Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Avista Hideaway Resort & Spa Phuket

Muen Ngern Road, Tri-trang, Patong, Phuket, Thailand 83150 (Visa på karta)

Boka nu!

"utsikt fr rummet, design, mkt trevlig personal..."

  • Larissa, Sweden
  • den 8 januari 2015
  • Område: Patong
  • Rum : 150
  • Gratis Wifi

  • Spara pengar med
    vår Agoda Prisgaranti
  • Välj bland
    600,000 hotell
  • På plats för att hjälpa 24/7 - på
    engelska & 12 andra språk
Rumstyp
Max
Priser
Deluxerum med balkong - Inklusive frukost
Familjerum (2 vuxna + 2 barn)
Deluxerum med balkong - Inklusive frukost
Familjerum (2 vuxna + 2 barn)
Club - Inklusive frukost
Club - Inklusive frukost
Svit med jacuzzi
Svit med jacuzzi
Etagevåning med 1 sovrum och jacuzzi
Etagevåning med 1 sovrum och jacuzzi
Svit med pool
Svit med pool

 

välj datum
för att se våra bästa priser

Resort planlösningKlicka här för att se resortens planlösning
Bekvämligheter på Avista Hideaway Resort & Spa Phuket
Faciliteter

24-timmarsreception

room service dygnet runt

24-timmars bevakning

flygtransfer

bankomat

barnpassning

bar

grillplats

business center

biluthyrning

parkering

kafé

concierge

hiss

executive-våning

handikappanpassning

familjerum

tvättservice

bibliotek

skåp

bagageförvaring

konferensavdelning

tidningar

bar vid poolen

restaurang

rumsservice

värdeskåp

delat sällskapsrum/tv-rum

skytteltransport

rökområde

utflykter

  
Sport och fritid

ångbastu

badtunna

barnklubb

barnpool

bastu

biljard

gym

massage

pingis

spa

spelrum

trädgård

utomhuspool

  
Internet

gratis Wi-Fi i samtliga rum

Wi-Fi i allmänna utrymmen

 
Parkering

parkering

parkeringsservice

 
Talade språk

engelska

filippinska

hindi

nepalska

thailändska

 

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Med sitt behändiga läge i Phuket är Avista Hideaway Resort & Spa Phuket en perfekt utgångspunkt för att utforska den livliga staden. Centrum ligger bara 1 Km bort och det tar inte mer än 40 minuter att åka till flygplatsen. På nära avstånd ligger även Träna thaiboxning, Dykförråd, Bangla Road.

Dra nytta av den oslagbara servicen och bekvämligheterna på detta hotell i Phuket. Gästerna som bor på detta underbara hotell kan glädjas åt att det finns gratis Wi-Fi i samtliga rum, 24-timmars bevakning, 24-timmarsreception, room service dygnet runt, handikappanpassning.

Hotellet har 150 vackert utformade rum och flera innehåller internet (trådlös), privat pool, trådlöst internet (avgiftsfritt), bubbelbadkar, rum för icke-rökare. I övrigt ser hotellets alla rekreationsmöjligheter till att du har mycket att göra under din vistelse. Upptäck en vinnande blandning av professionell service och många olika faciliteter på Avista Hideaway Resort & Spa Phuket.
Please note the occupancy for each room type as follows:

Beuna Vista: Maximum two adult with two kids or maximum three adults only (extra bed is available with an additional charge and no children).
Family Vista: Maximum two adults with two kids or three adults with one kid (extra adult with an additional charge). Four adults are not allowed in this or any other room category.
Club Vista: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Duplex Jacuzzi Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.
Tropical Hideaway Pool Suite: Maximum two adults only (no children and no third adult). Extra bed or extra adult is not allowed in this room category.

Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12. The charge must be paid directly at the hotel.



Avgift för transfer från flygplatsen
1700 THB

Utcheckning till
12:00 AM

Avstånd från centrum
1 Km

Avstånd till flygplatsen
35. Km

Rum / våningsplan för ickerökare
Yes

Antal barer
4

Antal våningar
3

Antal restauranger
6

Antal rum
150

Spänning i rummets vägguttag
220

Restid till flygplatsen (minuter)
40

Hotellet byggdes
2012


Senaste omdömena

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

baserat på 1594
omdömen

Valuta för pengarna
8,5
Läge
7,6
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
9,1
Bekvämligheter på rummet
9,2
Mat/Middag
8,3
Alla omdömen (1594)
Sortera efter:
Larissa S. Reste med partner Sweden, den 8 januari 2015
trevligt

utsikt fr rummet, design, mkt trevlig personal
9
underbart
Anmäl det här omdömet
Wai L. Familj med äldre barn Hong Kong, den 22 augusti 2015
Relaxing in Avista

