Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Airport Hotel Sydney

185 Princess Highway, Arncliffe 2205, Sydney flygplats, Sydney, Australien 2205

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,7

baserat på 956 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,7
Läge
7,0
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
6,6
Mat/Middag
5,7
Alla omdömen (956)
Sortera efter:
Thomas J. Ensamresenär Sweden, den 22 december 2015
Lyhört som f,n

Maten i restaurangen
5,7
Väldigt lyhört, de som bodde ovanpå, kunde lika gärna varit i mitt rum. Fick rum längst ner i korridoren mao ingen täckning på internet. Var tvungen att gå ut utomhus för att få täckning. Du får ännu mindre än vad du betalar för.
Michelle F. Reste med partner Sweden, den 28 september 2012
Trevligt rum och trevlig, men förvirrad personal.

Grattis Wi-Fi, fräscha rum, simpel incheckning
6
Mycket ljud från bilarna på gatan. Vaknade upp mitt i natten av att någon försökte öppna dörren (hade fått samma rumsnumer, hotellet genomgick en renovering vilket det inte fanns information om på hemsidan. Annars BRA.
Marita G. Reste med partner Sweden, den 18 augusti 2012
Billigt och rent.

Rent, trevlig receptionist.
5,7
Det var ett mycket litet rum, en säng med sängbord. Minimal toalett med dusch. Inget fönster ut utan mot en inbyggd innergård. Det stod bord och trädgårdstolar på den innbyggda innergården där många satt och pratade på kvällen. Då det var tunna vägggar och mycket lyhört var det störande. Det hördes vilket tvprogram som grannen hade på. Jag kommer inte välja detta hotell igen.
Follin M. Ensamresenär Sweden, den 12 mars 2012
Trevlig o hjälpsam personal

minimalt rum men helt OK
8,3
Det var knepigt att hitta till entrén eftersom den var runt hörnet.
Ron M. Ensamresenär Australia, den 22 maj 2016
considering location value for money
5
Clean and easy to find . Convenient location. Airport transfer fee reasonable.
Nourry M. Reste med partner France, den 17 maj 2016
desapointed
2
very dirty , wrong room , doesnt look like the picture on website
Anna B. Affärsresenär Australia, den 15 maj 2016
Not as good as the photos
2,7
There is no car parking on site. The photos look much better than it is. The location is difficult to access and leave from. The highlight was the restaurant, really good meals at good prices. I think someone is trying hard to bring this place up to speed.
Hans B. Ensamresenär Australia, den 9 maj 2016
Just ok for one night.
3,3
No parking
Sanjaykumar M. Reste med partner India, den 23 april 2016
Air conditioner was not working for whole night, T
4,7
Good transits hotel
Faiq I. Affärsresenär Australia, den 23 april 2016
Poor location poor exterior look
4
We arrived at 2 pm and took us 10 min to find street parking. The exterior and the reception area looked neglected but the rooms area was renovated as was the room. The room charge seemed too high for the size of the room, contents, and the bathroom.
1 - 4 av 4 omdömen
Airport Hotel Sydney SydneyAirport Hotel Sydney Sydney - GästrumAirport Hotel Sydney Sydney - BadrumAirport Hotel Sydney Sydney - Hotellet från insidanAirport Hotel Sydney Sydney - Hotellet från insidanAirport Hotel Sydney Sydney - Hotellet från insidanAirport Hotel Sydney Sydney - FaciliteterAirport Hotel Sydney Sydney - Balkong/terrass


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B02