ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

The Excelsior Hong Kong

281 Gloucester Road , Causeway Bay, Hongkong, Hong Kong 35301 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

The Excelsior Hong Kong Hongkong - zunanjost hotela The Excelsior Hong Kong Hongkong - zunanjost hotela The Excelsior Hong Kong Hongkong - zunanjost hotela The Excelsior Hong Kong Hongkong - razgled The Excelsior Hong Kong Hongkong - razgled The Excelsior Hong Kong Hongkong - zunanjost hotela The Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za goste The Excelsior Hong Kong Hongkong - poslovni center The Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za goste The Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za goste The Excelsior Hong Kong Hongkong - avla The Excelsior Hong Kong Hongkong - poslovni salon The Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracija The Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracija The Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracija The Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracija
The Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracija The Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracija The Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracija The Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracija The Excelsior Hong Kong Hongkong - bar/salon The Excelsior Hong Kong Hongkong - kavarna The Excelsior Hong Kong Hongkong - fitnes The Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za sestanke The Excelsior Hong Kong Hongkong - plesišče The Excelsior Hong Kong Hongkong - plesišče The Excelsior Hong Kong Hongkong - plesišče The Excelsior Hong Kong Hongkong - notranjost hotela
Območje Causeway Bay Število sob: 884

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Zelo dobro

8,0

od 730 ocen

Kakovost glede na ceno:
7,3
Lokacija
9,0
Storitve osebja:
8,0
Stanje/čistoča hotela:
8,0
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/postrežba:
7,6
Vse ocene (730)
Razvrsti po:
Tanvir A. Poslovni potniki Bangladesh, 9. april 2015
Ok type hotel

Ok type hotel
5,7
6
Tanisorn K. Skupine Thailand, 21. februar 2015
Always be back

Location, Staff, Cleanliness
10
One of my favourite hotel, best place to stay in Causeway Bay.
Yook F. Popotniki, ki potujejo sami Belgium, 16. februar 2015
My favourable review of The Excelsior hotel. HK

Location, and courteous service of hotel staff
8,3
Very comfortable. No complaints !
Chun C. Popotniki, ki potujejo sami Hong Kong, 8. februar 2015
Clean, Convenient and Comfortable

Clean, Convenient and Comfortable
9,3
Hoe C. Popotniki, ki potujejo sami Singapore, 7. februar 2015
Best Service Hotel

1. Staff are very helpful and service is very good 2. location is great 3. I had the delicious Egg Tart every day
10
Staff are very helpful and friendly, hotel send a birthday cake to my room on my birthday which was a very nice surprise. The egg tart on ground floor is a must try. Hotel location is good with easy access to multiple shopping malls. Will definitely stay in this hotel again.
Malkit P. Poslovni potniki United Kingdom, 1. februar 2015
Good

Location
10
Good
Po N. Poslovni potniki United Kingdom, 19. januar 2015
Comfortable and Safe Stay

Clean and comfortable room
7,3
My stay was safe. The room has all the amenities that I need, but it wasn't sound proof. As I stay in the cheapest category of room (Superior), I could only view the sea partially, surrounded by tall buildings. So I woke up daily in the morning without any sunlight. Also the furniture is also old and in need of replacement. However, the food is very delicious and I ordered room service for dinner for 2 nights. The location is in Causeway Bay of Hong Kong and is very convenient for shopping.
Fely M. Družine s starejšimi otroki Indonesia, 4. januar 2015
it is still a great hotel to stay in

spacious room, friendly staff, great location
8,7
It was great. The location is in the center of Causewaybay area, where all the shops and restaurants located, yet the hotel lobby is not too crowded like some other four-stars in the area. Easy to get taxi too. The room size is spacious and clean. The staff is very helpful.
Lai F. Pari Hong Kong, 2. januar 2015
A old but good hotel

Good food, Good location, Shopping center
8
As it's approaching new year, most hotel have been fully booked. Good thing we still managed to get two rooms at the Excelsior. It's located near the harbour side so we could enjoy the harbour view and the forthcoming firework show.
Lai F. Pari Hong Kong, 2. januar 2015
A old but good hotel

Harbour View, Good food and bar, Nice staff
8
New Year is just around the corner, we checked into this hotel on 31st December to watch the coming firework show. The buffet of this hotel is of very good quality, worth trying.

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

The Excelsior Hong Kong HongkongThe Excelsior Hong Kong Hongkong - zunanjost hotelaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - zunanjost hotelaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - zunanjost hotelaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - razgledThe Excelsior Hong Kong Hongkong - razgledThe Excelsior Hong Kong Hongkong - zunanjost hotelaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za gosteThe Excelsior Hong Kong Hongkong - poslovni centerThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za gosteThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za gosteThe Excelsior Hong Kong Hongkong - avlaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - poslovni salonThe Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracijaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracijaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracijaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracijaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracijaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracijaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracijaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - restavracijaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - bar/salonThe Excelsior Hong Kong Hongkong - kavarnaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - fitnesThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za sestankeThe Excelsior Hong Kong Hongkong - plesiščeThe Excelsior Hong Kong Hongkong - plesiščeThe Excelsior Hong Kong Hongkong - plesiščeThe Excelsior Hong Kong Hongkong - notranjost hotelaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - notranjost hotelaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - OpremaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za gosteThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za gosteThe Excelsior Hong Kong Hongkong - kopalnicaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - apartmaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - apartmaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - razgledThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za gosteThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za gosteThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za gosteThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za gosteThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za gosteThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za gosteThe Excelsior Hong Kong Hongkong - kopalnicaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - kopalnicaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - razgledThe Excelsior Hong Kong Hongkong - kopalnicaThe Excelsior Hong Kong Hongkong - soba za goste


AS-AGWEB-3A01