Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Regency Inn

Villa Abrille Street, Davao center mesta, Davao, Filipini 8000 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Regency Inn Davao - soba za goste Regency Inn Davao - avla Regency Inn Davao - vhod Regency Inn Davao - notranjost hotela Regency Inn Davao - avla Regency Inn Davao - Oprema Regency Inn Davao - restavracija Regency Inn Davao - restavracija Regency Inn Davao - restavracija Regency Inn Davao - avla Regency Inn Davao - avla Regency Inn Davao - avla Regency Inn Davao - restavracija Regency Inn Davao - restavracija Regency Inn Davao - restavracija Regency Inn Davao - soba za goste
Regency Inn Davao - soba za goste Regency Inn Davao - soba za goste Regency Inn Davao - soba za goste Regency Inn Davao - soba za goste Regency Inn Davao - soba za goste Regency Inn Davao - zunanjost hotela
Območje Davao center mesta

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Prijetno

6,8

od 58 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,0
Lokacija
7,6
Storitve osebja:
6,7
Stanje/čistoča hotela:
6,5
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/postrežba:
6,1
Vse ocene (58)
Razvrsti po:
Ruth D. Skupine Philippines, 12. julij 2015
Value for money.

Good staff, good breakfast, available transport provided to the group.
7
Pleasant.
Prijavi to oceno
Silsan S. Poslovni potniki Philippines, 1. junij 2015
Mr

Location, food and wifi
8
Overall it was ok, I wonder if the hot shower really works and air conditioning is really noisy
Prijavi to oceno
Ramin F. Popotniki, ki potujejo sami United Kingdom, 30. maj 2015
Friendly , could be cleaner, great good

Food , showers
7,3
Short stay but it was good and the restaurant had a nice meals in very good prices, hallways were smelly .. They just need to clean it properly..
Prijavi to oceno
Suzette P. Poslovni potniki Philippines, 29. april 2015
Nice location

Value of money
6
Comfortable but shower not working
Prijavi to oceno
Merhaya I. Družine z majhnimi otroki Philippines, 22. april 2015
CENTRALLY LOCATED

GOOD LOCATION, VALUE FOR MONEY, FRIENDLY STAFF
8
WE ENJOYED OUR STAY IN THIS HOTEL.
Prijavi to oceno
Roderick B. Poslovni potniki Philippines, 5. marec 2015
relaxing stay

location, nice room and clean
6
Prijavi to oceno
Crisanti A. Popotniki, ki potujejo sami Philippines, 1. februar 2015
sweet escape

accessible, affordable & clean
7,3
It's nice and comfortable
Prijavi to oceno
Jostein A. Družine s starejšimi otroki Norway, 23. december 2014
Reasonably priced in the city

Service, low price, central location
6,3
Celebrated our wedding at the Regency. No complaints about that arrangement. Got two extra rooms for family and friends. Rooms clean enough. Solid bed spreads. I often freeze at night in Filipino hotels, not here. We did not quite have a bridal suite, but three low-priced rooms are better, when there is a large entourage. Not much dining at the Regency, except for wedding receptions, but not far to go for food. Also walking distance to Gaisano mall.
Prijavi to oceno
Jason S. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 6. september 2014
A good place to stay

Location.. friendly staff.. nice restaurant
9
This was my 2nd stay at Regency and once again I was very happy here. The staff are friendly and helpful & there are many good choices in the adjoining restaurant/cafe. A short walk to Gaisano & a short taxi ride to most places. Huge comfortable bed and a really good shower. Free wi-fi and that's all i need for a short stay. Good value in my opinion. Rooms could do with an extra power point that would be my only complaint. Always something needs charging these days.
Prijavi to oceno
Pat D. Družine z majhnimi otroki Philippines, 17. avgust 2014
Nice

fast wi-fi connection and the room air conditioning is good
7,7
pleasant.. :)
Prijavi to oceno

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Regency Inn DavaoRegency Inn Davao - soba za gosteRegency Inn Davao - avlaRegency Inn Davao - vhodRegency Inn Davao - notranjost hotelaRegency Inn Davao - avlaRegency Inn Davao - OpremaRegency Inn Davao - restavracijaRegency Inn Davao - restavracijaRegency Inn Davao - restavracijaRegency Inn Davao - avlaRegency Inn Davao - avlaRegency Inn Davao - avlaRegency Inn Davao - restavracijaRegency Inn Davao - restavracijaRegency Inn Davao - restavracijaRegency Inn Davao - soba za gosteRegency Inn Davao - soba za gosteRegency Inn Davao - soba za gosteRegency Inn Davao - soba za gosteRegency Inn Davao - soba za gosteRegency Inn Davao - soba za gosteRegency Inn Davao - zunanjost hotela


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3B02