eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

An der Spandauer Bruecke 11, Mitte, Berlin, Tyskland 10178 (Visa karta)

Boka nu!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Badrum Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Trädgård Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Restaurang Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Fritidsfaciliteter Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pool Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pool
Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Entré Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Gym Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan
Område: Mitte Antal rum: 145

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,9

från 174 recensioner

Valuta för pengarna
8,9
Läge
9,5
Personal
9,1
Hotellets Skick/Renlighet
9,5
Bekvämligheter på rummet
9,1
Mat/Middag
7,4
Alla omdömen (174)
Sortera efter:
Roger J. Reste med partner Sweden, den 6 februari 2015
utmärkt

Ingen gratis Wifi, svagt.
9,7
Mycket bra.
Christian J. Reste med partner Sweden, den 6 augusti 2013
Trevlig och upplevelserik

Modernt, fräscht, bra pris
9,3
Bra, trevlig, nära till allt. Dock för hårda sängar. Dåligt också att internetaccessen kostade pengar. Den borde vara gratis för hotellets gäster.
Bjorn E. Affärsresenär Sweden, den 17 januari 2013
Rymligt centralt med fin stadsutsikt

Läget, rent, rymligt
9
Anna B. Familj med småbarn Sweden, den 2 december 2012
Perfekt för familjer

Perfekt läge, lyxig svit, utmärkt service, avkopplande relaxavdelning
10
Vi reste med vår ettåriga son. Hotellet var mycket fräscht med mysig, välkomnande lobby. Vårt hotellrum visade sig vara en lyxig tvårumssvit med kungsbalkong med milsvid utsikt över Östberlin. Topputrustad med soffgrupp, komplett köksavdelning med diskmaskin, sovrum med gigantisk mycket bekväm säng, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vi fick avgiftsfritt låna en stor låda med helt nya pedagogiska leksaker till ettåringen, lådan var så stor att den levererades till rummet. Hotellet låg perfekt till i Mitte med närhet till massor av små boutiquer och restauranger. Promenadavstånd till historiska platser samt till Prenzlauerberg. Efter långa dagar ute på stan kunde man koppla av med drinkar till happy hourpris i baren eller med träning i gymmet med efterföljande bastu och jacuzzi. Middagarna lagade vi i lägenheten. Kommer definitivt bo här igen vid nästa vistelse!
Anders M. Familj med småbarn Sweden, den 21 november 2012
Stora fräscha rum med utmärkt läge

Rent, fräscht, bra läge. Spa/gym
8,3
Perfekt läge i mysiga hackeschemarkt med t-banan alldeles runt hörnet. Stora bra rum. Som enda negativa var att det inte fanns wifi på rummet(gick att få mot 15euro/dygn) och frukosten på 19euro var inte värd pengarna.
Freja K. Gruppresenär Sweden, den 28 oktober 2012
Snyggt och bekvämt hotell med bra läge i stan.

Fräscht rum, bra läge, modernt.
9
Vi (två vänner) blev uppgraderade till en lägenhet med varsitt sovrum och varsitt badrum. Hög standard och riktigt trivsamt. Viktigt att det är fräscht och det var riktigt rent och fräscht på alla sätt. Cirka hälften av receptionspersonalen var jättetrevlig, andra hälften gav en ingen uppmärksamhet alls utan verkade besvärade av frågor. Hotellet ligger bra till i Mitte. Vi var jättenöjda med vår vistelse.
Trudi B. Reste med partner United Kingdom, den 28 februari 2015
Perfect all round

Accomodation Location Food
10
We were really pleased with the quality of the Accomodation it was chic, comfortable and a real home from home- faultless in fact. We tried the food in the Alto bar as we had a late afternoon flight and didn't want to go far and we were really glad we did , not only were the cocktails delicious and well priced but the food was great some of the best we had in Berlin- it was a winning combination as far as we were concerned. We just wish there were more Adina Apartment hotels in other cities we could use.
Michael M. Reste med partner United Kingdom, den 18 februari 2015
Perfect Base for Exploring Berlin

Location right next to the S-Bahn, self catering facilities with a supermarket round the back of the building, Tegel Airport bus stop about 100m away.
9,7
Stayed here 4 nights from 14 February. Ideally located to explore the city, walking distance from the Brandenburger Tor but very easy access to the S-Bahn. Easy to find not far from the TV tower. Nice little Mexican restaurant opposite, lots of other bars and restaurants round Hakescher Markt and Alexander Platz but worth booking in advance if you're arriving at the weekend. We found it nigh impossible to find a table anywhere on Valentine's night and ended up having a horrible steak at the Alex under the TV tower. Worth booking the restaurant at the tower too.
Shuk Y. Reste med partner Hong Kong, den 24 december 2014
Excellent hotel!!!

Great room, convenient, helpful staff
9,3
This hotel is excellent! Room is clean, great design, spacious and got a kitchen! And a male staff is really helpful and friendly! The location is convenient to the tourist spots! Just one single downside, which is the wifi is only available at the lobby, other than that, I really enjoyed my stay!:)
Linda F. Reste med partner United Kingdom, den 16 december 2014
Fabulous & faultless

Location, facilities & the staff
9,7
From the check in which was super friendly & efficient right until we left 3 days later, our stay was fantastic. The location was perfect with a tram stop right round the corner and loads of excellent eating places nearby. The facilities in the room were excellent and we especially appreciated having the kitchenette and fridge as well as a balcony with great views of the TV tower. Throughout our stay the staff were incredibly friendly & helpful and seemed genuinely interested that we were having a good time in Berlin. This hotel had been recommended by 3 different frinds and I fully understand why. I wouldn't stay anywhere else if I am in Berlin again and would recommend the Adina without hesitation.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - BadrumAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - TrädgårdAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RestaurangAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/loungeAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - FritidsfaciliteterAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - PoolAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - PoolAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - EntréAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - GymAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/loungeAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge

Kundrecensioner - Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, Berlin

AS-AGWEB-3B05