eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Ariva Gateway

No. 9 Jalan Bukit Mata, Kuching centrum, Kuching, Malaysia 93100 (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Somerset Gateway Kuching Serviced Residence
Ariva Gateway Kuching - Gästrum Ariva Gateway Kuching - Gästrum Ariva Gateway Kuching - Gästrum Ariva Gateway Kuching - Gästrum Ariva Gateway Kuching - Gästrum Ariva Gateway Kuching - Gästrum Ariva Gateway Kuching - Gästrum Ariva Gateway Kuching - Gästrum Ariva Gateway Kuching - Lobby Ariva Gateway Kuching - Pool Ariva Gateway Kuching - Café Ariva Gateway Kuching - Hotellet från utsidan Ariva Gateway Kuching - Hotellet från utsidan
Område: Kuching centrum Antal rum: 70
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Bra

7,1

från 738 recensioner

Valuta för pengarna
7,5
Läge
8,1
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,1
Bekvämligheter på rummet
7,5
Mat/Middag
5,5
Alla recensioner (738)
Sortera efter:
Fredrik E. Familj med småbarn Sweden, den 8 december 2011
Prisvärt hotell med centralt läge

Läget
5,7
bra centralt läge med gångavstånd till det mesta. hotellet kändes dock något gammalt och slitet, skulle behöva renoveras. konstigt med lobby på fjärde våningen.
Henrik G. Familj med äldre barn Sweden, den 29 augusti 2011
Trevligt och billigt hotell centralt i Kuching

Läget och priset är bra, samt hjälpsam personal
8
Ett litet, enkelt men fräscht hotell som ligger centralt i Kuching. Rummet var ganska litet men fungerar för kortare vistelser. Frukosten var faktiskt inte mycket att skryta med och någon restaurang senare på dagen finns inte. Takpoolen har en grymt fin utsikt över hela stan, men den var ganska kall vid vår vistelse. Personalen var mycket trevlig och hjälpsam. Prisvärt.
Kuan Y. Reste med partner Malaysia, den 18 augusti 2014
Comfortable stay

Quiet, clean and location
8,7
It was a great stay as the hotel is locate at a quiet area with good food located a short walk away.
Si K. Gruppresenär Malaysia, den 18 augusti 2014
Suite for those group & family traveler to stay

Near Town, Apartment Type, Easy to reach any
6
Good! Suitable for big group & family to stay together as it is apartment type and more people can together. However lift may need to continue maintenance and it is a bit old & need more services I guess.
Ismail H. Affärsresenär Malaysia, den 7 augusti 2014
Cleanliness

Clean, near to seafood reataurant and value for money
7,3
Mohd H. Affärsresenär Malaysia, den 6 augusti 2014
Best hotel in Kuching

Near to city
8
Great & affordable to stay
Thannie A. Familj med äldre barn Indonesia, den 1 augusti 2014
feel like a home

location, cleanliness, comfort.
9
i always book the apartment room in ariva if i visit kuching. its always be my home.
Seok B. Affärsresenär Malaysia, den 20 juli 2014
Acceptable
4,3
Acceptable
Christopher K. Familj med äldre barn Australia, den 16 juli 2014
Worst breakfast ever

comfy bed, good reception staff
6,3
Location is OK but not the best for walking as it is up and over the hill from everything.Great if you have a car or are taxiing. Top Spot Restaurant is on the same block. beds are big and comfy. the breakfast was discusting never seen anything like it and breakfast staff spent his whole time on facebook or watching the TV screen.Breakfast included was why i chose this hotel for 4 days and boy do i regret that. seeing the same food reheated to luke warm for 4 days in a row i felt it was very unsafe to eat.
Jackson T. Affärsresenär Malaysia, den 11 juli 2014
Old but comfortable.

City centre
6,7
Old hotel but comfortable.Good stay but poor breakfast choices

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Ariva Gateway KuchingAriva Gateway Kuching - GästrumAriva Gateway Kuching - GästrumAriva Gateway Kuching - GästrumAriva Gateway Kuching - GästrumAriva Gateway Kuching - GästrumAriva Gateway Kuching - GästrumAriva Gateway Kuching - GästrumAriva Gateway Kuching - GästrumAriva Gateway Kuching - LobbyAriva Gateway Kuching - PoolAriva Gateway Kuching - CaféAriva Gateway Kuching - Hotellet från utsidanAriva Gateway Kuching - Hotellet från utsidan


AS-AGWEB-3A04