eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Auckland City Hotel

157 Hobson Street, Auckland centrum, Auckland, Nya Zeeland (Visa karta)

Boka nu!

Auckland City Hotel Auckland - Hotellet från utsidan Auckland City Hotel Auckland - Hotellet från insidan Auckland City Hotel Auckland - Lobby Auckland City Hotel Auckland - Lobby Auckland City Hotel Auckland - Hotellet från insidan Auckland City Hotel Auckland - Lobby Auckland City Hotel Auckland - Spa Auckland City Hotel Auckland - Gästrum Auckland City Hotel Auckland - Gästrum Auckland City Hotel Auckland - Gästrum Auckland City Hotel Auckland - Gästrum Auckland City Hotel Auckland - Svit Auckland City Hotel Auckland - Svit Auckland City Hotel Auckland - Svit Auckland City Hotel Auckland - Svit Auckland City Hotel Auckland - Svit
Auckland City Hotel Auckland - Badrum Auckland City Hotel Auckland - Badrum Auckland City Hotel Auckland - Badrum Auckland City Hotel Auckland - Café Auckland City Hotel Auckland - Café Auckland City Hotel Auckland - Restaurang Auckland City Hotel Auckland - Pub/lounge Auckland City Hotel Auckland - Entré Auckland City Hotel Auckland - Omgivningar Auckland City Hotel Auckland - Omgivningar Auckland City Hotel Auckland - Gästrum Auckland City Hotel Auckland - Gästrum
Område: Auckland centrum Antal rum: 135

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

från 566 recensioner

Valuta för pengarna
7,9
Läge
8,2
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
7,8
Mat/Middag
6,5
Alla recensioner (566)
Sortera efter:
Bengt E. Reste med partner Sweden, den 3 december 2012
Nära centrum

Detta hotell ligger i direkt anslutning till stadens centrum.
8,3
vi stasnnade en natt på detta hotell och var mycket nöjda.
Kenneth W. Reste med partner Sweden, den 23 november 2012
väldigt enkelt hotel men alla nödvändiga facilitet

Bar läge mitt i Sydney, vid foten av Sky Tower
8
Enköa rum men med att man behöver. internet kostar extra.
Marianne S. Reste med partner Sweden, den 19 maj 2011
Bra hotelrum

Fräscht hotelrum
7
Ett bra hotell med närhet till shopping och utflykter. För den som har svårt att gå så vill jag upplysa om att det är en väldigt lång brant backe upp till hotellet. Rummet var stort och fräscht och badrummet likaså. Städning, byte av sängkläder och handdukar varje dag. Säkerhetsbox på rummet, kostnadsfritt.
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Delfinsafari, Devonport
Hans H. Reste med partner den 3 december 2010
Bra läge samttrevlig personal och stora rum

Centrala läget
9,3
Hotellets läge är utmärkt start för att gå på shoppingrunda eller att gå ned till den trevliga hamnen för att luncha eller att äta middag på de mysiga resaurangerna där.Bra var också att det fanns garage under hotellet så vi behövde ej använda bilen de dagar som vi bodde på hotellet. Personalen var också mycket hjälsam och kunnig på de frågor vi hade.
Shi M. Reste med partner Singapore, den 21 november 2014
Auckland City hotel review

location was good close to town. room was clean and spacious. staff were friendly
7,7
Short stay but pleasant!
Pathman P. Affärsresenär Malaysia, den 20 november 2014
Most expensive internet in the WORLD

nothing, nothing, nothing
2
Don't stay if you can afford better
Subin H. Affärsresenär India, den 20 november 2014
Value for Money

Comfort, location and price
6,3
Internet connection is very bad. I had two nights without any connectivity. Needs to improve it.
Fransisca F. Gruppresenär Indonesia, den 7 november 2014
Very nice location, good price

Location, price, service
8
We always stay here if we visit Auckland, cause the price is reasonable and location wise is very good
Jean A. Gruppresenär New Zealand, den 13 oktober 2014
Overall good stay in great location

Location, ability to request third bed, modern room
8
Overall stay was good - fantastic location 5 minutes walk to Queen Street. Service was pretty good - we were able to request a third bed which was already set up when we arrived, and we were delivered extra wine glasses and plates upon request quickly. The major disappointment was that housekeeping came too early and we said 'no thanks' as we were still in the room, and they never returned. So we didn't have our room made up over three days - and had to request extra towels etc. Bit of a shame but other than that the staff were helpful enough and the room was good value for money.
James L. Ensamresenär New Zealand, den 11 oktober 2014
Nice hotel located near central Auckland

price, staff performance, location
9

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Auckland City Hotel AucklandAuckland City Hotel Auckland - Hotellet från utsidanAuckland City Hotel Auckland - Hotellet från insidanAuckland City Hotel Auckland - LobbyAuckland City Hotel Auckland - LobbyAuckland City Hotel Auckland - Hotellet från insidanAuckland City Hotel Auckland - LobbyAuckland City Hotel Auckland - SpaAuckland City Hotel Auckland - GästrumAuckland City Hotel Auckland - GästrumAuckland City Hotel Auckland - GästrumAuckland City Hotel Auckland - GästrumAuckland City Hotel Auckland - SvitAuckland City Hotel Auckland - SvitAuckland City Hotel Auckland - SvitAuckland City Hotel Auckland - SvitAuckland City Hotel Auckland - SvitAuckland City Hotel Auckland - BadrumAuckland City Hotel Auckland - BadrumAuckland City Hotel Auckland - BadrumAuckland City Hotel Auckland - CaféAuckland City Hotel Auckland - CaféAuckland City Hotel Auckland - RestaurangAuckland City Hotel Auckland - Pub/loungeAuckland City Hotel Auckland - EntréAuckland City Hotel Auckland - OmgivningarAuckland City Hotel Auckland - OmgivningarAuckland City Hotel Auckland - GästrumAuckland City Hotel Auckland - GästrumAuckland City Hotel Auckland - GästrumAuckland City Hotel Auckland - GästrumAuckland City Hotel Auckland - RestaurangAuckland City Hotel Auckland - Gästrum


AS-AGWEB-3C08