Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, mesto Cebu, Mesto Cebu, Filipini 6000 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - zunanjost hotela Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za goste Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - kopalnica Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - restavracija Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za sestanke Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - avla Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - bazen Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za goste Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - zunanjost hotela Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - zunanjost hotela Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - restavracija Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - poslovni salon Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - kopališče Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - plesišče Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - poslovni salon Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - Hrana in pijača
Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - Hrana in pijača Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - poslovni salon Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - notranjost hotela Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - Oprema Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - poslovni salon Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - avla Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - restavracija Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za goste Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - Oprema Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za sestanke Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za goste Radisson Blu Cebu Mesto Cebu - plesišče
Območje mesto Cebu Število sob: 400
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,9

od 2958 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,6
Lokacija
8,9
Storitve osebja:
9,1
Stanje/čistoča hotela:
9,2
Udobnost/standard sobe:
9,0
Hrana/postrežba:
8,4
Vse ocene (2958)
Razvrsti po:
Kevin V. Poslovni potniki United States of America, 31. julij 2015
One of the best options in Cebu

Large rooms, good food, clean
9,3
It's a 4 star property, not 5 star. It competes well with Marriott. Rooms are much larger, but Marriott has a better location. Also, Marco Polo is an option but location is not the best. You'll be pleased if you go with any of the three.
Prijavi to oceno
Vaness R. Pari United States of America, 30. julij 2015
Great location

Lication, staff and buffet!
8,7
Prijavi to oceno
Hector D. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 24. julij 2015
3 nights in Cebu

ambiance, staff friendliness, comfort
9,3
Great
Prijavi to oceno
William K. Družine z majhnimi otroki United States of America, 23. julij 2015
Expensive hotel catering to businessman

Local to mall, service, comfort of room
8,3
My stay was great.....but view is of poor squatter area, city and streets are dirty, visitors must stay in hotel or mall to feel safe....swimming pool area was great...
Prijavi to oceno
Durand S. Pari United States of America, 17. julij 2015
Under impressed by Radisson Blue Cebu

proximity to SM Mall, hotel security, staff friendliness
5
This was a short stay and chose this hotel because it was the one I had originally chosen for my first trip to Cebu, but had to cancel due to earthquake damage to hotel a couple of years ago. Sadly, this hotel did not live up to reviews. While the location is convenient to SM Mall, staff is friendly, and security is excellent, I expected much more based on ratings and reviews. My stay did not live up to it. The bed was uncomfortable, shower not in best repair, poor indoor air quality, and overall room layout inferior to other hotels I have stayed at in Cebu. The breakfast buffet was geared more toward travellers from Korea and India than other countries. The front desk staff tried hard to upsell me at check-in despite being friendly overall. Also felt room service rates were inflated given rates at other properties with similar ratings in Cebu. I don't plan to stay at this hotel during future visits to Cebu. I expect better value for my money.
Prijavi to oceno
Teodoro L. Poslovni potniki Philippines, 16. julij 2015
Great hotel

Clean, comfortable, and new
10
My stay was perfect. The staff were very attentive and friendly. Food, especially breakfast, was sumptuous. You get your money's worth for a five-star hotel. Highly recommended. I will definitely stay at this hotel again.
Prijavi to oceno
Rodger S. Družine z majhnimi otroki Philippines, 16. julij 2015
Perfect

Convenient,
9,7
Prijavi to oceno
Kishor K. Družine s starejšimi otroki Kenya, 13. julij 2015
An excellent hotel in a very good Location.

The Breakfast is awesome; the hotel facilities are comfortable and clean
10
Very enjoyable.
Prijavi to oceno
Seulgi K. Poslovni potniki South Korea, 12. julij 2015
the hotel is full of satisfaction until i left

comfortable service and nice accomodation...
10
It was the richest satisfaction among the hotels i had stayed.
Prijavi to oceno
Chuang A. Poslovni potniki Philippines, 8. julij 2015
A stay to remember

Very friendly & smiling staff especially in the Reception (esp. Ms. Chis of Front Desk). The food and dining is really incredible. And lastly comfort of the room.
10
We will surely go back to Radisson Blu. Thank your for the incredible experience.
Prijavi to oceno

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Radisson Blu Cebu Mesto CebuRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - zunanjost hotelaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za gosteRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - kopalnicaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - restavracijaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za sestankeRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - avlaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - bazenRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za gosteRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - zunanjost hotelaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - zunanjost hotelaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - restavracijaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - poslovni salonRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - kopališčeRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - plesiščeRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - poslovni salonRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - Hrana in pijačaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - Hrana in pijačaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - poslovni salonRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - notranjost hotelaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - OpremaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - poslovni salonRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - avlaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - restavracijaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za gosteRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - OpremaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za sestankeRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za gosteRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - plesiščeRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - OpremaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - avlaRadisson Blu Cebu Mesto Cebu - soba za sestanke


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3C05