eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Artisan Lakeview Hotel

23B Hang Hanh, Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem-distriktet, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Silver Moon Lakeview Hotel
Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Lobby Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidan Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Lobby Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Utsikt Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Restaurang Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Restaurang Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Badrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Golfbana Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum
Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Balkong/terrass Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Utsikt Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Badrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Badrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Utsikt Artisan Lakeview Hotel Hanoi - Gästrum
Område: Hoan Kiem-distriktet Antal rum: 23
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

från 143 recensioner

Valuta för pengarna
8,7
Läge
9,1
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,5
Bekvämligheter på rummet
8,7
Mat/Middag
8,0
Alla recensioner (143)
Sortera efter:
Anita A. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2013
Enkelt centralt beläget hotell i gamla stadsdelen.

Trevlig tillmötesgående personal
5,3
gamla stadsdelen är där man upplever det genuina vietnam med köket på trottoaren, mopeder i tusental, ett virrvarr som i början ser ogenomträngligt ut. sakta mycket sakta går man rätt genom strömmen av fordon och alla väjer, det är som att passera genom en renflock! vi for vidare till uong bi och halong bay en färd på ca tre timmar. i uong bi byggde sverige under senare delen av sjuttiotalet ett sjukhus som är i bruk och mycket uppskattat av befolkningen vilket vi fick ta del av. halong bay ett av världens sju underverk, detta får man inte missa vid en resa till norra vietnam, en tjugofyratimmars kryssning rekommenderas.
Tips: Vid kallt väder se till att få ett rm med air con, ett element räcker inte i januari.
Rebecca W. Reste med partner United Kingdom, den 28 februari 2015
x

Staff, location, view
9,3
Our stay was great - the staff were very helpful, the hotel was in a great spot and we had an amazing view of the lake. The Cafe over the road is very reasonably priced and a great place for a drink or dinner.
Donghyuk C. Ensamresenär South Korea, den 16 februari 2015
Perfect service I've ever been provided

1. Service 2. Food 3. Clean
10
Awesome.
Melanie S. Reste med partner United States of America, den 12 februari 2015
A real gem - we hope to return!

The staff, the location, the atmosphere
10
Such a wonderful stay! I cannot say enough good things about our time there. The staff were so kind and helpful, the hotel itself was peacefup and tucked away from the Hanoi craziness (although you are still located in the thick of it). We were very sad to leave the Artisan Lakeview, and hope to return soon. Lovely, lovely place - you won't regret staying there (and the buffet breakfast at the cafe is wonderful too).
Ru C. Gruppresenär Malaysia, den 3 februari 2015
Best Place to Stay

Good Value, Clean, Spacious Room, Friendly Staff
9,7
Jose F. Reste med partner Portugal, den 1 februari 2015
great location

location, staff, room size
8,3
great value for money. central location and quiet street.
Hendri H. Reste med partner Indonesia, den 23 januari 2015
Very nice hotel

Staff was very helpful, friendly, and warm..
7,7
Stephen L. Reste med partner United States of America, den 21 januari 2015
nice place

location, breakfast, staff
9
We booked a room at the Lakeview hotel but were able to change to their Boutique Hotel location just across the street to get a better room. The staff was very helpful and we were able to pay the difference for the upgrade. The staff spoke good English and were very friendly. The provided a great breakfast with many choices and great staff to serve us.
Ringo K. Familj med äldre barn Malaysia, den 4 januari 2015
Feel Good

staff ,room , food
9
good
Mary A. Gruppresenär Philippines, den 27 november 2014
low cost hotel in hanoi

friendly staff
9
good food and very clean!

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Artisan Lakeview Hotel HanoiArtisan Lakeview Hotel Hanoi - LobbyArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidanArtisan Lakeview Hotel Hanoi - LobbyArtisan Lakeview Hotel Hanoi - UtsiktArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestaurangArtisan Lakeview Hotel Hanoi - RestaurangArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GolfbanaArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Balkong/terrassArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - UtsiktArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - UtsiktArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - BadrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidanArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidanArtisan Lakeview Hotel Hanoi - GästrumArtisan Lakeview Hotel Hanoi - Hotellet från insidan


AS-AGWEB-3B02