arrow-up-icon Välj ditt lojalitetsprogram för att se dina poäng
Mina favorithotell
Hotell jag har tittat på nyligen
Mer om mitt val av hotell:
    Området rekommenderas för:
  • shopping
  • nattliv
  • stränder
    Avstånd till flygplats/er:
  • Phuket Internationella flygplats (25.3 Km)
    Kommentarer från gäster:
  • "Vänlig hjälpsam personal", "Snygg inredning", "Nytt hotell"
    Sevärdheter i närheten:
  • Dykförråd (2.2 Km / 27 minuters gång)
  • Savoey Restaurant (2.4 Km / 29 minuters gång)
  • Bangla Road (2.5 Km / 30 minuters gång)
  • Jungcelon Shopping Mall (2.6 Km)

Observera: Avstånd anges fågelvägen.

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Thailand 83150

Du kan se alla dina sparade hotell under "Mina favorithotell".

Lågprisvarning!

Välj rum
Inte inkluderat i rumspriset: Serviceavgifter 10%, Hotellskatt 7.91%
06 februari 2016 - 08 februari 2016 | 2 nätter
Rumstyp Max
Pris
per rum per natt
Antal
Populärt val!
Svit med jacuzzi (Jacuzzi Suite)
Blixterbjudande - Priset inkluderar 51% rabatt!
Frukost ingår
3 327 SEK
Specialpris - Ingen återbetalning

Lediga rum
Svit med jacuzzi (Jacuzzi Suite)
Frukost ingår
7 931 SEK
Bokningsvillkor

Lediga rum

Bekvämligheter på Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Faciliteter

  • 24-timmars bevakning
  • 24-timmarsreception
  • bagageförvaring
  • bankomat
  • bar
  • bar vid poolen
  • barnpassning
  • bibliotek
  • biljettservice
  • biluthyrning
  • business center
  • concierge
  • daglig städning
  • delat sällskapsrum/tv-rum
  • executive-våning
  • express in- och utcheckning
  • familjerum
  • fax
  • flygtransfer
  • fotokopiering
  • grillplats
  • handikappanpassning
  • hiss
  • kafé
  • kemtvätt
  • konferensavdelning
  • posttjänster
  • privat in-/utcheckning
  • restaurang
  • rökområde
  • room service dygnet runt
  • rullstolsanpassad
  • rumsservice
  • skåp
  • skrivare
  • skytteltransport
  • taxiservice
  • tidningar
  • tvättservice
  • utflykter
  • valutaväxling
  • värdeskåp

Sport och fritid

  • ångbastu
  • badtunna
  • barnklubb
  • barnpool
  • bastu
  • biljard
  • gym
  • massage
  • pingis
  • spa
  • spelrum
  • trädgård
  • utomhuspool

Internet

  • gratis Wi-Fi i samtliga rum
  • Wi-Fi i allmänna utrymmen

Parkering

  • parkering
  • parkeringsservice

Talade språk

  • engelska
  • filippinska
  • hindi
  • nepalska
  • thailändska

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!
Resortbeskrivning
För resenärer som fullt ut vill uppleva och lära känna Phuket, är Avista Hideaway Resort & Spa Phuke...mer För resenärer som fullt ut vill uppleva och lära känna Phuket, är Avista Hideaway Resort & Spa Phuket det självklara valet. Eftersom det bara ligger 35. Km bort är det enkelt att ta sig till detta 5-stjärniga hotell från flygplatsen. Det behändiga läget gör att man med lätthet tar sig från hotellet till stadens alla platser som man bara inte får missa.

Dra nytta av den oslagbara servicen och bekvämligheterna på detta hotell i Phuket. Några av hotellets mest uppskattade faciliteter är gratis Wi-Fi i samtliga rum, 24-timmars bevakning, daglig städning, fax, fotokopiering.

Stig in i ett av de 150 inbjudande rummen och skaka av dig stress och oro med hjälp av bekvämligheter som internet (trådlös), privat pool, trådlöst internet (avgiftsfritt), bubbelbadkar, rum för icke-rökare, som finns i vissa rum. Hotellets badtunna, gym, bastu, utomhuspool, spa är perfekta platser att koppla av på efter en hektisk dag. Njut av en service utan motstycke och en väldigt prestigefylld adress på Avista Hideaway Resort & Spa Phuket.
Resortpolicyer
Praktisk information
Mat, dryck och underhållning

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Alla omdömen (1776)

Affärsresenär (57)

Reste med partner (1014)

Ensamresenär (201)

Familj med småbarn (275)

Familj med äldre barn (146)

Gruppresenär (83)

Valuta för pengarna
8,5
Läge
7,6
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
9,1
Bekvämligheter på rummet
9,2
Alla omdömen
Sortera efter:
Larissa S. Reste med partner
Sweden, 13 januari 2015
trevligt

utsikt fr rummet, design, mkt trevlig personal
9
underbart
Russell E. Reste med partner
United States of America, 28 januari 2016
Beautiful Resort with Great Staff

Hotel design, atmosphere and staff service
8,3
Beautiful, well designed hotel with a great service. The hotel provided a fantastic environment and atmosphere. There are three pools, but we especially liked the main pool and bar with bartender Noi. All of the staff went out of their way to make sure we had a good stay. The free breakfast buffet had many delicious food choices. If you do stay there, don't miss the rooftop restaurant Sizzle. Food is good, but the location is unbeatable. Ate under a full moon overlooking the ocean and were lucky enough to have a wedding fireworks show and candle lantern show going on at the resort below. If there is any drawback for this hotel it is the location because it is a way out of Patong. They did provide shuttle service.
vincent T. Gruppresenär
Malaysia, 14 januari 2016
Luxury Stay

Unique Design, Multiple pools, Friendly Staff
10
I been here with my colleagues for company retreat. The hotel is luxury, clean, quite as it is at hill top. The food serving is good and the staffs are friendly. The rooms are clean and huge with great views. Worth a stay!
Lee T. Ensamresenär
Malaysia, 09 januari 2016
Beautiful and spacious landscapping.friendly staff

quiet environment. nice land and spacious landscapping. value for money. good resort for retreat. frequent shutter bus to patong. friendly staff. clean.
8,7
lorraine L. Affärsresenär
Singapore, 11 januari 2016
Poor service

Great location, awesome rooms, great pools
6,3
Our stay was disappointing considering the hotel was so nice. it had great rooms, and pools and nicely decorated. But the staff were really bad at their job, inefficient and made the stay unpleasant.
Sean B. Reste med partner
Canada, 12 januari 2016
Beautiful Hideaway

Quiet, nice pools and great breakfast
9,7
We enjoyed are stay. It is tucked away high in the hills above Patong beach. Nice and quiet to get away from the crazy of Patong. Staff is very nice and the food is excellent. Otis a bit of a maze to find your room. I would definitely stay there again.
Carolyn S. Ensamresenär
United Kingdom, 08 januari 2016
A true hideaway

Beautifully designed and kept, service by the staff could not have been better, different options for what to do
9,3
Just what the doctor ordered! A beautiful resort, a peaceful hideaway yet very close to Patong beach. The staff were excellent, responding immediately to any request (I had trouble with the internet). There are three different pools, three different places to eat and drink so a variety to do if you choose to remain inside. The spa was lovely and the full package was done perfectly - and better value for money than the head massage. One suggestion would be to increase the number of seats/loungers around the pool areas and to prevent people leaving their towels there when they'd left or not arrived.
Chenlong J. Reste med partner
China, 09 januari 2016
review

room comfort, cleanliness, facilities
8,7
JIE Z. Reste med partner
China, 07 januari 2016
Poor service and bad experience
2,7
It's sooooo terriable experinece in this hotel. Hotel forced us to pay addidtional new year dinner fee even we don't join the dinner, otherwise we can not check in. Because it is new year. It's so ridiculous.The dinner just offer the food, no drinking, it need additional pay again. The staff cheated us, say our room has sold out in some particular issues, thus they can help to upgrade the room to us. But the upgrade room no any light, we say can we change the room, they reject us and say no any vacant room. It's sooooo bad service and rude action.
john A. Familj med småbarn
Ireland, 31 december 2015
Great place to relax and switch off

Sizzle restaurant, pools, comfortable rooms
8
First off let me say we realy loved the Avista and plan to come back. It is a really good 5 star resort with a lot to offer Stay summary: 3 nights over christmas, family room, sampled all of the resort's amenities (except the spa) Pluses: Sizzle - an exceptional restaurant, great view, delightful food, welcoming staff; you pay a premium for these but its hard not to feel that it is worth it Swimming pools - excellent, great places to chill, and have fun with the little ones Rooms - massive bathroom, great shower, beds just the right size to forget you are in a hotel!! service - staff are very considerate (prepped us some breakfast boxes for 6 am so we could enjoy our trip to phi phi island with a full stomach) Minuses : Vista restaurant - breakfast limited for a 5 star hotel, only 2 fresh juices available (how hard is it to make fresh orange juice!!), christmas dinner (buffet) was incredibly limited (almost no-one there that night!!)restaurant's challenge is that both in terms of offering and service it is just bland vs. sizzle View from the pool - What should be an incredible view is completely spoiled by a construction crane

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Skatter och serviceavgifter är vanligen kostnader som Agoda betalar till säljaren eller som betalas direkt till säljaren, och som skall täcka kostnader för lokala mervärdesskatter m.m. För mer information vänligen se Agoda:s Användarvillkor. Skatter och serviceavgifter kan också innehålla en avgift som Agoda tar ut som kompensation för att behandla bokningen.