Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Amber Residence

195 Phrabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 214 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,1
Läge
7,8
Personal
7,9
Hotellets Skick/Renlighet
7,9
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,1
Alla omdömen (214)
Sortera efter:
Alexander W. Gruppresenär Sweden, den 8 mars 2016
Schysst
4,7
Valuta för pengarna, vägg i vägg med en supermarket öppet 24-7
Anmäl det här omdömet
Sandra A. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2010
Prisvart

Valdigt fina och rena rum, skona sangar.
6,7
Vi stannade pa Amber i 7 natter. Rummen ar valdigt fina och rena och hotellet kanns nybyggt. Sangarna var otroligt skona. Nar vi anlande till hotellet sent pa natten sa fanns det ingen personal dar, vi motte nagra andra gaster och dom sa att killen i receptionen hade gatt och festat. Sa vi tog en nyckel sjalva fran skapet och gick och lade oss. Dagen efter verkade det som om dom inte visste att vi var dar. Men hotellet i sig ar valdigt bra och vi rekomenderar det. Men vill man ha hjalp av personalen sa ar det nog ett mindre bra val.
Anmäl det här omdömet
Linda E. Reste med partner Sweden, den 17 januari 2010
Fräscht och nybyggt

Fina rum och fräscha badrum
7
Rummen var ganska små men mycket fräscha och smakfullt inrett. Är ju mycket trafik i Patong så blir ju bullrigt på natten. Personalen var jättetrevliga och hjälpsamma. Hjälpte oss med transfer till färjan över till Phi Phi Islands. Frukost ingick men var väl ingen höjdare. Nära till badstranden och nattlivet.
Restaurangtips: restaurangerna vid stranden var jättebra, mysiga lägen och bästa maten jag åt i Thailand.
Anmäl det här omdömet
Nick L. Ensamresenär Australia, den 30 april 2016
Good for short stay
6
I found Amber Residence to be adequate for my needs, I was only in Patong for 2 days to catch up with a friend who was staying at another hotel nearby. The room although small, was enough for 1 or 2 people to stay quite comfortably. For the price paid for the room it was worth the money, specially for such a short stay. It took around 20 mins to walk to Jungceylon shopping centre which might be a bit far in the hot whether however there are plenty of motorbike taxi's or tuk tuks around too.
Anmäl det här omdömet
Kit L. Reste med partner Hong Kong, den 17 april 2016
Unsatisfactory
2,7
Nice layout of the room but no lift Not really close to the place with more restaurants and shops
Anmäl det här omdömet
Eugene K. Gruppresenär Russia, den 23 mars 2016
Great value for close beach
6,7
Just good value for money
Anmäl det här omdömet
Ashleigh B. Reste med partner New Zealand, den 24 december 2015
really enjoyed our stay

Great location and value for money
8
We really enjoyed our stay and thought that it was a great spot right by the beach and lots of activities etc. The deluxe room we stayed at was nice and was cleaned every day. The language barrier was a bit tough at times but the staff were very friendly. Overall I would recommend if you want value for money.
Anmäl det här omdömet
Guy H. Ensamresenär Thailand, den 13 december 2015
Very bad

Location. Nice TV channels selection,
4,7
Anmäl det här omdömet
Lubos S. Ensamresenär Slovakia, den 5 december 2015
A baci place at good location

Its nice, good locantion, good staff
10
It was perfect, so perfect that I extended accommodation for longer time
Anmäl det här omdömet
Roda V. Reste med partner Philippines, den 26 november 2015
I am impressed staying in Amber Residence

Very clean, value for money and comfortable
7,3
Good stay overall except no elevator
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Amber Residence PhuketAmber Residence Phuket - Hotellet från insidanAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - Hotellet från insidanAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - Pub/loungeAmber Residence Phuket - Pub/loungeAmber Residence Phuket - Pub/loungeAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - Hotellet från insidanAmber Residence Phuket - ReceptionAmber Residence Phuket - Hotellet från insidanAmber Residence Phuket - Entré


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C01