eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Atlantis The Palm Dubai

Crescent Road, The Palm Island, Palm Jumeirah, Dubai, Förenade Arabemiraten (Visa karta)

Boka nu!

Atlantis The Palm Dubai Dubai - Mötesrum Atlantis The Palm Dubai Dubai - Restaurang Atlantis The Palm Dubai Dubai - Strand Atlantis The Palm Dubai Dubai - Fritidsfaciliteter Atlantis The Palm Dubai Dubai - Fritidsfaciliteter Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gästrum Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från insidan Atlantis The Palm Dubai Dubai - Sport och fritidsaktiviteter Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gästrum Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från insidan Atlantis The Palm Dubai Dubai - Fritidsfaciliteter Atlantis The Palm Dubai Dubai - Strand Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från utsidan Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gästrum Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gästrum Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gästrum
Atlantis The Palm Dubai Dubai - Mötesrum Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gästrum Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från utsidan Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gästrum Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från insidan Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gästrum Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från utsidan Atlantis The Palm Dubai Dubai - Gästrum Atlantis The Palm Dubai Dubai - Restaurang Atlantis The Palm Dubai Dubai - Utsikt Atlantis The Palm Dubai Dubai - Sport och fritidsaktiviteter Atlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från utsidan
Område: Palm Jumeirah Antal rum: 1539

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,7

från 644 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,7
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
9,3
Bekvämligheter på rummet
8,9
Mat/Middag
8,4
Alla recensioner (644)
Sortera efter:
Daniel T. Ensamresenär Sweden, den 19 januari 2013
Utomordentlig service

Här finns allt o servicen är så man häpnar, nästan för bra.
9,3
Det finns allt, pooler, vattenpark, stränder och en enorm service. Dyrt är det, men du får va du betalar för.
Perry H. Reste med partner Sweden, den 16 oktober 2012
Enormt hotell med allt du kan önska dig.

Stor poolpark, eget delfinarium, enormt akvarium massor med restauranger osv osv.....
10
ett fantastiskt lyxigt hotell, med vänlig personal. vi valde att uppgradera oss till "guld" här fick man tillgång till bland annat laungen, med fri snacks o dryck, (inkl. alkohol mellan 18:00 & 20:00). hotellet har ett enormt akvarium som bara det är en otrolig upplevelse, ett poolområde med fantastiska vattenbanor, där man åker in i glasrör in bland hajar o rockor. vi är mycket nöjda med detta hotell, denna gång åkte vi utan barn, men vi måste absolut hit igen med barnen.
Tips om att göra på hotellet: Prova att simma med delfiner, kostar visserligen ca 1600 kr/person, men väl värt pengarna.
Saara B. Familj med äldre barn Sweden, den 2 mars 2012
Plastic&fantastic

Här finns allt
8,7
servicen går nästan till överdrift. när vi har sagt att vi har allt vi behöver räknar personalen ändå upp 17 alternativ. går inte att stoppa. prisläget är också löjligt högt. 2 dgr räcker.
Tips: Testa Hilton. Bra service o läge.
Christer H. Familj med äldre barn Sweden, den 11 februari 2012
fantastisk anläggning

en helhetsupplevelse med tyngdpunkt på bad
8,7
Flera dagars omväxlande rekreation och bad med många upplevelser. Anläggningen är stor och det är svårt att få överblick och information om allt man kan göra. Restauranger speciellt för kvällen ( middag) är dyra och det är svårt att få överblick över prisbilder menyer. Frukost fantastiskt med mycket mat som till stor del är lunch-mat. Även frukost ganska dyrt och det är svårt att hitta något enklare alternativ än de brunsch-bufféer som finns.
Christer H. Familj med äldre barn Sweden, den 10 februari 2012
Utmärkt och tjusig anläggning och hotellbyggnad

Fantastiskt med många badupplevelser
8,7
Flera dagars omväxlande rekreation och bad med många upplevelser. Anläggningen är stor och det är svårt att få överblick och information om allt man kan göra. Restauranger speciellt för kvällen ( middag) är dyra och det är svårt att få överblick över prisbilder menyer. Frukost fantastiskt med mycket mat som till stor del är lunch-mat. Även frukost ganska dyrt och det är svårt att hitta något enklare alternativ än de brunsch-bufféer som finns.
Lars A. Familj med småbarn Sweden, den 25 oktober 2011
Drömhotell med unikt läge!

