eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Angsana Laguna Phuket Hotel

10 Moo 4 , Srisoonthorn Road,, Bang Thao / Lagunen, Phuket, Thailand 83110 (Visa karta)

Boka nu!

Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Utsikt Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från utsidan Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Gästrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från utsidan
Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Pool Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Pool Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Pool Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Strand Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Fritidsfaciliteter Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Mötesrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Mötesrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Mötesrum Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Sevärdheter i närheten Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Reception Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Barnklubb Angsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Pool
Område: Bang Thao / Lagunen Antal rum: 409
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 486 recensioner

Valuta för pengarna
8,1
Läge
8,0
Personal
8,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,7
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
7,9
Alla recensioner (486)
Sortera efter:
Britta E. Ensamresenär Finland, den 24 november 2012
Underbar oas på kort avstånd från flygfältet.

Stor vacker park. Rymliga rum, god och mångsidig frukost.
9,7
Flera stora hotell runt en "insjö" Gratis sjötransport mellan de olika hotellen och till ett köpcentrum. Vårt hotell har flera bassänger länkade till varandra med kanaler så man kan ta sig en riktigt lång simtur. En av bassängerna hade försetts med sandkant för barnen. Omtänksamt eftersom beachen inte var så barnvänlig på grund av bränningarna. Mycket positiv upplevelse i det stora hela. Hade t.o.m. espressokokare på rummet men saknade instruktioner.
Md. S. Reste med partner Bangladesh, den 20 november 2014
Very nice feeling

Natural view room lake
10
Fantastic
Hassan H. Reste med partner Malaysia, den 14 november 2014
Honeymoon at Angsana Laguna

The rooms, ambience & scenery
9
Great!! It was my honeymoon & the hotel kindly upgraded to an enormous suite!
Mey M. Familj med äldre barn Indonesia, den 14 november 2014
very good

amazing,fantastic and comfortable
8,3
We really liked this hotel because of the beautiful swimming pool, large rooms and a complete faislitas
Dmitry I. Familj med småbarn Russia, den 3 november 2014
Highly recommend this hotel

Nice beach, spacious rooms, great service.
9,7
Takaaki U. Gruppresenär Japan, den 31 oktober 2014
Good hotel

Good staff and good view and good beach
7,3
Wai H. Reste med partner Hong Kong, den 26 oktober 2014
Excellent

Nice design, Good service, Good food
10
this is the best resort I have ever stayed at. Service is superb. The view inside the resort is magnificent. Facitlities are nice.
Lloyd K. Reste med partner United States of America, den 24 oktober 2014
Our new hotel in Phuket

The manager, (Kanittha), the food, and the beach
9,7
Our stay there exceeded our expectations. For the past 13 years we had been regulars at the Yacht Club Hotel, and were reluctant in switching hotels. now we are glad we switched. The beach there has plenty of chairs, unlike most of Phuket, and the staff is great. The Thai restaurant at the resort, provided us with the best Thai food we have ever eaten. Kanittha, (Eddy), was GREAT! We will be back next year.
Panita K. Reste med partner Thailand, den 22 oktober 2014
Good

Good location,
6,7
Good
Mandy L. Familj med småbarn Hong Kong, den 22 oktober 2014
A happy stay

Facilities and staff
7,3

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Angsana Laguna Phuket Hotel PhuketAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - UtsiktAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från utsidanAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GästrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från utsidanAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PoolAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PoolAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PoolAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - StrandAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - FritidsfaciliteterAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - MötesrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - MötesrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - MötesrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Sevärdheter i närhetenAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - ReceptionAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BarnklubbAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PoolAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PoolAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PoolAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - PoolAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BadrumAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BarnklubbAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - FaciliteterAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - StrandAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - GymAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestaurangAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestaurangAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestaurangAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - LobbyAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - BarnklubbAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - FaciliteterAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - UtsiktAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Hotellet från utsidanAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - FaciliteterAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Sport och fritidsaktiviteterAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - LobbyAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestaurangAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestaurangAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - RestaurangAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - SpaAngsana Laguna Phuket Hotel Phuket - Spa


AS-AGWEB-3B08