Tillbaka till hotellinfo

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 1485 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,3
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 7,1
  • Bekvämligheter på rummet 7,9
  • Personal 8,0
  • Valuta för pengarna 8,2
  • Mat/Middag 6,3
Sortera efter

Izwandi K. från Malaysia
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
Great Stay
Room cleanliness, Friendly staff, Comfortable
It was a great stay. The hotel was close to shopping areas. And located in the middle of the city. It was easy to find restaurant nearby.
Recenserad 09 september 2013

Sharon T. från Malaysia
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i september 2013
Comfortable
Big room, big bathroom with bathtub
Comfortable, no complaint, big room and bathroom, big window overseeing town area n river view
Recenserad 08 september 2013

AZAIR B. från Malaysia
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
Comfortable stay
Near to shooping area, clean room and near to airport
Recenserad 06 september 2013

phan M. från Indonesien
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
convinience, impressive and friendly staffs
convinience, impressive and friendly staffs
pleasent and comfortable, comvinience and friendly staffs
Recenserad 04 september 2013

TAN Y. från Malaysia
Gruppresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
Comfortable room
Comfortable bed and big bathroom
Very new hotel with comfortable room and nice service.
Recenserad 03 september 2013

Kok H. från Malaysia
Familj med äldre barn
Bodde i 3 nätter i juli 2013
comfortable standard 3-star city hotel.
large bathroom and room, comfortable beds, near to city but not in the midst of city, a mall connected to the hotel.
Recenserad 01 september 2013

Faizah I. från Malaysia
Familj med småbarn
Bodde i 2 nätter i augusti 2013
Very Good Condition in Hotel
room very good, clean and larger with reasonable price with enough equipment, excellent service by staff and provided parking, have swimming pool.
I like this hotel because the room very good, clean and larger with reasonable price with enough equipment, excellent service by staff and provided parking
Recenserad 29 augusti 2013

Sook C. från Malaysia
Ensamresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
Quality with affordablity
Nice design, Cleanliness and Centrally Located
Recenserad 28 augusti 2013

Tianpei F. från Kina
Gruppresenär
Bodde en natt i juni 2013
Good hotel but bad location
Nice room, clean
The hotel itself was quite ok. The room was spacious and clean. We didn't talk much with the staff but they were quite ok during check in and check out. The only downside is the location. It was quite far from the city center and we had to take a cab.
Recenserad 27 augusti 2013

kok C. från Malaysia
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2013
very comfort
price is ok. affordable
Recenserad 27 augusti 2013


1

Välj lojalitetsprogram

PointsMAX
Språk
Lojalitetsprogram A Lojalitetsprogram A
Lojalitetsprogram B

I menyn, klicka på PointsMAX och välj det lojalitetsprogram du helst använder.

2

Välj poängerbjudande

Hotellrum A
Rumsinformation
Tjäna
5000 poäng

Välj rum och poängalternativ för ditt valda boende.

3

Ange medlems-ID

Nationalitet (angivet i pass)
Medlemsprogram ID
1234

Ange ditt medlemsnummer för ditt valda program när du slutför din bokning. Poängen kommer att läggas till på ditt konto efter att du checkat ut från hotellet.

Börja här och välj det program som du helst föredrar: