eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Andaman Cannacia Resort & Spa

212 Koak Tanod Road, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Visa karta)

Boka nu!

Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gästrum Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gästrum Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gästrum Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gästrum Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gästrum Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Badrum Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gästrum Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gästrum Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Gästrum Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Badtunna Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurang Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurang Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurang Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurang Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurang Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Spa
Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Restaurang Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Spa Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Spa Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Reception Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Lobby Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Lobby Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Lobby Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Lobby Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Lobby Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Pool Andaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Pool
Läge: Kata Antal rum: 113

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,5

från 177 recensioner

Valuta för pengarna
7,4
Läge
7,0
Personal
7,5
Hotellets Skick/Renlighet
8,0
Bekvämligheter på rummet
8,0
Mat/Middag
7,0
Alla recensioner (177)
Ludvig V. Reste med partner Sweden, den 17 april 2013
Avkopplande men lång backe ner till stranden och C

poolen, frukosten, sängen
5,7
Den var helt okej. Ligger hyffsat centralt men har en sjukt jobbig backe som man måste gå ner till stranden och centrum.Det jobbiga kanske inte är ner såklart utan de är ju upp. Detta nämns inte då man tror hotellet ligger precis vid stranden.
Karin H. Reste med partner Sweden, den 1 december 2012
Fint hotell med otroligt bra service

Trevlig personal
9,3
personalen gav en service utöver det vanliga! vi kom fram sent på kvällen och de hade inte fått in vår bokning. trots att jag endast hade bokningen i telefonen ifrågasatte de ingenting utan gav oss ett rum. de uppgraderade oss till och med till ett rum med havsutsikt. vi valde att förlänga vårt boende och var då tvungna att byta rum (vilket de hade förvarnat oss om då de frågade om vi ville bli uppgraderade den första natten). vi var väldigt nöjda med kata beach och hotellet så vi valde att stanna ytterligare en natt till. vi var tvungna att byta rum igen. det bad om ursäkt flera gånger och trots att vi inte klagat eller ens kommenterat att vi behövt byta rum uppgraderade de oss till sviten sista natten. en otroligt trevlig gest, trots att de inte gjort något fel då det var vi själva som valde att boka rum natt för natt. ett hotell som jag verkligen kan rekommendera! det ligger rätt högt upp på en backe men det är ingen problem att gå (tar ca 5 minuter). de har även en minibuss som går några gånger på dagen och kvällen för de som inte vill gå.
Ali R. Familj med äldre barn Sweden, den 19 mars 2012
Tjusigt hotell och trevlig personal

fitness, frukost, kommunikationsmøjlighet,etc....
10
Det kommer att bli mer bokningar på det hær hotellet
Tips om shopping: nærhet till centralen o shopping
Ragnvi H. Reste med partner Sweden, den 15 december 2011
Medelmåttigt hotell

Hjälpsam personal
6
Detta hotell är beläget på ett berg. Vägen dit är väldigt brant. Gratis shuttlebuss går från hotellet till stranden varje timme samt på kvällen in till Kata centrum, återfärd till hotellet kl 22. Rummet var ok. Frukosten var också godkänd. Poolområde med solstolar. Handdukar fanns för strand och pool. Tycker dock att inte att hotellet lever upp till fyra stjärnor.
Johan M. Ensamresenär Sweden, den 28 december 2010
supermysigt hotell i utkanten av kata

Härligt hotell med fantastisk persona
7
mkt trevligt hotell med bra personal och service nära både kata beach och kata noi beach där den senare är lite lugnare och i mina ögon mkt trevligare
Sightseeing/ tips om sevärdheter: kata Noi beach slår Kata Beach med hästlängder
Asa J. Reste med partner Sweden, den 2 november 2009
Sådär

Stora rum, fin utsikt, bra service
5,7
Hotellet är högt beläget ovanför Kata Beach. För att komma dit måste man ta sig uppför en väldigt brant backe (men det finns ju Tuc-Tuc om man inte orkar). Vi stannade bara en natt. Vi tyckte hotellet var lite slitet och hade ett tråkigt poolområde. På fotona såg det mycket fräschare ut. Frukosten var dålig för att vara på ett 4-stjärnigt hotell. Den skulle bli bättre om man serverade omeletter som en kock står och lagar, som finns på de flesta andra hotell.
Supijit P. Reste med partner Thailand, den 29 mars 2014
Honeymoon good view hotel

Great spa and garden private hotel food taste good
7
Xiaotong H. Ensamresenär China, den 23 mars 2014
It looks good but inside is not good as it says

Nothing
4,7
I'm really not that happy with this hotel. We had only one Singha and one drinking water. We didn't bring any beers the night before we checked out and also that was the night about pre-election so any stores were not to allowed to sell alcohol. But they showed us another beer cover and said that was counted by one beer we drunk. I told the servant but they still tried to charge us. I really didn't want to waste my time for that one beer so I paid for it even there was still one new beer in the mini bar. Never mind!! I won't go to this hotel again and won't recommend anyone of my friends to go either!
Todd B. Reste med partner Australia, den 31 december 2013
Upgrade was a downgrade

Pool, english speaking staff, clean rooms
6,3
On check-in we were told we had been upgraded as they were out of the room we had booked. We were lead to a room with a view of a water tower, which they had tried to block out by boarding up the balcony. No view, no windows, no sunlight or fresh air. Certainly not an upgrade! We went back later in the day to ask for the type of room we had booked, and magically the room was now available. On checking in to the room we were meant to have from the start, we were much happier. Note that this hotel is on the top of a hill that's not fun to walk, even if you're fit. Shuttle bus runs at odd times (only one after 7.30 to return to the hotel) so budget for taxi runs back from Kata to the hotel. Overall an average stay. No wifi in the deluxe rooms.
Therese O. Reste med partner Sweden, den 26 december 2013
Well kept but not very friendly

That it is right between the two beaches in Kata, that it is quiet, has a nice pool
6
Very steep hill along a heavily busy street without sidewalks made it quite adventurous to get to and from the hotel. The pool is nice but with very few chairs. Pricy. The staff at reception spoke very poor English and were not very friendly. Kata is a terrible place, so it was nice that the hotel was quiet and peaceful.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Andaman Cannacia Resort & Spa PhuketAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - BadrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - GästrumAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - BadtunnaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurangAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurangAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurangAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurangAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurangAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - RestaurangAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - SpaAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - ReceptionAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - LobbyAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - PoolAndaman Cannacia Resort & Spa Phuket - Pool


AS-AGWEB-3B01