eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Abion Spreebogen Waterside Hotel

Alt Moabit 99, Tiergarten, Berlin, Tyskland 10559 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : ABION

Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gästrum Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Hotellet från utsidan Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Hotellet från utsidan Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Entré Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Hotellet från utsidan Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Lobby Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Lobby Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gym Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Mötesrum Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Mötesrum Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Mötesrum Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Mötesrum Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Hotellet från insidan Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restaurang Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restaurang Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restaurang
Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restaurang Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restaurang Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restaurang Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restaurang Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restaurang Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Utsikt Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Hotellet från utsidan Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restaurang Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restaurang Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restaurang Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Hotellet från utsidan Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Restaurang
Område: Tiergarten Antal rum: 224
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,2

från 71 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,2
Personal
8,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,4
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (71)
Sortera efter:
Gudrun N. Reste med partner Sweden, den 29 april 2013
Trevligt hotell, men fel utprickat på kartan.

Bra frukost, härlig bastuavdelning och fin omgivning.
8,3
Hotellet var mycket bra, men på kartan ser det ut att vara placerat väldigt nära Hauptbahnhof. Vi reste med tåg och valde hotellet av den anledningen. Vi blev mycket besvikna när det visade sig att det var beläget 3 km från stationen. Var snälla och ändra på kartan.
Lisa O. Reste med partner Sweden, den 4 september 2012
Mycket trevligt hotell precis brevid floden Spree.

Snyggt,fräscht och trevlig personal.
9
Mycket nöjd .Det tog ca 10 minuter att promenera till tunnelbanan Bellevue.Därifrån var det två stationer till alla sevärdheterna.Vi utnyttjade hotellets sauna som var mycket fräscht.Negativt frukost ingår ej kostnad 17 euro per person.
Elin M. Reste med partner Sweden, den 4 augusti 2012
Bekvämt och lugnt boende

Lummigt och lugnt område som ändå ligger på gångavstånd från alla sevärdheter.
8
Ett tips är att förbeställa frukostbuffé vid incheckningen eftersom att den då bara kostar €15 per person istället för €19.
Restaurangtips: Restaurangen som ligger ca 50 meter från hotellets entré (inne på Spreebogen-området) har riktigt bra och billig genuin tysk mat och ett bra utbud av öl.
Jonas M. Reste med partner Sweden, den 20 juli 2012
Stort ljust hotell intill floden.

Stora fina rum med fri internet och trevlig uteservering vid vattnet.
7,7
Rent och fräscht, utmärkt frukost buffé och trevlig bar / servering både inne och ute. Nära till stadstågen och en station ifrån Hauptbahn hof i centrum. Lugnt område med närhet till stora parker och vandringsstråk. Bra restauranger i kvarteren runtomkring. Bra service och mycket personal, inga långa väntetider. Taxi på plats inom 2-3 minuter. Mycket bra pris på rummen.
Yi Z. Affärsresenär China, den 2 maj 2014
Great

service,breakfast,bed
10
Nice experience
Paul S. Ensamresenär United States of America, den 17 mars 2014
Beautiful water views

views of water from room, easy access from airport and walking distance to central railway station.
10
Had a restful and pleasant stay, very quiet room with fantastic views of the Spree River. Highly recommended.
Wei S. Reste med partner China, den 29 juli 2013
A QUIET HOTEL

QUIET,CLEAN, FREE INTERNET
5
I was staying in the hotel just for one night. The aircon was not working and it was very hot and humid.The hotel staff changed the room for us, the air con for the whole hotel was not working properly. And hotel is old and really needs to be renovated. The rooms are clean and comfortable otherwise. Especially there is a complimentary internet, which helps.
Chun N. Reste med partner Hong Kong, den 28 juli 2013
A little bit far away from the main train station.

Good Bed and Environment. Good breakfast
7,3
It was about 37 degree celsius when I entered this Hotel. I ask the helpdesk is there any air condition in my room (my room is the riverside room) and they say yes. Finally I get there and the air condition is out of order. The room is too hot and I get back to help desk to change the room. They say the riverside room with functioning air condition is all occupied. Finally I got the basic room. Everything is okay and I get an extra breakfast for compensation. I am upset that the helpdesk obvious know my room's air condition is not working and still put me in even it is 37 degree hot.
Claire A. Reste med partner Australia, den 4 juni 2013
Lovely

Excellent location, great staff, very comfortable
8,7
Great stay over five nights in Berlin. Our room was comfortable, quiet and wonderful after big sightseeing days. The location was brilliant on the river, close to the train and metro and a ten minute walk to beautiful Tiergarten. Great facilities. Would stay again.
Ganbold T. Reste med partner Mongolia, den 28 april 2013
Clean hotel but very old stylish

Good breakfast, Clean room, good location
6,3
Hotel was good but it is a 3 star Hotel. For us who visits allways 5 star hotels was not the right one. But location was ok and we liked the breakfast. There was no slippers and also no possibility to make a tea.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Abion Spreebogen Waterside Hotel BerlinAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - GästrumAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Hotellet från utsidanAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Hotellet från utsidanAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - EntréAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Hotellet från utsidanAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - LobbyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - LobbyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - GymAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - MötesrumAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - MötesrumAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - MötesrumAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - MötesrumAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Hotellet från insidanAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestaurangAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestaurangAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestaurangAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestaurangAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestaurangAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestaurangAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestaurangAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestaurangAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - UtsiktAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Hotellet från utsidanAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestaurangAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestaurangAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestaurangAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Hotellet från utsidanAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - RestaurangAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlin - Gästrum


AS-AGWEB-3A06