Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

AV Hotel

Ban Xiengyuen, Samsenthai Road, Chanthabouly District, Vientiane centrum, Vientiane, Laos

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Mycket bra

7,7

baserat på 907 omdömen

5 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
7,8
Läge
8,2
Personal
7,8
Hotellets Skick/Renlighet
8,1
Bekvämligheter på rummet
7,7
Mat/Middag
6,5
Alla omdömen (907)
Sortera efter:
Kjell B. Reste med partner Sweden, den 31 oktober 2015
Bra läge

Nära till de få sevärdheterna som finns i Vientiane. Bra städning och byte av handdukar mm varje dag. Lite bättre koll på läget vad som tar slut vid frukosten skulle dock inte skada.
7,3
Anmäl det här omdömet
Pasi O. Ensamresenär Sweden, den 29 december 2014
Rekkomendetar!pP

personal, mat och läget var mkt bra. inte mitt i centrum men nära ändå, 5min gångväg.
9
Vistelsen var jättebra. Jag är mycket nöjd med allt. Återkommer gärna till AV Hotel igen /Pasi Oja
Anmäl det här omdömet
Michael B. Reste med partner Sweden, den 13 januari 2014
Helt ok stad, men inget vidare uteliv.

Stora rum, Internet
6,3
Trevlig personal, Bra service. Fri transport till flygplatsen
Anmäl det här omdömet
Ari K. Reste med partner Finland, den 29 mars 2013
lugnt,avkopplande

bra lugnt läge,nära till marknader,nära till restauranger
8,3
Anmäl det här omdömet
Gunnar L. Reste med partner Sweden, den 31 januari 2012
Utmärkt läge

Rent ock nytt
7
Centralt läge nära till det mesta trevlig stad inte för mycket trafik
Anmäl det här omdömet
Yvonne L. Reste med partner Malaysia, den 31 mars 2016
Reasonable Hotel
5,3
Everything is good. Would be better if the breakfast could start half an hour earlier so that guests can enjoy the breakfast and catch the earliest transport to Airport. At the moment both the breakfast and transport to airport starts at 7am.
Anmäl det här omdömet
Kyungran P. Reste med partner Canada, den 5 mars 2016
Average
3,7
The room is spacious and the bathroom is somewhat clean. We usually don't mind the hard bed, but this is was one of the worst. I am a side sleeper and I frequently woke up to turn side to side to avoid cramps on my arms. The hotel provides a free shuttle to the airport which is nice, but it would've been nicer if the shuttle service was more frequent.
Anmäl det här omdömet
Takaaki I. Ensamresenär Japan, den 3 januari 2016
good location

location,clean,wifi
6,3
Anmäl det här omdömet
Andrew W. Reste med partner United Kingdom, den 29 december 2015
New Year in Vientiane

The location is away from the noise of the centre but close enough to walk to. Executive double room well worth the money , large comfortable bed, good bathroom , large room.
8,3
Very good . Originally booked for two nights , stayed for seven. After being in Laos for a month this was a good way to end our stay. There is a little quirkiness in the way the hotel is run but hey this is Laos the capital of quirk !
Anmäl det här omdömet
Koh G. Affärsresenär Singapore, den 12 december 2015
Good location. Can reach many places by walking.

Location, Price is okay
7,3
Good
Anmäl det här omdömet
1 - 5 av 5 omdömen
AV Hotel VientianeAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - TrädgårdAV Hotel Vientiane - TrädgårdAV Hotel Vientiane - TrädgårdAV Hotel Vientiane - Hotellet från utsidanAV Hotel Vientiane - Sevärdheter i närhetenAV Hotel Vientiane - Sevärdheter i närhetenAV Hotel Vientiane - Hotellet från insidanAV Hotel Vientiane - Hotellet från insidanAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - BadrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - Hotellet från insidanAV Hotel Vientiane - LobbyAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - Hotellet från insidanAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - Hotellet från insidanAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - GästrumAV Hotel Vientiane - Hotellet från insidan


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C01