ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Dong Da okrožje - Tempelj književnosti, Hanoj, Vietnam (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

prej : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoj - vhod Pullman Hanoi Hotel Hanoj - avla Pullman Hanoi Hotel Hanoj - avla Pullman Hanoi Hotel Hanoj - rekreacijske zmogljivosti Pullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za sestanke Pullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za goste Pullman Hanoi Hotel Hanoj - restavracija Pullman Hanoi Hotel Hanoj - poslovni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoj - notranjost hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za goste Pullman Hanoi Hotel Hanoj - zunanjost hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za goste Pullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za goste Pullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za sestanke Pullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za goste Pullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za goste
Pullman Hanoi Hotel Hanoj - poslovni salon Pullman Hanoi Hotel Hanoj - notranjost hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za goste Pullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za sestanke Pullman Hanoi Hotel Hanoj - zunanjost hotela Pullman Hanoi Hotel Hanoj - restavracija Pullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za goste Pullman Hanoi Hotel Hanoj - fitnes Pullman Hanoi Hotel Hanoj - restavracija Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Hrana in pijača Pullman Hanoi Hotel Hanoj - Hrana in pijača Pullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za goste
Območje Dong Da okrožje - Tempelj književnosti Število sob: 242
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

7,9

od 249 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,8
Lokacija
7,5
Storitve osebja:
8,2
Stanje/čistoča hotela:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/postrežba:
7,5
Vse ocene (249)
Razvrsti po:
Kunal M. Poslovni potniki India, 23. januar 2015
Value Stay

Room, Price and Friendly Staff
8
Stay was pleasent
Goh Y. Poslovni potniki Singapore, 22. januar 2015
Comfortable stay

Comfortable bed, Big Room
7,7
I have stayed so many nights in this hotel, dont get the feel of returning home, like other hotels offered me. Nowadays,the staff forgot the welcome drinks.
Sang V. Poslovni potniki Australia, 21. januar 2015
Staff, clean room and location

Staff clean room and location
8
Pleasant stay
Edwin T. Poslovni potniki Singapore, 16. januar 2015
First Time At The Pullman Hanoi

Location, Comfort, Service
9
I frequent Hanoi for work and this is the first time i am staying at the Pullman, mainly because i was holding a seminar in the same hotel. The decision was definitely not regretted, the hotel is clean, nice location, great service and convenient too. It is good to have english speaking staff in the hotel, and the Pullman was just fantastic. Having explored various other hotels in Hanoi, i am definitely going to considering staying at the Pullman again during my next visit.
Derrick T. Poslovni potniki Singapore, 14. januar 2015
Old Hotel with a touch of class

Cafe, People and Room Size
6,3
Room is not too bad overall. People is good and friendly. Just that the washroom is not up the date and rather lousy in terms of water pressure and shower cover.
Goh Y. Poslovni potniki Singapore, 31. december 2014
Comfortable room

Big room, clean, effective staff
7,7
Comfortable
Linxi L. Pari New Zealand, 30. december 2014
Better than expected

Staff, room
9
This hotel was much better than the 7.-something aggregate review score indicated here. Complimentary minibar, hospitable and friendly staff, and we liked their environmental accountability - instead if just telling travellers to use less fresh towels etc, they actually plant trees if towels aren't used, what a better incentive! No complaints whatsoever, the reception staff as well deserve special mention for their attention to our needs.
Chong H. Družine s starejšimi otroki Singapore, 18. december 2014
All hotel staff are very friendly and helpful

Hotel staff, Gym, Lobby
8,3
I stayed 4 nights in Dec at Pullman Hanoi. Hotel's location is not very convenient, but cheap taxi can take you any where easily. All the hotel staff are very helpful and extremely friendly. Though I don't quite agree with the 5-star rating, I still think this is a very good hotel.
Allan S. Poslovni potniki Hong Kong, 12. december 2014
Great business hotel in hanoi

Clean, good location, modern design
7,7
Will stay every time when I go to Hanoi!
Othman S. Poslovni potniki Malaysia, 11. december 2014
Very good hotel

Clean, friendly, good value for money
8
Very good

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Pullman Hanoi Hotel HanojPullman Hanoi Hotel Hanoj - vhodPullman Hanoi Hotel Hanoj - avlaPullman Hanoi Hotel Hanoj - avlaPullman Hanoi Hotel Hanoj - rekreacijske zmogljivostiPullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za sestankePullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - restavracijaPullman Hanoi Hotel Hanoj - poslovni salonPullman Hanoi Hotel Hanoj - notranjost hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - zunanjost hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za sestankePullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - poslovni salonPullman Hanoi Hotel Hanoj - notranjost hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za sestankePullman Hanoi Hotel Hanoj - zunanjost hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoj - restavracijaPullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - fitnesPullman Hanoi Hotel Hanoj - restavracijaPullman Hanoi Hotel Hanoj - Hrana in pijačaPullman Hanoi Hotel Hanoj - Hrana in pijačaPullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za sestankePullman Hanoi Hotel Hanoj - fitnesPullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za gostePullman Hanoi Hotel Hanoj - zunanjost hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoj - restavracijaPullman Hanoi Hotel Hanoj - restavracijaPullman Hanoi Hotel Hanoj - notranjost hotelaPullman Hanoi Hotel Hanoj - soba za goste


AS-AGWEB-3B07