Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Artisan Lakeview Hotel

23B Hang Hanh, Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

baserat på 242 omdömen

2 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
8,6
Läge
9,2
Personal
9,0
Hotellets Skick/Renlighet
8,4
Bekvämligheter på rummet
8,5
Mat/Middag
7,9
Alla omdömen (242)
Sortera efter:
Dick H. Reste med partner Sweden, den 3 november 2015
Mysigt hotell med perfekt läge

Läget
9,3
Anita A. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2013
Enkelt centralt beläget hotell i gamla stadsdelen.

Trevlig tillmötesgående personal
5,3
gamla stadsdelen är där man upplever det genuina vietnam med köket på trottoaren, mopeder i tusental, ett virrvarr som i början ser ogenomträngligt ut. sakta mycket sakta går man rätt genom strömmen av fordon och alla väjer, det är som att passera genom en renflock! vi for vidare till uong bi och halong bay en färd på ca tre timmar. i uong bi byggde sverige under senare delen av sjuttiotalet ett sjukhus som är i bruk och mycket uppskattat av befolkningen vilket vi fick ta del av. halong bay ett av världens sju underverk, detta får man inte missa vid en resa till norra vietnam, en tjugofyratimmars kryssning rekommenderas.
Tips: Vid kallt väder se till att få ett rm med air con, ett element räcker inte i januari.
Tsung J. Ensamresenär Taiwan, den 30 april 2016
good
5,3
good
Suzanne D. Ensamresenär United States of America, den 18 april 2016
Perfect Boutique Hotel in Tree-lined Perfect Locat
6,7
Get the Lakeview room. It's worth the extra $10.00. The location is perfect!!! My Halong Bay cruise was canceled due to monsoon and they found at their Boutique hotel across the street and upgraded me to suite with balcony because this happened then I returned to Lakeview the next night. The staff especially Jenny and the time are so great. Trust me as I travel the world and this is perfect place in Old Town Hanoi.
Kim M. Ensamresenär South Korea, den 12 april 2016
Good
4,7
Location , service , lake view
Lisa S. Reste med partner Germany, den 7 april 2016
Great location, nice breakfast café
5,7
The location was perfect, old center reachable by feet. Room with balcony to the street perfect for a little rest while watching the street. Not to noisy during the night. The breakfast across the street was great, while sitting in the first Floor balcony.
Donald G. Reste med partner Malaysia, den 15 mars 2016
One of the Best Hotels in Hanoi

Breakfast, Location and Value
10
After coming to Hanoi for so many times and staying in so many hotels. I think this hotel deserve a good recommendation from me. Just felt that this hotel is perfect for the money I paid for. The breakfast is one of the best among all the hotels I have stayed before. Buffet and request for eggs in any style that u want. Location is also perfect as well. 5 min to almost anywhere that u want in Hanoi like the lake, night market, old quarters and etc. Value is what I want to stress. You can't really get anything close to the money that I paid for this hotel room.
Kwangsik C. Ensamresenär South Korea, den 14 mars 2016
Perfect Hotel
6,3
Nice and very good hotel , Very good meal , very kind staff.
Shirley K. Reste med partner Philippines, den 10 mars 2016
Very nice hotel.
5,3
Nice location. Good breakfast.
Tuan N. Reste med partner Philippines, den 18 februari 2016
All good, except bus service
4,7
the price of bus service is not consistent
1 - 2 av 2 omdömen
Artisan Lakeview Hotel HanoiArtisan Lakeview Hotel Hanoi - LobbyArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidanArtisan Lakeview Hotel Hanoi - UtsiktArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidanArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestaurangArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestaurangArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestaurangArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Balkong/terrassArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - UtsiktArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidanArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - UtsiktArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A05