eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Arc En Ciel Hotel

52-56 Tan Da Street, District 5, Distrikt 5 - Chinatown, Ho Chi Minh-staden, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum
Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Badrum Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Restaurang
Område: Distrikt 5 - Chinatown
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,0

från 55 recensioner

Valuta för pengarna
7,1
Läge
7,1
Personal
7,1
Hotellets Skick/Renlighet
7,2
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
6,2
Alla recensioner (55)
Sortera efter:
Sven-Ole B. Reste med partner Sweden, den 11 januari 2012
Härlig och spännande utsikt från hotellrummet.

Mycket trevlig och tillmötesgående personal i receptionen, trots bristfälliga engelska-kunskaper.
8
Som enda västerlänningar på hotellet blev vi mycket uppmärksammade och igenkända av receptionspersonalen. Portiern ordnade så vi fick som enda gäster äta middag i restaurangen på takterrassen, trots att ett bröllop pågick inne i restaurangen. Där fick vi en fantastisk service av både servitris och restauranchef. Maten var dessutom helt underbar. Hotellet ligger perfekt om man vill uppleva Chinatowns myller och puls.
Restaurangtips: Hotellets restaurang på takterrassen, är man kan lyssan till Saigons puls i en rofylld miljö.
Elizabeth T. Gruppresenär Australia, den 24 maj 2014
Great, convenience to shopping, eating and so on

Staff Friendly, room service good, easy organise from the resturent event at late night
7
During the time at ho chi Ming City, I was stay at this hotel this time, I feel almost we'll come home
Janet H. Gruppresenär United States of America, den 4 maj 2014
Better than expected Perfect for my needs

District 5 perfect for exploration Convenient for transportation to Mekong. Felt safe and well cared for by attentive staff.
8,3
Comfortable bed. Older building but everything worked from wifi to AC to great water pressure.
Nancy H. Ensamresenär United States of America, den 4 maj 2014
Nice clean hotel close to a bus station .

Safe, clean, good breakfast
8,3
Very good .
Chui M. Gruppresenär Hong Kong, den 19 november 2013
Good location with staff

Staff can communicate in English, Cantonese and Mandarin
8,7
Imran H. Ensamresenär Singapore, den 2 september 2013
Decent hotel but nothing to shout about

Friendly and helpful staff
7
I had a decent stay. However, I was disappointed by the fact that the sauna facilities were undergoing renovation during my visit.
Muhammad S. Gruppresenär Malaysia, den 31 augusti 2013
quick easy and simple

central, easy and comfort room
8,7
everything was smooth. the friendly staff very good assist us in everything we need. make sure to take the hotel travelcard before you take a cab. english is 2nd language here and not many speaks english.
Chia C. Gruppresenär Singapore, den 6 augusti 2013
Friendly staff

spacious room, toiletries are available and friendly staff
7,3
A pleasant stay. Hotel is near to some shopping lanes.
Pham T. Affärsresenär Vietnam, den 2 juli 2013
Hotel is at the centre locatioon

Clean room, staffs are friendly , breakfast is ok
6
I was pleased to stay at hotel and will introduce to friends.
Pham T. Affärsresenär Vietnam, den 29 juni 2013
Hotel is at the centre location

Room is clean, breakfast was ok, staffs are friendly
6
I was pleased to stay at hotel and will introduce to my friends.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Arc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-stadenArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - BadrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - RestaurangArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - BufféArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Pub/loungeArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - CaféArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - MötesrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GymArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - ReceptionArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - LobbyArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Business CenterArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Hotellet från insidanArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - GästrumArc En Ciel Hotel Ho Chi Minh-staden - Gästrum


AS-AGWEB-3A03