Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Sheraton Laguna Guam Resort

470 Farenholt Avenue Tamuning, Tamuning, Guam (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Sheraton Laguna Guam Resort Guam - apartma Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Masažna kad Sheraton Laguna Guam Resort Guam - bar/salon Sheraton Laguna Guam Resort Guam - plesišče Sheraton Laguna Guam Resort Guam - plesišče Sheraton Laguna Guam Resort Guam - soba za sestanke Sheraton Laguna Guam Resort Guam - soba za sestanke Sheraton Laguna Guam Resort Guam - plesišče Sheraton Laguna Guam Resort Guam - plesišče Sheraton Laguna Guam Resort Guam - avla Sheraton Laguna Guam Resort Guam - okolica Sheraton Laguna Guam Resort Guam - razgled Sheraton Laguna Guam Resort Guam - kopalnica Sheraton Laguna Guam Resort Guam - zunanjost hotela Sheraton Laguna Guam Resort Guam - restavracija Sheraton Laguna Guam Resort Guam - bife
Sheraton Laguna Guam Resort Guam - bazen Sheraton Laguna Guam Resort Guam - restavracija Sheraton Laguna Guam Resort Guam - razgled Sheraton Laguna Guam Resort Guam - razgled Sheraton Laguna Guam Resort Guam - notranjost hotela Sheraton Laguna Guam Resort Guam - zunanjost hotela Sheraton Laguna Guam Resort Guam - poslovni salon Sheraton Laguna Guam Resort Guam - bazen Sheraton Laguna Guam Resort Guam - apartma Sheraton Laguna Guam Resort Guam - apartma Sheraton Laguna Guam Resort Guam - restavracija Sheraton Laguna Guam Resort Guam - notranjost hotela
Območje Tamuning Število sob: 318

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

7,7

od 444 ocen

0 ocen v slovenščini

Kakovost glede na ceno:
7,8
Lokacija
6,7
Storitve osebja:
8,1
Stanje/čistoča hotela:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,3
Hrana/postrežba:
7,3
Vse ocene (444)
Razvrsti po:
Erlinda M. Družine z majhnimi otroki United States of America, 10. januar 2016
FOOD and COMFORT

Good food at Lacascada, Clean, and Friendly Staff Members
9,7
We had a great time staying at Sheraton. Food, Value for Money, Nice room, Nice pool, friendly staff. I rate all that I listed a 5. The only 4 rating would be the location. Your would have to drive or take a short bus trip to Tumon where most other hotels are located.
Prijavi to oceno
Alexandre C. Poslovni potniki China, 18. december 2015
Ok but No medicin available

Clean, modern, nice
7,3
Prijavi to oceno
Joo Y. Pari South Korea, 3. december 2015
Affordable stay considering a 5star hotel in guam

Infinity pool, quietness, friendly staff
7,3
A bit old but still a pleasant stay with good ocean view and hotel facilities. Only that it was quite distant from the main tumon beach and only had a one way tram operating, but still most of the svc was convenient.
Prijavi to oceno
Hyoungwook K. Pari South Korea, 26. november 2015
Peaceful, but quite old

Infinite pool, peaceful, nice oceanview room
7,7
There is everything you need, but the condition of hotel and room is quite old.
Prijavi to oceno
Ronald R. Poslovni potniki United States of America, 7. november 2015
Sheraton Guam Review

Friendly, courteous and helpful staff, very good free wi-fi internet connection and romm comfort was very good.
9,3
Prijavi to oceno
Tommy J. Družine s starejšimi otroki Sweden, 17. oktober 2015
This is not 5star but 3+ star hotel! Great staff

Great staff, nice pool area, great room view
5,3
it was ok! I was disappointed because we paid for a 5star hotel but this hotel, with so old gym, limited of restaurant and very old room interior wasent value for money. We also couldn't relax at hotel area because of the limited choice of restaurant. It is just a Japanees styl food( president food) and a buffe restaurant in this big hotel. The bar ofcours has a bar food too! We would like to change our hotel if we could get back our money for this hotel. The best thing with this hotel is the nice room view and det wonderful and kind staff. Thank you Jonah for changing of our room! Thanks a lot and it helped me to enjoy litel bit more of our stay. Loved it the room view, pool and lobby area.
Prijavi to oceno
Jiyeon K. Družine z majhnimi otroki South Korea, 11. oktober 2015
delay, no answer, AC not worked, very old room

