Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, KLCC, Kuala Lumpur, Malezija 50450 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za goste The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za goste The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za goste The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za goste The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - recepcija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - avla The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - avla The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - avla The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - vhod The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - notranjost hotela The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - notranjost hotela The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - poslovni salon
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - poslovni salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za sestanke The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - plesišče The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - plesišče The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - kopališče The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - kopališče The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracija
Območje KLCC Število sob: 402
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,7

od 5593 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,8
Lokacija
8,7
Storitve osebja:
8,9
Stanje/čistoča hotela:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/postrežba:
8,3
Vse ocene (5593)
Razvrsti po:
Nic T. Poslovni potniki Malaysia, 30. julij 2015
Very classic hotel

Great location, classic and good food
8
The hotel is very classic and the location is very near to Pavillion, the staff is very friendly and helpful they even upgraded my room for me.
Prijavi to oceno
Sing H. Pari Singapore, 27. julij 2015
Fantastic Suite

Staff, cleanliness, price.
9,3
Fantastic.
Prijavi to oceno
David H. Pari Australia, 26. julij 2015
Wonderful experience

Size of room, good food and friendly service
10
The only downside was accessibility due to the building work going on around it, but that seems to be typical of KL
Prijavi to oceno
Lars B. Družine s starejšimi otroki Denmark, 25. julij 2015
Authentic

A luxury hotel with an authentic spirit
8,7
an authentic experience supperted by a positive and professional staff
Prijavi to oceno
Kaveh J. Pari Malaysia, 18. julij 2015
review

Location, Staff , Value for Money
6,7
Comfortable
Prijavi to oceno
Leo T. Družine s starejšimi otroki Malaysia, 18. julij 2015
VERY GOOD

FOOD, HYGINE, LOCATION
10
EVERYTHING IS GOOD
Prijavi to oceno
Mao T. Pari Singapore, 18. julij 2015
great place

location. room stanard ,nice food
10
NA
Prijavi to oceno
Kim H. Popotniki, ki potujejo sami Singapore, 16. julij 2015
Royale Chulan Hotel should only be 4 stars.

Location, location & quiet
7,7
I have stayed at the Royale Chulan on many occasions, upon check in, there were no hand and face towels in the room. louvre panel separating the bedroom and bathroom was very dusty. One can feel that the house-keeper do not vacuum the carpet daily. The bath area is poorly maintained i.e. corners of toilet walls covered with fungus stains. Bedroom - bed was comfortable, walls clean and room bright. Breakfast spread was good. Minor details are not look into hence 4 star rating.
Prijavi to oceno
Yeong S. Pari Malaysia, 12. julij 2015
great location and comfort stay

location, comfort and clean room, friendly staff
9,7
I was impressed by the room, My room been upgraded to 9th floor Royale Club, the room is big and comfort, some more have KLCC view. Location is great, Pavilion and bukit bintang just within walking distance, even can walk to KLCC. All the staff are very helpful and friendly. But there was electricity interruption during my stay, after my breakfast we were unable back to room because lift not working, under assist of the staff, we able take another lift up to 5th floor then go up to 9th floor which we stay by staircase, that really not a happy experience in a 5 star hotel. We expect some compensation or complimentary will be given but we only receive apologize from the staff whose assist us back to our room
Prijavi to oceno
Abdul G. Družine s starejšimi otroki Singapore, 5. julij 2015
Location, Friendly staffs & Big room

Location, Friendly Staffs & Big room
9,3
Prijavi to oceno

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za gosteThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za gosteThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za gosteThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za gosteThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - recepcijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - avlaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - avlaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - avlaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - vhodThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - notranjost hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - notranjost hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - poslovni salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - poslovni salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za sestankeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - plesiščeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - plesiščeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - kopališčeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - kopališčeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bazenThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bazenThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - razgledThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - zunanjost hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - zunanjost hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - zunanjost hotela


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AM-AGWEB-4D05