Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Ari Putri Hotel

Cemara Street, Sanur, Bali, Indonesien (Visa på karta)

Boka nu!

Ari Putri Hotel Bali - Gästrum Ari Putri Hotel Bali - Gästrum Ari Putri Hotel Bali - Gästrum Ari Putri Hotel Bali - Pool Ari Putri Hotel Bali - Café Ari Putri Hotel Bali - Restaurang Ari Putri Hotel Bali - Hotellet från utsidan Ari Putri Hotel Bali - Hotellet från utsidan Ari Putri Hotel Bali - Pool Ari Putri Hotel Bali - Hotellet från utsidan Ari Putri Hotel Bali - Hotellet från utsidan Ari Putri Hotel Bali - Balkong/terrass Ari Putri Hotel Bali - Gästrum Ari Putri Hotel Bali - Gästrum Ari Putri Hotel Bali - Gästrum Ari Putri Hotel Bali - Spa
Ari Putri Hotel Bali - Spa Ari Putri Hotel Bali - Hotellet från insidan Ari Putri Hotel Bali - Gästrum Ari Putri Hotel Bali - Gästrum Ari Putri Hotel Bali - Hotellet från insidan Ari Putri Hotel Bali - Restaurang Ari Putri Hotel Bali - Hotellet från insidan Ari Putri Hotel Bali - Hotellet från insidan Ari Putri Hotel Bali - Gästrum Ari Putri Hotel Bali - Gästrum Ari Putri Hotel Bali - Spa Ari Putri Hotel Bali - Hotellet från insidan
Område: Sanur Antal rum: 52

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,8

baserat på 314 omdömen

4 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,3
Läge
8,0
Personal
8,0
Hotellets Skick/Renlighet
7,8
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
7,0
Alla omdömen (314)
Sortera efter:
Joachim L. Reste med partner Sweden, den 14 januari 2016
Bra hotell för pengarna

Läge, Pris, Poolen
6
Hotellet är gammalt och i behov av en uppgradering. A/C fungerade men inte mera. Rummet slitet och I behov av renovering. Frukost godkänd med bröd,ägg och pannkakor men juicen får klart underkänt (vattnig). Ät inte på hotellets restaurang det var inte bra, vi åt pizza och soppa, bägge 2 var direkt ur frysen och inte hemgjorda. I stort sett ett bra hotell för pengarna men vi hade inte stannat längre än 3 dagar.
Anmäl det här omdömet
Henrik L. Reste med partner Sweden, den 11 juli 2015
Trevligt hotell

Hög standard, fint hotellrum, god frukost
9,3
Anmäl det här omdömet
Jacob G. Reste med partner Sweden, den 15 mars 2015
14 dagar på Ari Putri

Personalen var väldigt trevlig och tillmötesgående. Frukosten och maten i hotellrestaurangen var väldigt bra och mättande. Hotellet var mycket prisvärt.
9,3
Vi är mycket nöjda och har inte mycket att klaga på. Det lilla vi har att anmärka på var att ac:n och kylen var högljudda samt att ac:n inte riktigt gick att ställa in för att uppnå önskad temperatur, den hade i princip ett läge för kyla varmed det blev lite väl kallt på rummet framåt småtimmarna.
Anmäl det här omdömet
Marina S. Reste med partner Sweden, den 15 januari 2015
Exellent hotel

Läget, servicen och poolen
10
Vi hade 2 helt underbara veckor på Ari Putri. Rummen var fina, servicen perfekt. God mat. Bra frukost och bra massage.
Anmäl det här omdömet
Paul H. Reste med partner Australia, den 13 januari 2016
A very pleasant surprise, Vaue for money.

Location, pools, and breakfast
8,3
I'll be back
Anmäl det här omdömet
Chatelain M. Ensamresenär France, den 6 januari 2016
should seriously improve breakfast

location, kind staff
7
overall nice.
Anmäl det här omdömet
Rodney H. Ensamresenär United States of America, den 25 december 2015
Decent mid budget hotel

Nice pool, quiet location, and reasonably modern and well maintained
7,7
I had a nice stay. Rooms was a little small but clean and comfortable. Staff was helpful and it is located in a quiet yet convenient area of sanur.
Anmäl det här omdömet
Adam C. Gruppresenär United Kingdom, den 22 december 2015
Sanur, great location!

Location, Staff and cleanliness
9
Great stay at the Ari putri, the staff were very friendly and helpful and the location is very good, a short drive from Sanur or Hyatt reef for surfing but in a nice quiet spot.
Anmäl det här omdömet
Rodrick A. Reste med partner United States of America, den 8 december 2015
Excellent Hotel

Nice Room, Nice Pools, Good Food
9
We enjoyed our stay at the Ari Putri Hotel. The people were friendly. We made some new friends. The food and service were good. The hotel room was not spectacular but it met our needs although it would have been nice to have a hot water pot.
Anmäl det här omdömet
Gene J. Reste med partner United States of America, den 7 december 2015
Beautiful traditional hotel

Nice quiet room, good food, caring local owners
9,3
We spent 5 nights swimming/lounging in their 2 pools. Our quiet queen was on the 3rd floor in the back. The breakfast buffet was complete and we also enjoyed lunch there each day. The location is 1 street back from Sanur Beach with three 5 star hotels between. Overall this hotel offered outstanding value.
Anmäl det här omdömet
1 - 4 av 4 omdömen
 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Ari Putri Hotel BaliAri Putri Hotel Bali - GästrumAri Putri Hotel Bali - GästrumAri Putri Hotel Bali - GästrumAri Putri Hotel Bali - PoolAri Putri Hotel Bali - CaféAri Putri Hotel Bali - RestaurangAri Putri Hotel Bali - Hotellet från utsidanAri Putri Hotel Bali - Hotellet från utsidanAri Putri Hotel Bali - PoolAri Putri Hotel Bali - Hotellet från utsidanAri Putri Hotel Bali - Hotellet från utsidanAri Putri Hotel Bali - Balkong/terrassAri Putri Hotel Bali - GästrumAri Putri Hotel Bali - GästrumAri Putri Hotel Bali - GästrumAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Hotellet från insidanAri Putri Hotel Bali - GästrumAri Putri Hotel Bali - GästrumAri Putri Hotel Bali - Hotellet från insidanAri Putri Hotel Bali - RestaurangAri Putri Hotel Bali - Hotellet från insidanAri Putri Hotel Bali - Hotellet från insidanAri Putri Hotel Bali - GästrumAri Putri Hotel Bali - GästrumAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Hotellet från insidanAri Putri Hotel Bali - BadrumAri Putri Hotel Bali - Balkong/terrassAri Putri Hotel Bali - Hotellet från insidanAri Putri Hotel Bali - GästrumAri Putri Hotel Bali - GymAri Putri Hotel Bali - Hotellet från insidanAri Putri Hotel Bali - PoolAri Putri Hotel Bali - Hotellet från utsidanAri Putri Hotel Bali - SpaAri Putri Hotel Bali - Gästrum


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A08