eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

An der Spandauer Bruecke 11, Mitte, Berlin, Tyskland 10178 (Visa karta)

Boka nu!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Badrum Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Trädgård Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Restaurang Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Fritidsfaciliteter Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pool Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pool
Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Entré Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Gym Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan
Område: Mitte Antal rum: 145

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,9

från 169 recensioner

Valuta för pengarna
8,9
Läge
9,5
Personal
9,1
Hotellets Skick/Renlighet
9,5
Bekvämligheter på rummet
9,1
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (169)
Sortera efter:
Christian J. Reste med partner Sweden, den 6 augusti 2013
Trevlig och upplevelserik

Modernt, fräscht, bra pris
9,3
Bra, trevlig, nära till allt. Dock för hårda sängar. Dåligt också att internetaccessen kostade pengar. Den borde vara gratis för hotellets gäster.
Bjorn E. Affärsresenär Sweden, den 17 januari 2013
Rymligt centralt med fin stadsutsikt

Läget, rent, rymligt
9
Anna B. Familj med småbarn Sweden, den 2 december 2012
Perfekt för familjer

Perfekt läge, lyxig svit, utmärkt service, avkopplande relaxavdelning
10
Vi reste med vår ettåriga son. Hotellet var mycket fräscht med mysig, välkomnande lobby. Vårt hotellrum visade sig vara en lyxig tvårumssvit med kungsbalkong med milsvid utsikt över Östberlin. Topputrustad med soffgrupp, komplett köksavdelning med diskmaskin, sovrum med gigantisk mycket bekväm säng, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vi fick avgiftsfritt låna en stor låda med helt nya pedagogiska leksaker till ettåringen, lådan var så stor att den levererades till rummet. Hotellet låg perfekt till i Mitte med närhet till massor av små boutiquer och restauranger. Promenadavstånd till historiska platser samt till Prenzlauerberg. Efter långa dagar ute på stan kunde man koppla av med drinkar till happy hourpris i baren eller med träning i gymmet med efterföljande bastu och jacuzzi. Middagarna lagade vi i lägenheten. Kommer definitivt bo här igen vid nästa vistelse!
Anders M. Familj med småbarn Sweden, den 21 november 2012
Stora fräscha rum med utmärkt läge

Rent, fräscht, bra läge. Spa/gym
8,3
Perfekt läge i mysiga hackeschemarkt med t-banan alldeles runt hörnet. Stora bra rum. Som enda negativa var att det inte fanns wifi på rummet(gick att få mot 15euro/dygn) och frukosten på 19euro var inte värd pengarna.
Freja K. Gruppresenär Sweden, den 28 oktober 2012
Snyggt och bekvämt hotell med bra läge i stan.

Fräscht rum, bra läge, modernt.
9
Vi (två vänner) blev uppgraderade till en lägenhet med varsitt sovrum och varsitt badrum. Hög standard och riktigt trivsamt. Viktigt att det är fräscht och det var riktigt rent och fräscht på alla sätt. Cirka hälften av receptionspersonalen var jättetrevlig, andra hälften gav en ingen uppmärksamhet alls utan verkade besvärade av frågor. Hotellet ligger bra till i Mitte. Vi var jättenöjda med vår vistelse.
Shuk Y. Reste med partner Hong Kong, den 24 december 2014
Excellent hotel!!!

Great room, convenient, helpful staff
9,3
This hotel is excellent! Room is clean, great design, spacious and got a kitchen! And a male staff is really helpful and friendly! The location is convenient to the tourist spots! Just one single downside, which is the wifi is only available at the lobby, other than that, I really enjoyed my stay!:)
Linda F. Reste med partner United Kingdom, den 16 december 2014
Fabulous & faultless

Location, facilities & the staff
9,7
From the check in which was super friendly & efficient right until we left 3 days later, our stay was fantastic. The location was perfect with a tram stop right round the corner and loads of excellent eating places nearby. The facilities in the room were excellent and we especially appreciated having the kitchenette and fridge as well as a balcony with great views of the TV tower. Throughout our stay the staff were incredibly friendly & helpful and seemed genuinely interested that we were having a good time in Berlin. This hotel had been recommended by 3 different frinds and I fully understand why. I wouldn't stay anywhere else if I am in Berlin again and would recommend the Adina without hesitation.
Karl Z. Reste med partner United States of America, den 4 december 2014
Warm & Lovely

nice kitchen
8
Comfortable stay. Excellent location for S Bahn.
Emily K. Ensamresenär Australia, den 24 november 2014
A very good hotel

Service, location, spacious room with a kitchen, great food, value for money
10
Jill G. Gruppresenär United Kingdom, den 9 november 2014
Berlin

Location. Quietness at night , helpful staff
8
The hotel was great but the breakfast was very expensive at 18 euros

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - BadrumAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - TrädgårdAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RestaurangAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/loungeAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - FritidsfaciliteterAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - PoolAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - PoolAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - EntréAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - GymAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/loungeAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge

Kundrecensioner - Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, Berlin

AS-AGWEB-3A07