Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Artisan Lakeview Hotel

23B Hang Hanh, Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa på karta)

Boka nu!

tidigare : Silver Moon Lakeview Hotel
Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Lobby Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Lobby Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Utsikt Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Restaurang Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Restaurang Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Badrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Golfbana Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum
Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Balkong/terrass Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Utsikt Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Badrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Badrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Utsikt Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 23
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

baserat på 185
omdömen

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,1
Personal
9,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,6
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (185)
Sortera efter:
Anita A. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2013
Enkelt centralt beläget hotell i gamla stadsdelen.

Trevlig tillmötesgående personal
5,3
gamla stadsdelen är där man upplever det genuina vietnam med köket på trottoaren, mopeder i tusental, ett virrvarr som i början ser ogenomträngligt ut. sakta mycket sakta går man rätt genom strömmen av fordon och alla väjer, det är som att passera genom en renflock! vi for vidare till uong bi och halong bay en färd på ca tre timmar. i uong bi byggde sverige under senare delen av sjuttiotalet ett sjukhus som är i bruk och mycket uppskattat av befolkningen vilket vi fick ta del av. halong bay ett av världens sju underverk, detta får man inte missa vid en resa till norra vietnam, en tjugofyratimmars kryssning rekommenderas.
Tips: Vid kallt väder se till att få ett rm med air con, ett element räcker inte i januari.
Anmäl det här omdömet
Octavia W. Gruppresenär New Zealand, den 29 juli 2015
Great staff who work really hard!

Location, view, staff
9,3
Fantastic staff who really worked hard to ensure we had a good stay. On the day we checked out, my mum was unwell, the staff were very apologetic that they couldnt extend the check out time, so my mum sat in thr nice cool foyer while the staff brought her cups of tea and fruit. Really sweet of them :)
Anmäl det här omdömet
Adrian C. Reste med partner New Zealand, den 28 juli 2015
Lovely small hotel

Location view staff
8,3
Great stay best location quiet but in old quarter fantastic staff
Anmäl det här omdömet
Mai A. Reste med partner Vietnam, den 25 juli 2015
Comfortable stay

Adequate room facilities, nice view, convenient location
8
This is our second time staying in this hotel. We booked a Deluxe lake view room and we were given the room on top which we have to go up 1 floor by staircase, however the view to the lake is quite nice. We were expecting a bathtub like the other Deluxe room on lower floor but it was unfortunately equipped with a not-so-nice shower. Overall, we still had a pleasant stay in the hotel and we were allowed to check out late.
Anmäl det här omdömet
Samuel S. Ensamresenär Indonesia, den 20 juli 2015
the rroom with balcony

The location is very strategic. The balcony room is lovely with a tree in front.
8,7
Anmäl det här omdömet
Syrita N. Familj med småbarn United Kingdom, den 9 juli 2015
Backpacking Family

Location,Staff and Tours
8
It was good for the price. Even though you are right in the thick of the city with the hustle and bustle of the traffic you can not hear it from your room. The city view rooms are better than the lake view as you had a balcony and the lake view was not that great.
Anmäl det här omdömet
Tarida R. Ensamresenär Thailand, den 3 juli 2015
good hotel

good room clean hotel good staff
7,7
fantastic
Anmäl det här omdömet
Alexandra D. Ensamresenär France, den 28 juni 2015
Perfect location to visit old city

location, staff, clean
9,3
Anmäl det här omdömet
Jeffrey G. Ensamresenär United States of America, den 13 juni 2015
My thoughts

Location, view, staff
8,3
It was a nice experience. The staff was very accommodating and was able to assist with my requests during and prior to my stay. The location is great in the old quarter and clean nice room with a great view of the lake.
Anmäl det här omdömet
Alan S. Ensamresenär Denmark, den 20 maj 2015
Friendly staff, great location, clean

Friendliness, location, view (depending on room type)
8,7
Great stay for 3 nights. Location is perfect - quiet but only a few minutes walk from Hoan Kiem Lake. The staff is really friendly and a great asset to the hotel! Room was basic but clean and cosy. After upgrading I got a perfect view of the lake. Breakfast is okay and is eaten at the opposite building where you can sit on the balcony overlooking the vietnamese morning life. If/when going back to Hanoi, I wouldn't mind staying at the Artisan Lakeview Hotel again.
Anmäl det här omdömet

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Artisan Lakeview Hotel HanoiArtisan Lakeview Hotel Hanoi - LobbyArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidanArtisan Lakeview Hotel Hanoi - LobbyArtisan Lakeview Hotel Hanoi - UtsiktArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestaurangArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestaurangArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GolfbanaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Balkong/terrassArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - UtsiktArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - UtsiktArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidanArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidanArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidan


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C01