eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt

An der Spandauer Bruecke 11, Mitte, Berlin, Tyskland 10178 (Visa karta)

Boka nu!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Badrum Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Entré Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Trädgård Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Restaurang Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Fritidsfaciliteter Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pool Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pool
Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Entré Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Lobby Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Gym Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidan
Område: Mitte Antal rum: 145

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,9

från 132 recensioner

Valuta för pengarna
8,9
Läge
9,5
Personal
9,1
Hotellets Skick/Renlighet
9,5
Bekvämligheter på rummet
9,0
Mat/Middag
7,4
Alla recensioner (132)
Sortera efter:
Christian J. Reste med partner Sweden, den 6 augusti 2013
Trevlig och upplevelserik

Modernt, fräscht, bra pris
9,3
Bra, trevlig, nära till allt. Dock för hårda sängar. Dåligt också att internetaccessen kostade pengar. Den borde vara gratis för hotellets gäster.
Bjorn E. Affärsresenär Sweden, den 17 januari 2013
Rymligt centralt med fin stadsutsikt

Läget, rent, rymligt
9
Anna B. Familj med småbarn Sweden, den 2 december 2012
Perfekt för familjer

Perfekt läge, lyxig svit, utmärkt service, avkopplande relaxavdelning
10
Vi reste med vår ettåriga son. Hotellet var mycket fräscht med mysig, välkomnande lobby. Vårt hotellrum visade sig vara en lyxig tvårumssvit med kungsbalkong med milsvid utsikt över Östberlin. Topputrustad med soffgrupp, komplett köksavdelning med diskmaskin, sovrum med gigantisk mycket bekväm säng, badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vi fick avgiftsfritt låna en stor låda med helt nya pedagogiska leksaker till ettåringen, lådan var så stor att den levererades till rummet. Hotellet låg perfekt till i Mitte med närhet till massor av små boutiquer och restauranger. Promenadavstånd till historiska platser samt till Prenzlauerberg. Efter långa dagar ute på stan kunde man koppla av med drinkar till happy hourpris i baren eller med träning i gymmet med efterföljande bastu och jacuzzi. Middagarna lagade vi i lägenheten. Kommer definitivt bo här igen vid nästa vistelse!
Anders M. Familj med småbarn Sweden, den 21 november 2012
Stora fräscha rum med utmärkt läge

Rent, fräscht, bra läge. Spa/gym
8,3
Perfekt läge i mysiga hackeschemarkt med t-banan alldeles runt hörnet. Stora bra rum. Som enda negativa var att det inte fanns wifi på rummet(gick att få mot 15euro/dygn) och frukosten på 19euro var inte värd pengarna.
Freja K. Gruppresenär Sweden, den 28 oktober 2012
Snyggt och bekvämt hotell med bra läge i stan.

Fräscht rum, bra läge, modernt.
9
Vi (två vänner) blev uppgraderade till en lägenhet med varsitt sovrum och varsitt badrum. Hög standard och riktigt trivsamt. Viktigt att det är fräscht och det var riktigt rent och fräscht på alla sätt. Cirka hälften av receptionspersonalen var jättetrevlig, andra hälften gav en ingen uppmärksamhet alls utan verkade besvärade av frågor. Hotellet ligger bra till i Mitte. Vi var jättenöjda med vår vistelse.
Mary O. Ensamresenär Ireland, den 28 augusti 2014
Best hotel in many years

Room itself,location and price.
10
As soon as I opened the door of my room I felt at home. I was delighted that the room was quite spacious and the fittings and furniture were of such good quality The standard of cleaning was very high during my stay. The location of the hotel was about as convenient as you could hope to get with many places within walking distance including supermarket around the corner. For the longer distances,the tram and train stops were both on the corner too.
Karen A. Reste med partner Australia, den 18 augusti 2014
Fantastic

Location Comfort Value for money
9,3
This was an excellent choice for our first visit to Berlin. Rooms are large with couch, table and chairs. Beds are huge with warm duvets. Bathroom and shower large and very modern. Adjustable air conditioning. Everything you need to make breakfast,lunch or dinner. This was a fabulous hotel!
Karen S. Ensamresenär Australia, den 10 augusti 2014
Great hotel, great location

Location, value for money, great service
10
This was a fabulous hotel, close to everything ,the room was spacious and clean with a little kitchenette which was very handy. The staff at this hotel were very helpful and professional , I would highly recommend this hotel.
Yu H. Reste med partner Singapore, den 1 augusti 2014
Excellent Location and Pleasant Stay

Excellent Location, Clean and comfortable room, and Gym and Wellness room
9
Excellent location - It's just a few mins walk from the Hackescher Markt station and walking distance to Museum Island. Room is clean and comfortable with proper kitchen. Pots and pans, and all necessary utensils are provided. There's even a dishwasher in the room. We tried the Gym room and the jacuzzi and sauna room. It was well furnished and clean towels are available for guests to use. The troublesome thing is free Wifi password is only available upon request and timed out every hour. We didn't try the food or drinks so we can't comment but the restaurant is nicely decorated.
Arnold S. Reste med partner Philippines, den 21 juli 2014
Value for money for a quick stay in Berlin

the staff, location, value for money
9,3
Our stay was good. Aside for "Value for Money", the staff play an important role in a hotel's reputation. The front desk was very helpful in giving all the information we needed (quite sorry i didnt get her name for commendation)

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt BerlinAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - BadrumAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - EntréAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - TrädgårdAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - RestaurangAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/loungeAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - FritidsfaciliteterAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - PoolAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - PoolAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - EntréAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från utsidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - GymAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/loungeAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Hotellet från insidanAdina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt Berlin - Pub/lounge

Kundrecensioner - Adina Apartment Hotel Berlin Hackescher Markt, Berlin

AS-AGWEB-3B01