eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

An der Spandauer Bruecke 11, Mitte, Berlin, Tyskland 10178 (Visa på karta)

Boka nu!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Badrum Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Trädgård Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Restaurang Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Fritidsfaciliteter Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pool Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pool
Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Entré Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Gym Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan
Område: Mitte Antal rum: 145

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,9

baserat på 184 omdömen

Valuta för pengarna
8,9
Läge
9,5
Personal
9,0
Hotellets Skick/Renlighet
9,5
Bekvämligheter på rummet
9,0
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (184)
Sortera efter:
Roger J. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2015
utmärkt

Ingen gratis Wifi, svagt.
9,7
Mycket bra.
Christian J. Reste med partner Sweden, den 6 augusti 2013
Trevlig och upplevelserik

Modernt, fräscht, bra pris
9,3
Bra, trevlig, nära till allt. Dock för hårda sängar. Dåligt också att internetaccessen kostade pengar. Den borde vara gratis för hotellets gäster.
Bjorn E. Affärsresenär Sweden, den 17 januari 2013
Rymligt centralt med fin stadsutsikt

Läget, rent, rymligt
9
Anna B. Familj med småbarn Sweden, den 2 december 2012
Perfekt för familjer

Perfekt läge, lyxig svit, utmärkt service, avkopplande relaxavdelning
10
Vi reste med vår ettåriga son. Hotellet var mycket fräscht med mysig, välkomnande lobby. Vårt hotellrum visade sig vara en lyxig tvårumssvit med kungsbalkong med milsvid utsikt över Östberlin. Topputrustad med soffgrupp, komplett köksavdelning med diskmaskin, sovrum med gigantisk mycket bekväm säng, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vi fick avgiftsfritt låna en stor låda med helt nya pedagogiska leksaker till ettåringen, lådan var så stor att den levererades till rummet. Hotellet låg perfekt till i Mitte med närhet till massor av små boutiquer och restauranger. Promenadavstånd till historiska platser samt till Prenzlauerberg. Efter långa dagar ute på stan kunde man koppla av med drinkar till happy hourpris i baren eller med träning i gymmet med efterföljande bastu och jacuzzi. Middagarna lagade vi i lägenheten. Kommer definitivt bo här igen vid nästa vistelse!
Anders M. Familj med småbarn Sweden, den 21 november 2012
Stora fräscha rum med utmärkt läge

Rent, fräscht, bra läge. Spa/gym
8,3
Perfekt läge i mysiga hackeschemarkt med t-banan alldeles runt hörnet. Stora bra rum. Som enda negativa var att det inte fanns wifi på rummet(gick att få mot 15euro/dygn) och frukosten på 19euro var inte värd pengarna.
Freja K. Gruppresenär Sweden, den 28 oktober 2012
Snyggt och bekvämt hotell med bra läge i stan.

Fräscht rum, bra läge, modernt.
9
Vi (två vänner) blev uppgraderade till en lägenhet med varsitt sovrum och varsitt badrum. Hög standard och riktigt trivsamt. Viktigt att det är fräscht och det var riktigt rent och fräscht på alla sätt. Cirka hälften av receptionspersonalen var jättetrevlig, andra hälften gav en ingen uppmärksamhet alls utan verkade besvärade av frågor. Hotellet ligger bra till i Mitte. Vi var jättenöjda med vår vistelse.
Cherry H. Affärsresenär United Kingdom, den 24 april 2015
great location, lovely room, very helpful staff

room facilities, location, staff
9,3
wonderful
Mary T. Reste med partner Singapore, den 13 april 2015
Good location

Great location, nice room
7
Like the location & the kitchen facility. Would return for these reason. But will look around for similar standard for the following reason: Disappointed in the staff performance. One particular lady with long hair, provides very poor service. Told her I've lost a jacket while hanging in the balcony & requested to get a simple letter on the lost. She responded with an unhelpful manner by saying: "there's nothing I can do" and ignore my request. In the end, she reluctantly got a manager to attend to my request after I insisted. For a 4 star hotel, this service standard is way below it should be expected. I would suggest to improve customer satisfaction, you should have a standardised training to make sure all staff have the competency to make guest feel safe & able to attend to our request when we're in need of help. Given our experiences for both me & my spouse, we don't feel this way from your counter staff, which is a shame.
Mary T. Reste med partner Singapore, den 13 april 2015
Good location hotel

Good location, comfortable, good kitchen facility
7
Good location, poor staff performance, good kitchen facility
Christopher E. Reste med partner United Kingdom, den 8 april 2015
Very good value

Very good location, excellent value and great cocktails!
8,3
Staff were very helpful and the standard of the apartment was excellent.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!


AS-AGWEB-3C08