - zunanjost hotela Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - avla Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste
Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste Porcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za goste
Območje Kitajska četrt Število sob: 138
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Dobro

7,1

od 7275 ocen

Kakovost glede na ceno:
6,7
Lokacija
8,7
Storitve osebja:
6,9
Stanje/čistoča hotela:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/postrežba:
5,7
Vse ocene (7275)
Razvrsti po:
Helena D. Popotniki, ki potujejo sami Slovenia, 29. marec 2012
odlična lkacija

ugodna cena
8,3
miren predel in zelo ugodne cene
Zi Q. Pari Singapore, 28. junij 2015
Room for inprovement

Easy access, unique design for room and cozy
7
The room was very dusty but the stay was alright
Chanokkon C. Pari Thailand, 26. junij 2015
The best location

1. Location 2. Service 3. Clean
8
I feel nice this here
Yy C. Popotniki, ki potujejo sami Malaysia, 25. junij 2015
Great location

Central location, easy to move about
6,3
Can't really say as I had to cxl my trip at the last minute but I know the location of the hotel which is very convenient for my business
Isra R. Popotniki, ki potujejo sami Thailand, 25. junij 2015
Nice little hotel in the heart of Chinatown.

Location,surrounding area,easy to find sth to eat
7,3
Nice cozy enough for one or couple stay,not recommended for the family with children.overall satisfied
Parinya B. Skupine Thailand, 22. junij 2015
Hotel review

Location, interior design and worthiness
6,7
Kian H. Družine z majhnimi otroki Singapore, 22. junij 2015
Nice location and decor

Location, friendly staff and near train station
8,3
This hotel has a nice decor and friendly staff. The room is small (not expecting much because of the high property prices in Singapore). Everything was fine and working. The only downside was that the carpet in the room was slightly sticky. Probably due to previous guests wearing their shoes in the room. Other than that, a great place to stay.
Suk C. Pari Malaysia, 22. junij 2015
See Below for my review.

Location & price.
7,7
Just a few concern i have when i visited my parents at the hotel. I feel that they shouldn't give my parents the handicapped room because non of them are disabled/ handicapped. There's no window at all in the guestroom although the door is fire-rated door. If there's really fire, anyone who stays in this room (including the handicapped people) will be trapped inside which is seriously life-threatening. Replenishment of the water bottles are kept strictly at x2 bottles per day for guest who stayed there. When my parents asked for additional bottle, the request was rejected by the front desk. I just feel that you should be more flexible in this. It just water, how much will it costs for a hotel especially when you ordered in bulk? These are a few things i noticed when i was there for an hour or two & i hope you will at least take note and some action into this matter as we are not the first time staying here in Porcelain.
Wuttipat A. Pari Thailand, 21. junij 2015
Review from couple

Location , Staff and Price
9
its very nice hotel. highly recomend
Varatchanan M. Skupine Thailand, 21. junij 2015
Best location.

Best location. Best staff. Best bathroom
8,7

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Porcelain Hotel by JL Asia SingapurPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - zunanjost hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - notranjost hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - vrtPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - zunanjost hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - avlaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - zunanjost hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - zunanjost hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - zunanjost hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - zunanjost hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - zunanjost hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - recepcijaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - zunanjost hotelaPorcelain Hotel by JL Asia Singapur - soba za gostePorcelain Hotel by JL Asia Singapur - kopališče

Ocene strank - Porcelain Hotel by JL Asia, Singapur

Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3A08