ali

Vsakič, ko se Agodina stranka odjavi iz hotela, ji pošljemo e-sporočilo s o, naj napiše oceno svojega bivanja. To je edini način, da se oddajo ocene. Vsako oceno mora nato pred objavo na Agodinem spletnem mestu odobriti naša ekipa, odgovorna za vsebino. Zato so VSE Agodine ocene, za razliko od nekaterih drugih potovalnih mest, preverjene in resnične.
Za preverjanje razpoložljivosti vpišite svoje datume in rezervirajte ta hotel

The Venetian Macao Resort Hotel

Estrada da Baia de N. Senhora da Esperanca, Taipa / Cotai, Macao (Prikaži zemljevid)

Rezervirajte zdaj!

The Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartma The Venetian Macao Resort Hotel Macao - zunanjost hotela The Venetian Macao Resort Hotel Macao - notranjost hotela The Venetian Macao Resort Hotel Macao - trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Macao - trgovine The Venetian Macao Resort Hotel Macao - bife The Venetian Macao Resort Hotel Macao - otroški klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - otroški klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - otroški klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - otroški klub The Venetian Macao Resort Hotel Macao - Oprema The Venetian Macao Resort Hotel Macao - rekreacijske zmogljivosti The Venetian Macao Resort Hotel Macao - rekreacijske zmogljivosti The Venetian Macao Resort Hotel Macao - fitnes The Venetian Macao Resort Hotel Macao - bazen The Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartma
The Venetian Macao Resort Hotel Macao - restavracija The Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartma The Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartma The Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartma The Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartma The Venetian Macao Resort Hotel Macao - kopalnica The Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartma The Venetian Macao Resort Hotel Macao - avla The Venetian Macao Resort Hotel Macao - notranjost hotela The Venetian Macao Resort Hotel Macao - zunanjost hotela The Venetian Macao Resort Hotel Macao - zunanjost hotela The Venetian Macao Resort Hotel Macao - notranjost hotela
Območje Taipa / Cotai Število sob: 3000
Brezplačen Wi-Fi

Najnovejše ocene uporabnikov

Izberite tip gosta

 

Fantastično

8,5

od 14224 ocen

Kakovost glede na ceno:
8,1
Lokacija
8,4
Storitve osebja:
8,8
Stanje/čistoča hotela:
8,9
Udobnost/standard sobe:
8,7
Hrana/postrežba:
7,8
Vse ocene (14224)
Razvrsti po:
Borislav I. Skupine Serbian, 9. februar 2015
odlican izbor

ovaj hotel poseduje sve sto bi i najzahtevniji gosti pozeleli , vrhunski smestaj
9,7
Hotel u rangiranju od 1 do 5 zasluzuje ocenu + jer sve sto vam nudi tesko ce te pronaci na bilo kom drugom mestu , apsolutna preporuka , apartmani su vise nego komforni tu i tamo neka sitnica ali sve su to samo sitnice u odnosu za ono sto dobijate za svoj novac
Borislav I. Skupine Serbian, 9. februar 2015
odlican izbor

u tri slova jedne reci SVE
9,7
Da napomenem i ostali sadrzaj , u kazinu inace koji apsolutno fascinantan nalazi se i lobi bar koji obavezno posetite , nudi nezaboravan ugodjaj
Borislav I. Popotniki, ki potujejo sami Serbian, 15. oktober 2014
Hotel na kvadrat

Apsolutno ispunjava sve uslove i za ultra zahtevne goste
9,7
totalna atrakcija sam od sebe
Angelie L. Družine z majhnimi otroki United States of America, 31. marec 2015
Grand and beautiful

Grand, beautiful and so many things to do
10
Excellent
Andy R. Pari United States of America, 31. marec 2015
Venetician Almost 5 Stars!

Location, Amenities & Grandeur
7
The Venetian is a beautiful, grand resort with overwhelming visual images that are truly 5 star. The gondola ride is quite touristy but truly charming when your serenaded in Italian by a guide with an opera ready voice! Whew….great experience even with the masses staring at you as you cruise along. Don’t forget to throw a coin into the canal to make a wish…if your thoughtful and give a coin to your guide she’ll demonstrate the proper way to make the wish! Our room was a Royale Suite…large, nice solid bed, and sitting area. It had an old school fax machine, lol, that I haven’t seen in years. The non-5 star comments are driven by the fact that the carpet is worn and months overdue for replacement. Feels a little down on its own luck…..with 3000 plus rooms you can sometimes get lost in the shuffle. This was readily apparent when I asked the Sands membership associate, working in his both near the casino floor, for directions and he just pointed and mumbled something. Very rude and in no way helpful. 5 stars are earned by every experience with the team being a positive and memorable one. Ooh my, if you look less than 30 years old be prepared to show your passport every time you walk onto the casino floor. Guards stopped us each time we entered…cute the first time, frustrating after the 12th time. Guards and employees have limited language skills, unlike other 5 Star resorts I’ve stayed at where customer facing employees speak multiple languages…. I would certainly stay at the Venetian again but would brush up on a lil more Chinese, keep my passport in my pocket for being ID, and remember that looking for an alcoholic beverage, while gambling, is a little bit faux pas in Macau! Enjoy!
Fedja S. Skupine United Kingdom, 30. marec 2015
Good

had everything
8
Very good but extremely busy and hard to find things in the hotel.
Seungwoo L. Popotniki, ki potujejo sami South Korea, 29. marec 2015
It is ok if staying in a room itself.

Spacious room, Clean room and just room itself
5,3
location is not convenient from the central and hotel itself is huge that hard to find where to go. it made us more tiring.
Pui K. Pari Hong Kong, 29. marec 2015
Comfortable hotel

location, service, comfortable
8,3
Vikram G. Družine s starejšimi otroki India, 29. marec 2015
Grand feeling - A great choice

Room was good, Check-in was smooth, Good experience of festivities in the hotel
8,3
Great. Will stay again.
Lai S. Skupine Hong Kong, 29. marec 2015
A wonderful stay

Friendly staff, big room, convenience
7,7
The hotel room is very big with a living room, very convenience location with casino, shops and restaurants. I enjoyed the stay with my friends so much!

Rezervirajte zdaj!

Pohitite – omejena razpoložljivost!

The Venetian Macao Resort Hotel MacaoThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartmaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - zunanjost hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - notranjost hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - trgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - trgovineThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - bifeThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - otroški klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - otroški klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - otroški klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - otroški klubThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - OpremaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - rekreacijske zmogljivostiThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - fitnesThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - bazenThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartmaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - restavracijaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartmaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartmaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartmaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartmaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - kopalnicaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - apartmaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - avlaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - notranjost hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - zunanjost hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - zunanjost hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - notranjost hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - notranjost hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - zunanjost hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - notranjost hotelaThe Venetian Macao Resort Hotel Macao - bazen


AS-AGWEB-3C08