Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Asoka City Bali Hotel

Jl. Kubu Anyar No. 40 (Behind Banjar Anyar), Kuta, Bali, Indonesien 80361

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

baserat på 602 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,7
Läge
6,8
Personal
7,2
Hotellets Skick/Renlighet
7,3
Bekvämligheter på rummet
7,2
Mat/Middag
5,0
Alla omdömen (602)
Sortera efter:
Johan O. Reste med partner Sweden, den 16 november 2012
Allting helt okej, trist att det inte är frukost

Poolen, rummen, solsängarna, internet
6,7
Bra personal även om hotell sköts lite med vänsterhanden. Poolen hålls fräsch och var skön att bada i. Solsängarna helt okej att ligga i. Synd att de inte inkluderar frukost. Internet funkade bra, men de kunde gärna lägga till en extra förstärkare, på rummet tappade man ofta kontakten. Hotellet ligger en bit ifrån allting utom vattenparken och ett köpcenter.
Anmäl det här omdömet
Dominik M. Reste med partner Switzerland, den 13 juni 2012
sehr schoen und ruhig ,

super pool und freundliche Leute
9
Sehr schoen , etwas abgelegen jedoch in 8 min . an der hauptsrasse und in 15 in der mall . war sehr schoen und sauber , haben unseren aufenthalt sehr genosssen , jederzeit wieder
Anmäl det här omdömet
Mona D. Reste med partner Sweden, den 21 januari 2012
En bit utanför.

Swimmingpoolen och nybyggt.
6,3
hade en bra första upplevelse. men inte helt nöjd i helheten. då internet på rummet inte alls funkade och dem få minuterna som det gjorde det så var det värdelöst och ingen personal som orkade kolla till det. visade sig också att när vi skulle förlänga vistelsen var det billigare via agoda än deras pris. så fick visa agoda priset så la dem sig 10% under det. ligger en bit utanför stan och räkna med en 10-15k rupias för taxi till smeten.
Anmäl det här omdömet
Suzana D. Reste med partner Sweden, den 2 november 2011
fint hotel, trevlig personal.

Bra pool, personalen trevliga.
6,3
bra hotel, med fin pool dock lite för lite sol stolar. men det var inte så mycket folk så det fanns oftast plats. personalen var trevliga och hjälpsamma. det negativa var att det var lite för långt ifrån stranden för vår smak och det fanns inget kylskåp på rummet,det var lite jobbigt för man ville ha kall dricka och det fanns ingen restaurang.
Anmäl det här omdömet
Suzana D. Reste med partner Sweden, den 21 oktober 2011
Bra hotell med trevlig personal.

Fin pool och hjälpsam personal
6,7
bra hotel, med fin pool dock lite för lite sol stolar. men det var inte så mycket folk så det fanns oftast plats. personalen var trevliga och hjälpsamma. det negativa var att det var lite för långt ifrån stranden för vår smak och det fanns inget kylskåp på rummet,det var lite jobbigt för man ville ha kall dricka och det fanns ingen restaurang.
Anmäl det här omdömet
Anna L. Reste med partner United Kingdom, den 20 april 2016
The pool looked like a pond
3,3
The pool looked green and more like a pond, I'm not sure if this was the 'look' it was meant to have but it put me off going in there. Location is a 15 minute walk to the main area so there are better places closer (we stayed at Saimai too which was closer and better) the hotel is also not very far from the airport, it's walking distance if you know where you're going. Staff were friendly when we arrived helping us take our bags upstairs, but when we asked for the wifi password we were just told by one lady on the desk that she didn't know, no attempt to find out for us or anything. When we did eventually get the password, it was pointless as it was terrible so could barely use it.
Anmäl det här omdömet
Linda Z. Reste med partner Indonesia, den 30 oktober 2015
Good hotel

cheap and nice
10
comfortable
Anmäl det här omdömet
Dale V. Reste med partner Australia, den 27 oktober 2015
Quiet location, very cheap!

Cheap, WiFi, big pool
7,3
Anmäl det här omdömet
Mia S. Familj med småbarn Indonesia, den 22 september 2015
Broken aircon

Staff feedback for the aircon, location, bed
5,3
Anmäl det här omdömet
Jason E. Gruppresenär Australia, den 11 september 2015
Great rooms for the price

Good staff clean and good value
9,7
Perfect
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
Asoka City Bali Hotel BaliAsoka City Bali Hotel Bali - Hotellet från insidanAsoka City Bali Hotel Bali - PoolAsoka City Bali Hotel Bali - PoolAsoka City Bali Hotel Bali - PoolAsoka City Bali Hotel Bali - ReceptionAsoka City Bali Hotel Bali - ReceptionAsoka City Bali Hotel Bali - ReceptionAsoka City Bali Hotel Bali - GästrumAsoka City Bali Hotel Bali - GästrumAsoka City Bali Hotel Bali - GästrumAsoka City Bali Hotel Bali - GästrumAsoka City Bali Hotel Bali - GästrumAsoka City Bali Hotel Bali - GästrumAsoka City Bali Hotel Bali - GästrumAsoka City Bali Hotel Bali - PoolAsoka City Bali Hotel Bali - GästrumAsoka City Bali Hotel Bali - GästrumAsoka City Bali Hotel Bali - LobbyAsoka City Bali Hotel Bali - PoolAsoka City Bali Hotel Bali - PoolAsoka City Bali Hotel Bali - CaféAsoka City Bali Hotel Bali - GästrumAsoka City Bali Hotel Bali - PoolAsoka City Bali Hotel Bali - LobbyAsoka City Bali Hotel Bali - GästrumAsoka City Bali Hotel Bali - Gästrum


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C03