Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

Stanford Hillview Hotel

Observatory Road On Knutsford Terrace, Tsim Sha Tsui, Hongkong, Hong Kong (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

Stanford Hillview Hotel Hongkong - zunanjost hotela Stanford Hillview Hotel Hongkong - zunanjost hotela Stanford Hillview Hotel Hongkong - vhod Stanford Hillview Hotel Hongkong - vhod Stanford Hillview Hotel Hongkong - avla Stanford Hillview Hotel Hongkong - recepcija Stanford Hillview Hotel Hongkong - recepcija Stanford Hillview Hotel Hongkong - avla Stanford Hillview Hotel Hongkong - avla Stanford Hillview Hotel Hongkong - avla Stanford Hillview Hotel Hongkong - poslovni center Stanford Hillview Hotel Hongkong - restavracija Stanford Hillview Hotel Hongkong - restavracija Stanford Hillview Hotel Hongkong - restavracija Stanford Hillview Hotel Hongkong - restavracija Stanford Hillview Hotel Hongkong - restavracija
Stanford Hillview Hotel Hongkong - bar/salon Stanford Hillview Hotel Hongkong - soba za goste Stanford Hillview Hotel Hongkong - soba za goste Stanford Hillview Hotel Hongkong - soba za goste Stanford Hillview Hotel Hongkong - soba za goste Stanford Hillview Hotel Hongkong - soba za goste Stanford Hillview Hotel Hongkong - soba za goste Stanford Hillview Hotel Hongkong - soba za goste Stanford Hillview Hotel Hongkong - soba za goste Stanford Hillview Hotel Hongkong - soba za goste Stanford Hillview Hotel Hongkong - soba za goste Stanford Hillview Hotel Hongkong - soba za goste
Območje Tsim Sha Tsui Število sob: 177
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

7,7

od 1666 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,6
Lokacija
8,1
Storitve osebja:
7,7
Stanje/čistoča hotela:
7,9
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/postrežba:
7,0
Vse ocene (1666)
Razvrsti po:
Damijan K. Pari Slovenia, 15. november 2010
Odlična lokacija, sobe majhne, vendar čiste

lokacija, čistoča, brezplačna kava v sobi
8
Najina soba se je nahajala v 12. nadstropju, ki je rezervirano za nekadilce. Soba je lepo, sodobno urejena z LCD televizorjem in fascinantno razsvetljavo (osem različnih luči, ki jih lahko poljubno prižigaš in ugašaš s stikali pri postelji. Poleg postelje se v sobi nahaja še udoben fotelj. Minibar je polno založen z različnimi alkoholnimi in brezalkoholnimi pijačami. Nad njim je polička s skodelicama, kozarcema in grelcem za vodo za pripravo kave ali čaja. Kopalnica je majhna, s kadjo in zaveso, ki jo bo potrebno počasi zamenjati. Najbolj sva bila razočara nad brezplačnim internetom, za katerega dobiš prijavne podatke na recepciji. Žal je bila povezava zelooo počasna in se je zmeraj prekinjala, skratka neuporabno.
Mary G. Družine z majhnimi otroki Philippines, 23. maj 2015
Close to everything & a nice place to stay in...

Many restaurant nearby. Easy for shopping because of the shops and mall are nearby. Moderately price hotel.
7,3
We had a nice stay at this hotel.... We were upgraded to premier room. The room was clean, nice and big enough for us. The bed was neat and clean. The only problem we encountered was the hotel located at a hilltop that was so steep.
Chan H. Popotniki, ki potujejo sami United States of America, 18. maj 2015
I'm happy that I chose Stanford.

Location. Professional staff. Clean.
8
I feel like I lucked out with Stanford. The location was as great as I was hoping, no major complaints. But a couple of minor complaints: the gym could use a bit of updating. The treadmill has seen better days and it's very low quality. The wifi wasn't very strong. I had to stand next to the door, for instance, to get a connection on my phone. And the bathrooms could use an upgrade. But, again, none of these were total deal breakers and shouldn't discourage anybody from staying at Stanford.
Ekaphong R. Družine s starejšimi otroki Thailand, 13. maj 2015
Comfortable and good location

Good location
8
Sin H. Pari Hong Kong, 9. maj 2015
poor service and room

location
5
room was filled with cigarettes smell, staff were not helpful, washroom was dirty
Chee S. Popotniki, ki potujejo sami Singapore, 2. maj 2015
Review of stanford hillview hotel

Customer service, room cleanliness
8,7
Good
Patrick C. Poslovni potniki United States of America, 26. april 2015
Kowloon Hotel

Value, staff & location
9
May I. Pari Australia, 18. april 2015
Clean & great location

Good location. Free snacks delivered to room at afternoon tea time. Friendly staff.
9,3
Modern, clean, good location, near restaurants n shops, near mrt station. It's on a small hill though so possibly not suitable for elderly. Very happy with this hotel.
Tony Z. Pari Australia, 15. april 2015
Location

Location, service ok, price ok
6,3
Stayed one night as was transiting. Hotel in good location, felt safe and service was fine. The hotel felt a little outdated. Rooms were reasonable size, bathroom could've been better.
Terapat T. Pari Thailand, 12. april 2015
Clean room , mate service good but hav to deposite

Clean, good service, peach
8,3
Great time

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

Stanford Hillview Hotel HongkongStanford Hillview Hotel Hongkong - zunanjost hotelaStanford Hillview Hotel Hongkong - zunanjost hotelaStanford Hillview Hotel Hongkong - vhodStanford Hillview Hotel Hongkong - vhodStanford Hillview Hotel Hongkong - avlaStanford Hillview Hotel Hongkong - recepcijaStanford Hillview Hotel Hongkong - recepcijaStanford Hillview Hotel Hongkong - avlaStanford Hillview Hotel Hongkong - avlaStanford Hillview Hotel Hongkong - avlaStanford Hillview Hotel Hongkong - poslovni centerStanford Hillview Hotel Hongkong - restavracijaStanford Hillview Hotel Hongkong - restavracijaStanford Hillview Hotel Hongkong - restavracijaStanford Hillview Hotel Hongkong - restavracijaStanford Hillview Hotel Hongkong - restavracijaStanford Hillview Hotel Hongkong - bar/salonStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - kopalnicaStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - soba za gosteStanford Hillview Hotel Hongkong - fitnesStanford Hillview Hotel Hongkong - rekreacijske zmogljivostiStanford Hillview Hotel Hongkong - vrt


AS-AGWEB-3A04