eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

An der Spandauer Bruecke 11, Mitte, Berlin, Tyskland 10178 (Visa karta)

Boka nu!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Badrum Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Trädgård Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Restaurang Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Fritidsfaciliteter Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pool Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pool
Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Entré Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Gym Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan
Område: Mitte Antal rum: 145

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,9

från 149 recensioner

Valuta för pengarna
8,9
Läge
9,5
Personal
9,1
Hotellets Skick/Renlighet
9,5
Bekvämligheter på rummet
9,1
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (149)
Sortera efter:
Christian J. Reste med partner Sweden, den 6 augusti 2013
Trevlig och upplevelserik

Modernt, fräscht, bra pris
9,3
Bra, trevlig, nära till allt. Dock för hårda sängar. Dåligt också att internetaccessen kostade pengar. Den borde vara gratis för hotellets gäster.
Bjorn E. Affärsresenär Sweden, den 17 januari 2013
Rymligt centralt med fin stadsutsikt

Läget, rent, rymligt
9
Anna B. Familj med småbarn Sweden, den 2 december 2012
Perfekt för familjer

Perfekt läge, lyxig svit, utmärkt service, avkopplande relaxavdelning
10
Vi reste med vår ettåriga son. Hotellet var mycket fräscht med mysig, välkomnande lobby. Vårt hotellrum visade sig vara en lyxig tvårumssvit med kungsbalkong med milsvid utsikt över Östberlin. Topputrustad med soffgrupp, komplett köksavdelning med diskmaskin, sovrum med gigantisk mycket bekväm säng, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vi fick avgiftsfritt låna en stor låda med helt nya pedagogiska leksaker till ettåringen, lådan var så stor att den levererades till rummet. Hotellet låg perfekt till i Mitte med närhet till massor av små boutiquer och restauranger. Promenadavstånd till historiska platser samt till Prenzlauerberg. Efter långa dagar ute på stan kunde man koppla av med drinkar till happy hourpris i baren eller med träning i gymmet med efterföljande bastu och jacuzzi. Middagarna lagade vi i lägenheten. Kommer definitivt bo här igen vid nästa vistelse!
Anders M. Familj med småbarn Sweden, den 21 november 2012
Stora fräscha rum med utmärkt läge

Rent, fräscht, bra läge. Spa/gym
8,3
Perfekt läge i mysiga hackeschemarkt med t-banan alldeles runt hörnet. Stora bra rum. Som enda negativa var att det inte fanns wifi på rummet(gick att få mot 15euro/dygn) och frukosten på 19euro var inte värd pengarna.
Freja K. Gruppresenär Sweden, den 28 oktober 2012
Snyggt och bekvämt hotell med bra läge i stan.

Fräscht rum, bra läge, modernt.
9
Vi (två vänner) blev uppgraderade till en lägenhet med varsitt sovrum och varsitt badrum. Hög standard och riktigt trivsamt. Viktigt att det är fräscht och det var riktigt rent och fräscht på alla sätt. Cirka hälften av receptionspersonalen var jättetrevlig, andra hälften gav en ingen uppmärksamhet alls utan verkade besvärade av frågor. Hotellet ligger bra till i Mitte. Vi var jättenöjda med vår vistelse.
Vincent P. Reste med partner Hong Kong, den 14 oktober 2014
Location, big room

Location, big room, good service
8,3
We have been upgraded to the biggest room in the hotel with two rooms. THe location was good which is next to the station.
Vincent P. Reste med partner Hong Kong, den 13 oktober 2014
A hotel to recommand

Great Location, Clean, big room
8
The room was clean. The hotel was just few minutes from the station. No in-room wifi. Overall value for the money.
Feroza A. Reste med partner United States of America, den 10 oktober 2014
Fantastic location in Berlin!

LOCATION, SPACIOUS STUDIO, CLEAN & COMFORTABLE.
9
We were very happy with the ease of getting around Berlin from the Hackescher Markt S-bahn station, around the corner from Adina, and only 2 stops from the Berlin Hauptbahnof (main station). The hotel is walking distance from Museum Island, Alexanderplatz, Reichstag and Brandenburg Gate. Our 8th floor studio was clean, modern and well-equipped, with a view of the TV tower and no street noise. Note that breakfast is NOT included in all room rates, and that internet is only free in the lobby area, and for 30 minutes daily in your room, a slight inconvenience if one has to work longer. Staff was friendly and helpful, but not really able to tell us where to go for good vegetarian food, which we found easily on Rosenthaler, north of the S-bahn station. Highly recommend this hotel for tourists because of its location and good quality.
Phyllis S. Reste med partner Canada, den 4 oktober 2014
Pampered

Elegance, location, comfort
10
We were greeted with helpful staff and pleased when our key opened the door to a room that was spacious for European accommodations. The double bed was firm and linens crisp. A small two burner stove in an efficient kitchen station made it possible to fill in what we needed to eat when we were in. On the lower level was an exercise room and spa with sauna and two small jacuzzis. We were delighted. Our quiet room overlooked a courtyard, and that side of the room was all windows making it possible to brighten the room without electricity and add some fresh air. The slate-tiled bathroom was freshened daily, and we had the option of using a heater towel bar so that our towel bars stayed fresh. This Adina Apartment Hotel was located just off of Hackeshers Markt where UBahn, SBahn and DBahn arrived and left frequently. It was difficult to go much farther than Hackerschers Markt because there were so many excellent outdoor patio restaurants serving not only German food but also BarBQ, Tapas and Italian. The hotel offered a buffet spread breakfast that was more than generous, and eggs could be ordered to go with endless coffee served at the table. Ordering breakfast the day before brought the price down by about a third. Internet was available on the ground floor and in the bar only, a small little ticket with a lot of numbers to punch in every hour. The bar was easy, a little dark and sometimes the soft disco music interfered with my thought, but no pressure to order more to drink. This system created an odd hotel lobby, more like a zombie lobby, but by accident, on the third night I noticed that if I lit up my laptop in the bar or lobby it would work in my first floor room. BINGO. Likely, I’ll be back to Berlin again and if the price is right, I’d stay here again.
Ahmad R. Reste med partner Indonesia, den 2 oktober 2014
comfy stay in berlin

roomy, clean and value for money
8
Will stay at adina on next trip

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - BadrumAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - TrädgårdAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RestaurangAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/loungeAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - FritidsfaciliteterAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - PoolAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - PoolAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - EntréAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - GymAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/loungeAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge

Kundrecensioner - Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, Berlin

AS-AGWEB-3B06