Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Alpa City Suites Hotel

Hernan Cortes Street corner, F. Cabahug Street, Mandaue City, Cebu City, Filippinerna 6014 (Visa på karta)

Boka nu!

Alpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum Alpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum Alpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum Alpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum Alpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum Alpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum Alpa City Suites Hotel Cebu City - Reception Alpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum Alpa City Suites Hotel Cebu City - Restaurang Alpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum Alpa City Suites Hotel Cebu City - Reception Alpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum Alpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum Alpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum Alpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum
Område: Mandaue City Antal rum: 84
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

baserat på 735 omdömen

Valuta för pengarna
8,6
Läge
7,8
Personal
8,4
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,8
Alla omdömen (735)
Sortera efter:
Bo-Lennart K. Reste med partner Sweden, den 27 november 2011
Bra hotell, bra läge, mycket trevlig personal

Mycket trevlig personal
8,7
har i princip bott på detta hotell alla gånger jag varit i cebu. har alltid upplevt hotellet som rent och snyggt. och en mycket trevlig personal. kommer fortsättningsvis boka mig på detta hotellet. en sak till som jag uppskattade mycket var internet-uppkopplingen. ett måste när jag bokar hotell.
Bo-Lennart K. Reste med partner Sweden, den 24 mars 2011
Bra hotell för pengarna

Trevlig personal
7,7
Snyggt och rent. Trevlig personal. Hjälpsamm personal.
Frida L. Ensamresenär Sweden, den 2 mars 2011
Bra hotell i Cebu

Rent och fräscht hotell
7,3
Detta hotellet var ett mycket rent och fräscht hotell. Tyvärr var omgivningarna inte så roliga, men det var bara att ta en kort taxitur till roligare delar av staden. Vakterna hjälper mer än gärna till att stanna en taxi. Jag stannade här en natt innan jag åkte vidare och jag skulle mycket väl kunna tänka mig att bo här igen om jag har vägarna förbi Cebu.
Gavin G. Affärsresenär Philippines, den 20 maj 2015
Nice place

Clean food location
7
Roshan M. Ensamresenär United Kingdom, den 11 maj 2015
amazing staff

staff,location and price
9,3
Stay was good.Staff brilliant. Early check in not a problem.
Aamer B. Reste med partner United Kingdom, den 8 maj 2015
Good but not 4 star

Value for money location is good and rooms are big and clean
8
Stay was overall good Towels are too old and no more white in colour , air conditioning is ok but not central and staff specially concierge and door staff not very helpful
Charles P. Reste med partner United States of America, den 1 maj 2015
Wonderful Stay!

1) The staff at Alpa City are some of the best I have ever experienced. 2) The location is very convenient to all locations of interest in Cebu City. 3) The breakfast!
9
It was a very wonderful 10 days at the Alpa City Suites - the staff were so helpful and ensured my stay was comfortable and enjoyable!
Connie F. Familj med äldre barn Philippines, den 27 april 2015
Convenient location

Good Location, friendly staff, and nice room
6,3
Convenient location and very accommodating staff
Karl N. Familj med småbarn Philippines, den 27 april 2015
Great value for the money

price, space, service
8,3
It was excellent. The rooms were clean and the staff were very accomodating.
Sung J. Affärsresenär South Korea, den 11 april 2015
Good clean comfortable

Location / staff / clean
8

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Alpa City Suites Hotel Cebu CityAlpa City Suites Hotel Cebu City - GästrumAlpa City Suites Hotel Cebu City - GästrumAlpa City Suites Hotel Cebu City - GästrumAlpa City Suites Hotel Cebu City - GästrumAlpa City Suites Hotel Cebu City - GästrumAlpa City Suites Hotel Cebu City - GästrumAlpa City Suites Hotel Cebu City - ReceptionAlpa City Suites Hotel Cebu City - GästrumAlpa City Suites Hotel Cebu City - RestaurangAlpa City Suites Hotel Cebu City - GästrumAlpa City Suites Hotel Cebu City - ReceptionAlpa City Suites Hotel Cebu City - GästrumAlpa City Suites Hotel Cebu City - GästrumAlpa City Suites Hotel Cebu City - GästrumAlpa City Suites Hotel Cebu City - Gästrum


AS-AGWEB-3A04