eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Amber Residence

195 Phrabaramee Road, Kathu, Patong, Phuket, Thailand (Visa karta)

Boka nu!

Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Gästrum
Amber Residence Phuket - Pub/lounge Amber Residence Phuket - Pub/lounge Amber Residence Phuket - Pub/lounge Amber Residence Phuket - Gästrum Amber Residence Phuket - Lobby Amber Residence Phuket - Reception Amber Residence Phuket - Reception Amber Residence Phuket - Entré
Område: Patong Antal rum: 15

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,9

från 194 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
7,9
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
8,1
Mat/Middag
7,2
Alla recensioner (194)
Sortera efter:
Sandra A. Reste med partner Sweden, den 3 mars 2010
Prisvart

Valdigt fina och rena rum, skona sangar.
6,7
Vi stannade pa Amber i 7 natter. Rummen ar valdigt fina och rena och hotellet kanns nybyggt. Sangarna var otroligt skona. Nar vi anlande till hotellet sent pa natten sa fanns det ingen personal dar, vi motte nagra andra gaster och dom sa att killen i receptionen hade gatt och festat. Sa vi tog en nyckel sjalva fran skapet och gick och lade oss. Dagen efter verkade det som om dom inte visste att vi var dar. Men hotellet i sig ar valdigt bra och vi rekomenderar det. Men vill man ha hjalp av personalen sa ar det nog ett mindre bra val.
Linda E. Reste med partner Sweden, den 17 januari 2010
Fräscht och nybyggt

Fina rum och fräscha badrum
7
Rummen var ganska små men mycket fräscha och smakfullt inrett. Är ju mycket trafik i Patong så blir ju bullrigt på natten. Personalen var jättetrevliga och hjälpsamma. Hjälpte oss med transfer till färjan över till Phi Phi Islands. Frukost ingick men var väl ingen höjdare. Nära till badstranden och nattlivet.
Restaurangtips: restaurangerna vid stranden var jättebra, mysiga lägen och bästa maten jag åt i Thailand.
Ang L. Reste med partner Singapore, den 26 oktober 2014
Very comfortable stay

Penhouse room, comfortable and clean
10
Very comfortable stay. Penhouse room is nice and clean room. Location just 5min walk to the beach. Breakfast is nice but only have 3 choice. American breakfast, fried rice and fried noodle. Friendly staff.
Vanessa T. Reste med partner Singapore, den 26 oktober 2014
Very Friendly and Convenient

Big Breakfast, Friendly & Convenience
9,3
Allen J. Ensamresenär Australia, den 24 september 2014
aaamber

staff.room. location
8,7
I stayed for 1 month and the great staff kept , good clean rooms, comfortable beds , good cable TV , close to the beach. Some people may be concerned about the stairs though All in all top notch value for money.
Chee W. Ensamresenär Malaysia, den 16 september 2014
Amber Residence Awesome Stay

1) value of money. 2) strategic location 3) awesome staff
10
Fantastic
Elizabeth S. Reste med partner Philippines, den 30 augusti 2014
Nice and peaceful location. Very friendly staff

Friendly Staff, value for money and peaceful location
8,3
It was like home away from home, my bf checked-in 2 days earlier than me and when I got there he already aclimatized and seems to know everyone in the hotel.. Receptionists were very accomodating, i was given warm welcome and he helped me carry my luggage up to our room. Room is just right for us as couples, had a balcony to use as a smoking area.
Duy L. Gruppresenär Vietnam, den 1 juli 2014
Normally, not special

Normal, normal
6,3
I stay here I see normally like 3* hotel. Not have special to comment.
Wah L. Reste med partner Malaysia, den 13 juni 2014
Great value and clean hotel

Great value Clean
6,7
Stayed for a night, though it's a budget hotel but they've tried keeping their hotel and top condition; nevertheless there are still rooms for improvement.
Leirong X. Reste med partner China, den 30 april 2014
clean,comfortable and near the beach

service,people,and room is good
10
All good and I like it,I will go to Amber Residence again.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Amber Residence PhuketAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - Pub/loungeAmber Residence Phuket - Pub/loungeAmber Residence Phuket - Pub/loungeAmber Residence Phuket - GästrumAmber Residence Phuket - LobbyAmber Residence Phuket - ReceptionAmber Residence Phuket - ReceptionAmber Residence Phuket - Entré


AS-AGWEB-3B02