Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

The Nap Patong Hotel

5/55 Hadd Patong Road, Patong, Phuket, Tajska 83150 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

The Nap Patong Hotel Phuket - restavracija The Nap Patong Hotel Phuket - bazen The Nap Patong Hotel Phuket - rekreacijske zmogljivosti The Nap Patong Hotel Phuket - zunanjost hotela The Nap Patong Hotel Phuket - avla The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste
The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste The Nap Patong Hotel Phuket - vila
Območje Patong Število sob: 136
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,7

od 3317 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,5
Lokacija
8,7
Storitve osebja:
9,0
Stanje/čistoča hotela:
9,1
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/postrežba:
8,2
Vse ocene (3317)
Razvrsti po:
Tang K. Pari Hong Kong, 28. maj 2015
pleasant stay good location

rented a car but walking most of the time as patong beach is near
9,7
good
Liting L. Popotniki, ki potujejo sami Singapore, 24. maj 2015
value for money

modern decor, good facilities, helpful staff
8
Overall good experience
Li H. Pari China, 24. maj 2015
Good location, helpful staff, clean and new

Good location, helpful staff, clean and new
8,3
Good location, 3mins walk to beach. Staff are nice and helpful! Willing to introduce the room when checking. Glad to hv welcome drink and fruit which is out of our expectation. Facility in hotel are clean and new. Will come again absolutely.
Wai F. Pari Hong Kong, 18. maj 2015
Very comfortable

Good bed, good breakfast and lovely spa
9,7
I definitely will come back next time if I visit Phuket ! The schedule trip to beach is good
Navya S. Popotniki, ki potujejo sami Australia, 18. maj 2015
Nap review

The staff, facilities and location
9,7
Howard J. Skupine Malaysia, 12. maj 2015
Clean and comfortable

1. Mini bar drinks for free. 2. Air conditioner is super cold. 3. Near to the beach
7,7
Relax and comfortable
Mark W. Popotniki, ki potujejo sami United Kingdom, 11. maj 2015
Disappointing - standards have dropped.

the people working here are nice
2
There was a smell of stale smoke every time I entered my 'no smoking' room and the pillows slips smelled of damp, even after I asked them to be changed. The TV selection was very limited and even in the bar you could not watch a football match, like Man U or Liverpool - these teams are the most popular in Thailand and the fact that you have to leave the hotel to watch a match shows how out of touch the management must be. This used to be my favourite hotel in Thailand, but no longer. Standards have dropped markedly, in my opinion. Take the breakfast, for example. On my first visit the food was delicious. The chef would come around offering signature dishes. You could have any kind of coffee, eg, expresso, cafe late... now there is just one choice - 'industrial stewed'. The bacon on offer had the texture of Tarmac, the eggs were stodgy and tasteless... you get the idea. It didn't help that the hotel now seems to attract people who shout across the room and have little concept of civilised behaviour. Sorry, NAP you really disappointed this time - your standards have dropped to 'ordinary' - there is a lot of competition out there - I doubt I will be back. :(
Shawn P. Popotniki, ki potujejo sami South Africa, 11. maj 2015
feedback

location, room, pool
6,7
Lin J. Pari Singapore, 9. maj 2015
Awesome Hospilatilty, will come back for sure!

Stuff, room & location
9,7
Very satisfy and best hotel for the price. Totally no complain! Cheers!
Mark W. Popotniki, ki potujejo sami United Kingdom, 8. maj 2015
Hotel standards are slipping

nice staff
3,7
This used to be my favourite hotel in Thailand, but no longer. Standards have dropped markedly, in my opinion. Take the breakfast, for example. On my first visit the food was delicious. The chef would come around offering signature dishes. You could have any kind of coffee, eg, expresso, cafe late... now there is just one choice - 'industrial stewed'. The bacon on offer had the texture of Tarmac, the eggs were stodgy and tasteless... you get the idea. It didn't help that the hotel now seems to attract people who shout across the room and have little concept of civilised behaviour. Another disappointment was the room. There was a smell of stale smoke every time I entered my 'no smoking' room and the pillows slips smelled of damp. The TV selection was very limited and even in the bar you could not watch a football match, like Man U or Liverpool - these teams are the most popular in Thailand and the fact that you have to leave the hotel to watch a match shows how out of touch the management must be. Sorry, NAP you really disappointed this time - your standards have dropped to 'ordinary' - there is a lot of competition out there - I doubt I will be back. :(

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

The Nap Patong Hotel PhuketThe Nap Patong Hotel Phuket - restavracijaThe Nap Patong Hotel Phuket - bazenThe Nap Patong Hotel Phuket - rekreacijske zmogljivostiThe Nap Patong Hotel Phuket - zunanjost hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - avlaThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - vilaThe Nap Patong Hotel Phuket - vilaThe Nap Patong Hotel Phuket - vilaThe Nap Patong Hotel Phuket - vilaThe Nap Patong Hotel Phuket - vilaThe Nap Patong Hotel Phuket - vilaThe Nap Patong Hotel Phuket - vilaThe Nap Patong Hotel Phuket - vilaThe Nap Patong Hotel Phuket - vilaThe Nap Patong Hotel Phuket - avlaThe Nap Patong Hotel Phuket - avlaThe Nap Patong Hotel Phuket - avlaThe Nap Patong Hotel Phuket - avlaThe Nap Patong Hotel Phuket - avlaThe Nap Patong Hotel Phuket - fitnesThe Nap Patong Hotel Phuket - bazenThe Nap Patong Hotel Phuket - bazenThe Nap Patong Hotel Phuket - kopališčeThe Nap Patong Hotel Phuket - zunanjost hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - zunanjost hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - zunanjost hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - zunanjost hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - zunanjost hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - zunanjost hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - restavracijaThe Nap Patong Hotel Phuket - restavracijaThe Nap Patong Hotel Phuket - restavracijaThe Nap Patong Hotel Phuket - restavracijaThe Nap Patong Hotel Phuket - restavracijaThe Nap Patong Hotel Phuket - avlaThe Nap Patong Hotel Phuket - zunanjost hotelaThe Nap Patong Hotel Phuket - avlaThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za gosteThe Nap Patong Hotel Phuket - soba za goste


AS-AGWEB-3B02