We with our 8 years girl stay here 4 days , we enjoy in two swimming pool , and poolside pub , also sizzle restaurant is the best , food delicious and services are excellent !
9
well. Room are very clean and whole resort are quite and new ! just a pity our room cannot see the sea and went to the breakfast place a little bit far but isn't a matter , we still love and will come again ! Hope Avista can provide more activies and kids club have more class for kids in the further . overall we love Avista , we are also keep clean to protect that nice resort ! hope another visitor and hotel management can understand clean is very important , make all visitor confortabke and relax to enjoy in hotel and their vocation .
Anmäl det här omdömet
Ling P. Gruppresenär Singapore, den 15 augusti 2015
Excellent location, great staff & amazing service

1. Tranquil environment 2. Yoga classes 3. Attentive and happy service staff
10
It was nothing short of amazing. Perfect if you want the convenience of staying near patong but not the unnecessary noise of the city. Breakfast was great, especially their coffee. Particularly enjoyed their pools (adult-only hillside pool is great for those who wants some quiet time) and their fitness classes (gentle yoga, hatha, abs classes etc). The rooms are definitely five star quality - absolutely loved their bed linen and pillows. Also, the rainshower in the bathroom is fully functional. I usually prefer the private villas in phuket but this resort changed my mind! Will definitely recommend to friends and family.
Anmäl det här omdömet
Kenny L. Reste med partner Australia, den 9 augusti 2015
Pleasant stay

View, comfort , friendly staff
7,7
Nice and comfort will recommend to friend and family
Anmäl det här omdömet
Marwan M. Reste med partner Lebanon, den 7 augusti 2015
Amazing

Staff , Hotel Condation , service
9
one of the best hotels I have ever visit in my life , the only small issue is the mosquito but I believe it is common issue in Thailand due to the nature , over all I was very happy and if I will be in Phuket again there is no doubt that I will be in the same hotel again.
Anmäl det här omdömet
Fanny P. Ensamresenär Hong Kong, den 1 augusti 2015
Extra help

Good shuttle service, Good facilities including classes, Good location
10
Excellent, I got an accident and cannot walk. Hotel provide wheel chair and shuttle to bring me around the restaurant and room. Hotel staff are really helpful to give me extra care in helping me in and out.
Anmäl det här omdömet
Kuan P. Familj med småbarn Malaysia, den 29 juli 2015
pleasant stay

quietness. relax. hotel with a view
8
Its a Good stay. 2 comments from me We had to pay extra 100bhat per person to enjoy the private beach. They had to charge breakfast for my 2 kids. Which was 412bhat each per day. My first encounter. other hotels dont charge. At least the hotel should nit charge my gal who is 4 yo
Anmäl det här omdömet
Feifei P. Ensamresenär China, den 28 juli 2015
Great Stay

Neat and tidy room.
10
Worth to visit again
Anmäl det här omdömet
Luke A. Reste med partner Australia, den 25 juli 2015
Above average

spa pool rooftop restaurant
8,7
the Avista is a great place to stay, all though the staff at the lobby need to improve their service and their understanding of English and time management
Anmäl det här omdömet
Elena F. Familj med småbarn Russia, den 25 juli 2015
7,9

Food
7,7
Ok
Anmäl det här omdömet
< Föregående sida 1 - 10 av 1594 omdömen Nästa sida >

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kunder som tittade på detta Resort var också intresserade av......

IndoChine Resort & Villas

IndoChine Resort & Villas

Mycket bra 7,7

baserat på 601
omdömen

Läge: Patong

Om du letar efter ett hotell med bra läge i Phuket behöver du inte leta efter något annat än...

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

Utmärkt 8,7

baserat på 1888
omdömen

Läge: Kata

Beläget i Kata, är Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach den perfekta utgångspunkten för att...

Phuket Graceland Resort & Spa

Phuket Graceland Resort & Spa

Mycket bra 7,9

baserat på 748
omdömen

Läge: Patong

poolen, läget och lugnet utanför hotellet. Andreas, Sweden den 13 juli 2015
Kalima Resort & Spa

Kalima Resort & Spa

Mycket bra 8

baserat på 1917
omdömen

Läge: Patong

Kalima Resort & Spa beläget i Patong, Phuket, är ett av populärt val bland våra resenärer. Stadens...

Kunder gillar denna sortens resort för:
Området rekommenderas för:
  • nattliv
  • shopping
  • stränder
Avstånd till flygplats/er:
  • Phuket Internationella flygplats (25.3 Km)
Kommentarer från gäster:
  • "Vänlig hjälpsam personal" , "Snygg inredning" , "Nytt hotell"
Sevärdheter i närheten:
  • Dykförråd (2.2 Km / 27 minuters gång)
  • Savoey Restaurant (2.4 Km / 29 minuters gång)
  • Bangla Road (2.5 Km / 30 minuters gång)
  • Jungcelon Shopping Mall (2.6 Km)
Note: Distances are measured as a straight line, calculated from a starting point to a destination point.

Customer Support


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3C04