Mitt konto (logga in)

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Arc En Ciel Hotel

52-56 Tan Da Street, District 5, Distrikt 5 - Chinatown, Ho Chi Minh-staden, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum
Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang
Läge: Distrikt 5 - Chinatown
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

från 52 recensioner

Valuta för pengarna
7,0
Läge
7,1
Personal
7,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,2
Alla recensioner (52)
Sven-Ole B. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2012
Härlig och spännande utsikt från hotellrummet.

Mycket trevlig och tillmötesgående personal i receptionen, trots bristfälliga engelska-kunskaper.
8
Som enda västerlänningar på hotellet blev vi mycket uppmärksammade och igenkända av receptionspersonalen. Portiern ordnade så vi fick som enda gäster äta middag i restaurangen på takterrassen, trots att ett bröllop pågick inne i restaurangen. Där fick vi en fantastisk service av både servitris och restauranchef. Maten var dessutom helt underbar. Hotellet ligger perfekt om man vill uppleva Chinatowns myller och puls.
Restaurangtips: Hotellets restaurang på takterrassen, är man kan lyssan till Saigons puls i en rofylld miljö.
Chui M. Gruppresenär Hong Kong, den 19 november 2013
Good location with staff

Staff can communicate in English, Cantonese and Mandarin
8,7
Imran H. Ensamresenär Singapore, den 2 september 2013
Decent hotel but nothing to shout about

Friendly and helpful staff
7
I had a decent stay. However, I was disappointed by the fact that the sauna facilities were undergoing renovation during my visit.
Muhammad S. Gruppresenär Malaysia, den 31 augusti 2013
quick easy and simple

central, easy and comfort room
8,7
everything was smooth. the friendly staff very good assist us in everything we need. make sure to take the hotel travelcard before you take a cab. english is 2nd language here and not many speaks english.
Chia C. Gruppresenär Singapore, den 6 augusti 2013
Friendly staff

spacious room, toiletries are available and friendly staff
7,3
A pleasant stay. Hotel is near to some shopping lanes.
Pham T. Affärsresenär Vietnam, den 2 juli 2013
Hotel is at the centre locatioon

Clean room, staffs are friendly , breakfast is ok
6
I was pleased to stay at hotel and will introduce to friends.
Pham T. Affärsresenär Vietnam, den 29 juni 2013
Hotel is at the centre location

Room is clean, breakfast was ok, staffs are friendly
6
I was pleased to stay at hotel and will introduce to my friends.
Kevin C. Affärsresenär Philippines, den 26 maj 2013
Great

clean good staff near sites
8,7
Shirley V. Gruppresenär Australia, den 7 maj 2013
Clean hotel

Clean room, good breakfast, friendly staff
10
We stayed in this hotel to be near friends living in HCMC. Not an ideal hotel for tourist but it was very clean, it was in District 5 and tourist need to stay in District 1. There was nothing wrong with this hotel other than its location.
Darita D. Affärsresenär Cambodia, den 30 mars 2013
confortable stay, worth spending the money .

good city location , clean room and bed and helpful friendly staff
8
quiet a nice hotel for relax after hours of meeting and conference. got a great access to the city with public transportation nearby. would likely to recommend to my friends and going to stay there again myself for my next visit or work business.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-stadenArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GymArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - ReceptionArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Business Center


AS-AGWEB-3B05