Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur

No 5 Jalan Conlay, Bukit Bintang, Kuala Lumpur, Malezija 50450 (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za goste The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za goste The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za goste The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za goste The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - recepcija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - avla The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - avla The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - avla The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - vhod The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - notranjost hotela The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - notranjost hotela The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - poslovni salon
The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - poslovni salon The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za sestanke The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - plesišče The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - plesišče The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - kopališče The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - kopališče The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracija The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracija
Območje Bukit Bintang Število sob: 402
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,7

od 5623 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,8
Lokacija
8,7
Storitve osebja:
8,9
Stanje/čistoča hotela:
9,0
Udobnost/standard sobe:
8,6
Hrana/postrežba:
8,3
Vse ocene (5623)
Razvrsti po:
Luqman B. Družine z majhnimi otroki Singapore, 24. avgust 2015
A short gateaway

Walking distance to shopping malls, nice foods, comfy room
8
Great stay here. Only the tv is too small for the room. nothing to complaint.
Prijavi to oceno
Andre J. Družine z majhnimi otroki Germany, 17. avgust 2015
excellent location, good value for money,nice room

room, location, friendliness
8,7
large selection of breakfast dishes. unfortunately no fresh orange juice, which I would expect from such a hotel. Excellent rooms, very friendly staff. However room/ housekeeping service sometimes took a while. very clean and well maintained facilities. I would go there again.
Prijavi to oceno
Adam I. Družine z majhnimi otroki Singapore, 16. avgust 2015
Worst experience

the breakfast was good
4,7
Sorry for the long post. I stayed in Royale chulan from the 13th to 16th August and it was the worst experience that I've had. Checked into the room and realised that the toilet bowl was dirty. Called the housekeeping to clean and all the housekeeper comes with is a piece of towel. Had to request him to bring sanitizer to clean up. Then, I asked for a prayer mat n received it after an hour. Before going to bed I asked for extra pillow and the housekeeper could tell me to ask for things one shot instead of calling several times. I was surprised to hear that. Next day I ordered room service, when I came back at night the plates were still not cleared. On Saturday, I left my room at 2pm. Switched on the 'makeup my room sign' light. To my surprise, when I came back at 11, the sign was still switched on. I thought that they just forgot to switch it off after cleaning, but when I entered the room, it wasn't cleaned. I called the housekeeping and the person in charge just asked me if the DND button was on. Even though I explained to him that I did put the makeup my room sign, all he did was to ask repeatedly if it was on DND. It just made me so mad! To make it worst, the duty manager called again to ask the same question. He then came up to see the room and called a housekeeper. The room was cleaned at 11.30 and my kids had to be awake till the room was cleaned. At noon, I checked out and called for the duty manager, to complain. He could only say that he received the report from the housekeeping manager saying that the room was on DND and he apologised to me ANYWAY and said he won't be able to compensate in any way. Never expected such a service where they put the blame on the guest!
Prijavi to oceno
Joanna S. Skupine Poland, 16. avgust 2015
Good but not 5 stars.

Friendly staff, location, hall
8
Room was ok but not luxury you'd expect from 5 star hotel. Big selection for breakfast but quantity overshadows quality.
Prijavi to oceno
Elian W. Poslovni potniki Malaysia, 15. avgust 2015
great stay

location,rooms,food
9,7
great stay, would go back again..!
Prijavi to oceno
Soyeon L. Družine z majhnimi otroki Australia, 9. avgust 2015
Terrible service and room condition
2
I was able to hear someone was coughing next door and even if my room was non smoking room but there was still stink smoking smell. The air conditioning was out of control so it was way too freezing. The lady at the reception was rude and couldn't understand English such as simple numbers. The review score must be manipulated for sure. I would recommend this hotel at all. The location seemed close to Pavillion shopping centre but the way to get there was ridiculous end up I had to go around.
Prijavi to oceno
Michael C. Pari Philippines, 7. avgust 2015
Decent enough

Room size, location, cleanliness
7,7
Phone in our room was just not working. Otherwise, the stay would have been really good.
Prijavi to oceno
Adnan F. Popotniki, ki potujejo sami Pakistan, 7. avgust 2015
best hotel in town

location pool n standard
8
Awesome i enjoyed it
Prijavi to oceno
Raad S. Družine z majhnimi otroki Yemen, 7. avgust 2015
Nice to stay for couple of days only

Gym, Breakfast, View
7
+ Points = Big hotel, Gym, Breakfast, View - Points = Constructions around the hotel, bit far for family to walk to bukit bintang, NO Water for full day "solved at night"
Prijavi to oceno
Nic T. Poslovni potniki Malaysia, 30. julij 2015
Very classic hotel

Great location, classic and good food
8
The hotel is very classic and the location is very near to Pavillion, the staff is very friendly and helpful they even upgraded my room for me.
Prijavi to oceno

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

The Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala LumpurThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za gosteThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za gosteThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za gosteThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za gosteThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - recepcijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - avlaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - avlaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - avlaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - vhodThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - notranjost hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - notranjost hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bar/salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - poslovni salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - poslovni salonThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - soba za sestankeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - plesiščeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - plesiščeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - kopališčeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - kopališčeThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - restavracijaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bazenThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - bazenThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - razgledThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - zunanjost hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - zunanjost hotelaThe Royale Chulan Hotel Kuala Lumpur Kuala Lumpur - zunanjost hotela


Agoda.com je del skupine The Priceline Group, svetovni lider v spletnih turističnih rezervacijah & podobnih storitvah.

AS-AGWEB-3B04