Enormt mycket attraktioner för både vuxna och barn!
8,7
byggnationer som vi fantiserar om, det byggs i dubai. ett mecka för alla som uppskattar lyx och kvalite. från fina spa anläggningar, världsklassiga restauranger, enorma bad attraktioner, helikopterturer, shopping i världsklass, vacker arkitektur. det är dock inget semestermål för priskänsliga, då det kostar att ligga på topp. en öl på hotellet kostar 80 kr och en middag med passande dryck landar på ca. 1000 kr/person.
Gary M. Familj med äldre barn United Kingdom, den 19 oktober 2014
great but very busy

food, views, staff
9,3
We booked the Atlantis for 2 nights at the end of a week in Dubai. We were expecting great things and in some respects we weren't disappointed. We were very early to check in for our room and luckily our rooms were available 3 hours before normal check in time. We have two older children and got two adjoining rooms with balconies facing the pool and the sea. The staff were excellent and noted my allergies from day one in the system so that wherever I ate, they would have my information. At the buffet in the Kaliedescope Restaurant, they even offered me a restaurant chef to assist my choices. Nothing was too much trouble when it came to choosing the right dishes for me. This attitude was the same regardless of what restaurant we ate at each day and night. The pools were easily accessible and one was open till 10pm for night swimming. The beach was seconds away too but you had to beware of jellyfish. The only issue we had was the price of some food. You expect to be paying a lot when staying at a 5 star luxury resort but our buffet dinner was 200 dirhams each which worked out something like $277.00 Sing dollars (our currency). That's a lot for one dinner. The only other thing was that my husband thought it was like Spain or Benidorm with hundreds of people everywhere walking around the elegant lobby in robe and slippers. There was also a club/cabana beach area on the beach which was for young hip singles and couples I guess which had fairly loud club music playing most of the day and night (the doors were luckily double glazed though). I think my husband thought originally that the main Atlantis building was somewhere you checked in and then your room/beach hut/suite would be along the palms that make up the island. He didn't realise that the area is residential and what you looked out on from the beach was building work on very big expensive houses (oh dear). Overall a memorable stay in an iconic hotel.
Mohamed M. Familj med småbarn Egypt, den 12 oktober 2014
Stay in Atlantic

Room cleaning, staff and hotel facilities
10
perfect wish to visit again
Aneurin C. Reste med partner United Kingdom, den 4 oktober 2014
amazing waterpark and shopping

helpful staff and amazing architectural feats!
10
We enjoyed our Deluxe Ocean Room a lot at the Atlantis and was taken care off very well by the staff!
Abdullah A. Familj med småbarn Saudi Arabia, den 3 oktober 2014
No Arabic language ... Can't continue

No Arabic
6,7
No Arabic

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Atlantis The Palm Dubai DubaiAtlantis The Palm Dubai Dubai - MötesrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurangAtlantis The Palm Dubai Dubai - StrandAtlantis The Palm Dubai Dubai - FritidsfaciliteterAtlantis The Palm Dubai Dubai - FritidsfaciliteterAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från insidanAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport och fritidsaktiviteterAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från insidanAtlantis The Palm Dubai Dubai - FritidsfaciliteterAtlantis The Palm Dubai Dubai - StrandAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från utsidanAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - MötesrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från utsidanAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från insidanAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från utsidanAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurangAtlantis The Palm Dubai Dubai - UtsiktAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport och fritidsaktiviteterAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från utsidanAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - BadrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - UtsiktAtlantis The Palm Dubai Dubai - GästrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - MötesrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - StrandAtlantis The Palm Dubai Dubai - Hotellet från utsidanAtlantis The Palm Dubai Dubai - Sport och fritidsaktiviteterAtlantis The Palm Dubai Dubai - UtsiktAtlantis The Palm Dubai Dubai - BadrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurangAtlantis The Palm Dubai Dubai - SvitAtlantis The Palm Dubai Dubai - BadrumAtlantis The Palm Dubai Dubai - BarnklubbAtlantis The Palm Dubai Dubai - LobbyAtlantis The Palm Dubai Dubai - SvitAtlantis The Palm Dubai Dubai - BarnklubbAtlantis The Palm Dubai Dubai - BarnklubbAtlantis The Palm Dubai Dubai - SvitAtlantis The Palm Dubai Dubai - FritidsfaciliteterAtlantis The Palm Dubai Dubai - SvitAtlantis The Palm Dubai Dubai - FestvåningAtlantis The Palm Dubai Dubai - RestaurangAtlantis The Palm Dubai Dubai - Gästrum


AS-AGWEB-3A06