Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Andaman Cannacia Resort & Spa

212 Koak Tanod Road, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

baserat på 238 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,5
Läge
7,1
Personal
7,7
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (238)
Sortera efter:
Ludvig V. Reste med partner Sweden, den 17 april 2013
Avkopplande men lång backe ner till stranden och C

poolen, frukosten, sängen
5,7
Den var helt okej. Ligger hyffsat centralt men har en sjukt jobbig backe som man måste gå ner till stranden och centrum.Det jobbiga kanske inte är ner såklart utan de är ju upp. Detta nämns inte då man tror hotellet ligger precis vid stranden.
Anmäl det här omdömet
Karin H. Reste med partner Sweden, den 1 december 2012
Fint hotell med otroligt bra service

Trevlig personal
9,3
personalen gav en service utöver det vanliga! vi kom fram sent på kvällen och de hade inte fått in vår bokning. trots att jag endast hade bokningen i telefonen ifrågasatte de ingenting utan gav oss ett rum. de uppgraderade oss till och med till ett rum med havsutsikt. vi valde att förlänga vårt boende och var då tvungna att byta rum (vilket de hade förvarnat oss om då de frågade om vi ville bli uppgraderade den första natten). vi var väldigt nöjda med kata beach och hotellet så vi valde att stanna ytterligare en natt till. vi var tvungna att byta rum igen. det bad om ursäkt flera gånger och trots att vi inte klagat eller ens kommenterat att vi behövt byta rum uppgraderade de oss till sviten sista natten. en otroligt trevlig gest, trots att de inte gjort något fel då det var vi själva som valde att boka rum natt för natt. ett hotell som jag verkligen kan rekommendera! det ligger rätt högt upp på en backe men det är ingen problem att gå (tar ca 5 minuter). de har även en minibuss som går några gånger på dagen och kvällen för de som inte vill gå.
Anmäl det här omdömet
Ali R. Familj med äldre barn Sweden, den 19 mars 2012
Tjusigt hotell och trevlig personal

fitness, frukost, kommunikationsmøjlighet,etc....
10
Det kommer att bli mer bokningar på det hær hotellet
Tips om shopping: nærhet till centralen o shopping
Anmäl det här omdömet
Ragnvi H. Reste med partner Sweden, den 15 december 2011
Medelmåttigt hotell

Hjälpsam personal
6
Detta hotell är beläget på ett berg. Vägen dit är väldigt brant. Gratis shuttlebuss går från hotellet till stranden varje timme samt på kvällen in till Kata centrum, återfärd till hotellet kl 22. Rummet var ok. Frukosten var också godkänd. Poolområde med solstolar. Handdukar fanns för strand och pool. Tycker dock att inte att hotellet lever upp till fyra stjärnor.
Anmäl det här omdömet
Johan M. Ensamresenär Sweden, den 28 december 2010
supermysigt hotell i utkanten av kata

Härligt hotell med fantastisk persona
7
mkt trevligt hotell med bra personal och service nära både kata beach och kata noi beach där den senare är lite lugnare och i mina ögon mkt trevligare
Sightseeing/ tips om sevärdheter: kata Noi beach slår Kata Beach med hästlängder
Anmäl det här omdömet
Asa J. Reste med partner Sweden, den 2 november 2009
Sådär

Stora rum, fin utsikt, bra service
5,7
Hotellet är högt beläget ovanför Kata Beach. För att komma dit måste man ta sig uppför en väldigt brant backe (men det finns ju Tuc-Tuc om man inte orkar). Vi stannade bara en natt. Vi tyckte hotellet var lite slitet och hade ett tråkigt poolområde. På fotona såg det mycket fräschare ut. Frukosten var dålig för att vara på ett 4-stjärnigt hotell. Den skulle bli bättre om man serverade omeletter som en kock står och lagar, som finns på de flesta andra hotell.
Anmäl det här omdömet
Ma L. Gruppresenär Singapore, den 12 november 2015
Recommended

Location is good. Staff service is excellent. The view is also good.
7,7
The hotel location is good. Although you have to walk uphill to the hotel i didn't mind it being a physically active person. I like the view above from the hotel its priceless. I also like the comfort that I am located high enough from the sea. The only thing i had too high expectation is the breakfast served its too plain, not much variety and nothing to wake up for. But yhe service of the staff is excellent- they're helpful,cheerful and amiable.
Anmäl det här omdömet
Jonathan W. Familj med småbarn Australia, den 11 oktober 2015
Crap Food & Service

Swimming pools
4
Much better hotels out there
Anmäl det här omdömet
Razmin A. Reste med partner Malaysia, den 9 oktober 2015
away from busy area

away from busy area. staff were friendly and helpful. relaxing.
7,3
Good. Staff was friendly and the hotel is away from the busy area. Good place to relax. However, there were constructions on the other side of the road and it was a bit noisy as our room was next to the road. Other than that it was great.
Anmäl det här omdömet
Olivier P. Reste med partner France, den 2 oktober 2015
Disappointing

Location, swimming pool, nice staff
5,3
The staff is very nice, Filipino at the reception with full English command. The location is great with a beautiful view on Kata Beach. The swimming pool is amazing. But we were disappointed because we pay double price to get a Villa for 5 days and they don't have any villa. What they call Villa are just bigger apartments. We also asked Agoda why but they also consider that a Villa could be an apartment because it is not mentioned "Private Villa". In a customer-centric approach all this is really bad but in a short-term money winning approach in a very touristic area, it can make sense. Second disappointing point is the quality of the food which is really absent. Just go to small Thai food shops to get good and cheap food. I would not recommend this hotel to my friends because you can find much better value for money.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Andaman Cannacia Resort & Spa PhuketAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - BadrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - BadtunnaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurangAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurangAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurangAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - PoolAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - PoolAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - PoolAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurangAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurangAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurang


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C02