big, sea side, shuttle
3,3
It was my worst hotel in my life. I stayed club suite that AC was not working well so I request twice for fixing. First day card key was not wokring (other room) Second day my check in time was delayed one hour. Staff said just "sorry" and they didnt gimme feedback even room was ready. Baby cried, I was so upset. After enter room... AC was not working well. I just slept..cause I didnt want to say complain..however next day I could not stand anymore.. Whatever.... If u think here.. Ur money is important. Dont waste ur time and money for these kinds of trash things. Life is short. Also travel is short. Think that! Time is important.
Prijavi to oceno
Mario W. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 23. september 2015
wonderful hotel

location. to attractions. great wired Internet. many hotel activities.
8,3
Best hotel I've stayed in a long time. Wonderful view and wonderful staff.
Prijavi to oceno
Hyunjoo P. Popotniki, ki potujejo sami South Korea, 20. september 2015
staying at sheraton guam

swimming pool / lobby / ...
7
Prijavi to oceno
Kam W. Pari Hong Kong, 4. september 2015
One of best hotel in Guam

Customer service, Hotel environment, Facility
7,3
Will come back again
Prijavi to oceno
1 of 1 ocene
 

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Sheraton Laguna Guam Resort Guam - zunanjost hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - apartmaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Masažna kadSheraton Laguna Guam Resort Guam - bar/salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - plesiščeSheraton Laguna Guam Resort Guam - plesiščeSheraton Laguna Guam Resort Guam - soba za sestankeSheraton Laguna Guam Resort Guam - soba za sestankeSheraton Laguna Guam Resort Guam - plesiščeSheraton Laguna Guam Resort Guam - plesiščeSheraton Laguna Guam Resort Guam - avlaSheraton Laguna Guam Resort Guam - okolicaSheraton Laguna Guam Resort Guam - razgledSheraton Laguna Guam Resort Guam - kopalnicaSheraton Laguna Guam Resort Guam - zunanjost hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - restavracijaSheraton Laguna Guam Resort Guam - bifeSheraton Laguna Guam Resort Guam - bazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - restavracijaSheraton Laguna Guam Resort Guam - razgledSheraton Laguna Guam Resort Guam - razgledSheraton Laguna Guam Resort Guam - notranjost hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - zunanjost hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - poslovni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - bazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - apartmaSheraton Laguna Guam Resort Guam - apartmaSheraton Laguna Guam Resort Guam - restavracijaSheraton Laguna Guam Resort Guam - notranjost hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - poslovni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - OpremaSheraton Laguna Guam Resort Guam - razgledSheraton Laguna Guam Resort Guam - OpremaSheraton Laguna Guam Resort Guam - restavracijaSheraton Laguna Guam Resort Guam - restavracijaSheraton Laguna Guam Resort Guam - kopalnicaSheraton Laguna Guam Resort Guam - kopalnicaSheraton Laguna Guam Resort Guam - apartmaSheraton Laguna Guam Resort Guam - poslovni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - poslovni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - OpremaSheraton Laguna Guam Resort Guam - OpremaSheraton Laguna Guam Resort Guam - restavracijaSheraton Laguna Guam Resort Guam - restavracijaSheraton Laguna Guam Resort Guam - trgovineSheraton Laguna Guam Resort Guam - fitnesSheraton Laguna Guam Resort Guam - kopališčeSheraton Laguna Guam Resort Guam - kopališčeSheraton Laguna Guam Resort Guam - zunanjost hotelaSheraton Laguna Guam Resort Guam - recepcijaSheraton Laguna Guam Resort Guam - avlaSheraton Laguna Guam Resort Guam - avlaSheraton Laguna Guam Resort Guam - razgledSheraton Laguna Guam Resort Guam - bazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - bazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - bazenSheraton Laguna Guam Resort Guam - poslovni centerSheraton Laguna Guam Resort Guam - poslovni centerSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hrana in pijačaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hrana in pijačaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Hrana in pijačaSheraton Laguna Guam Resort Guam - kavarnaSheraton Laguna Guam Resort Guam - kavarnaSheraton Laguna Guam Resort Guam - kavarnaSheraton Laguna Guam Resort Guam - OpremaSheraton Laguna Guam Resort Guam - soba za gosteSheraton Laguna Guam Resort Guam - soba za gosteSheraton Laguna Guam Resort Guam - razgledSheraton Laguna Guam Resort Guam - apartmaSheraton Laguna Guam Resort Guam - apartmaSheraton Laguna Guam Resort Guam - apartmaSheraton Laguna Guam Resort Guam - apartmaSheraton Laguna Guam Resort Guam - apartmaSheraton Laguna Guam Resort Guam - apartmaSheraton Laguna Guam Resort Guam - poslovni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - poslovni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - poslovni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - poslovni salonSheraton Laguna Guam Resort Guam - razgled


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3A08