eller

Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Visa på karta)

Boka nu!

Utmärkt
8,6
baserat på 1788 omdömen
  • Område: Kata
  • Rum : 143
  • Gratis Wifi

  • Spara pengar med
    vår bästa pris-garanti
  • Välj bland
    600,000 hotell
  • På plats för att hjälpa 24/7 - på
    engelska & 12 andra språk
Vänta inte tills det är för sent! Boka nu så att du inte missar dagens specialpriser! Agoda Tip

Boka nu Betala senare

Tillgängligt nu för tusentals hotellrum.

Boka smartare. Boka agoda.

Rumstyper
Max
Priser
Club
Deluxerum
Deluxerum
Deluxerum - Inklusive frukost
Club
Grand Deluxe
Grand Deluxe

 

välj datum
för att se våra bästa priser


Foton på Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach


Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Gästrum

Badrum

Badrum

Balkong/terrass

Pool

Pool

Pool

Pool

Pool

Pool

Pool

Spa

Gym

Gym

Restaurang

Restaurang

Restaurang

Pub/lounge

Pub/lounge

Pub/lounge

Lobby

Hotellet från insidan

Hotellet från insidan

Hotellet från insidan

Mötesrum

Faciliteter

Omgivningar
Bekvämligheter på Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach
Faciliteter

24-timmarsreception

flygtransfer

barnpassning

bar

business center

parkering

kafé

concierge

valutaväxling

hiss

express in- och utcheckning

handikappanpassning

familjerum

tvättservice

bibliotek

skåp

bagageförvaring

konferensavdelning

bar vid poolen

restaurang

rumsservice

värdeskåp

skytteltransport

rökområde

utflykter

  
Sport och fritid

ångbastu

badtunna

barnklubb

barnpool

bastu

gym

massage

spa

trädgård

utomhuspool

  
Internet

gratis Wi-Fi i samtliga rum

Wi-Fi i allmänna utrymmen

 
Parkering

parkering

  

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach erbjuder kvalitetsboende i Phuket, i ett område som är berömt för familjekul, stränder, restauranger, och är ett populärt val för såväl nöjes- som affärsresenärer. Centrum ligger bara 20 km bort och det tar inte mer än 45 minuter att åka till flygplatsen. Icke desto mindre anmärkningsvärt är med vilken lätthet man tar sig från hotellet till stadens uppsjö av attraktioner och sevärdheter, till exempel Dino Park, Kata Beach, Kata Utkiksplats.

Genom att erbjuda sina gäster överlägsen service och mängder av bekvämligheter arbetar Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach för att din vistelse ska bli så behaglig som möjligt. Gästerna som bor på detta underbara hotell kan glädjas åt att det finns gratis Wi-Fi i samtliga rum, 24-timmarsreception, handikappanpassning, express in- och utcheckning, bagageförvaring.

Hotellet har 143 vackert utformade rum och flera innehåller trådlöst internet (avgiftsfritt), internet (trådlös), rum för icke-rökare, luftkonditionering, balkong/terrass. Hotellets badtunna, gym, bastu, utomhuspool, spa är perfekta platser att koppla av på efter en hektisk dag. Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach är det enda stället du behöver besöka för att hitta ett kvalitetshotell i Phuket.
Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12, and it is to be paid directly at the hotel.



Barn och extrasängar:
Spädbarn 0-5 år
Bor gratis om befintliga sängar används. Observera, behöver ni en barnsäng kan en tilläggsavgift komma att tas ut.
Barn 6-12 år
Bor gratis om befintliga sängar används.

Gäster över 12 år betraktas som vuxna.

Tillgång av extrasängar är beroende på vilket rum du väljer, vänligen kontrollera den individuella rumspolicyn för mer information.

Avgift för transfer från flygplatsen
1500 THB

Pris för frukost (om den inte ingår)
500 THB

Incheckning från
12:00 PM

Utcheckning till
12:00 PM

Avstånd från centrum
20 km

Avstånd till flygplatsen
45 km

Rum / våningsplan för ickerökare
Yes

Antal barer
1

Antal våningar
5

Antal restauranger
1

Antal rum
143

Spänning i rummets vägguttag
220

Restid till flygplatsen (minuter)
45

Hotellet byggdes
2009

Hotellet senast renoverat
2009


Senaste omdömena

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,6

baserat på 1788
omdömen

Valuta för pengarna
8,6
Läge
8,0
Personal
9,0
Hotellets Skick/Renlighet
9,1
Bekvämligheter på rummet
9,0
Mat/Middag
8,2
Alla omdömen (1788)
Shabnam S. Reste med partner Sweden, den 12 april 2015
Vacker utsida men saknar "the it"

Badrum, poolbar och rum
5,3
Ett hotell som har goda ambitioner men håller inte det skandinaviska måttet.
Tommy H. Ensamresenär Sweden, den 19 juli 2014
avkopplande gästvänligt

lungtläge finstandar gästvänligt
9
en välbehövlig avkopplande semester men endast en taxi resa från shopping och upplevelser
Janne P. Familj med småbarn Sweden, den 17 november 2013
Lugnt och fint

Lyx-känsla, frukost och servicen
6,3
Högt beläget med närhet till strand, shopping och restauranger. Har varit här tidigare och kommer att återvända om tillfälle ges. Bra och trevlig service. Fina rum och bra pooler med fin pool bar.
Reino T. Familj med äldre barn Sweden, den 8 juli 2013
Fina stränder och bra mat

Bra service, trevliga personal och snabbt internet
8,3
I helhet var jag nöjd med hotellet. Trevlig personal, bra service och snabb Internet. Fick förvara mitt bagage och lånade duschrum efter utcheckningen utan problem, men med två vuxna och två äldre barn med en extra säng i rummet (Grand Deluxe) var alldeles för trång
Klara R. Familj med småbarn Sweden, den 6 mars 2013
Härlig pool-vistelse

Poolområdet, aktiviteter för barnen, lyxigt rum
6
Poolområdet fint i olika nivåer och med olika områden, var fullbelagt men sällan svårt att hitta plats. Själva hotellbyggnaden riktigt ful. Fint litet gym med glasväggar och utsikt mot en av poolerna. Barnen(7 och 8) gillade både barnklubben och "game-rummet" med pingis, dart, billjard och fotbollsspel. Spat höll 4 gånger så höga priser som salongerna utanför. Bra frukost. God mat i restaurangen men lite höga priser. Barnmeny med högst rimliga priser fanns dock. Restaurangen kändes mörk. Härligt stort rum med fint badrum och sköna sängkläder, sängen dock för hård för mig som är lätt. Bra belysningspanel vid sängarna. Välutrustad köks-del. Vi hamanade i ett rum med jättestor balkong som dock hade utsikt mot en vägg. Blev erbjuden en flytt, fick då utsikt mot grannhotellet vilket inte heller var optimalt + att balkongen var pytteliten. Brant rätt lång backe som leder upp till hotellet, inte så farligt som det först såg ut dock. Fritt tillgängliga datorer i receptionen med snabb nätåtkomst samt wifi på rummen.
Anna A. Familj med äldre barn Sweden, den 28 februari 2013
Fantastiskt hotell!

läget, rummen, service
9
Hotellet överträffade alla våra förväntningar. Både barn och vuxna var mycket nöjda!
Restaurangtips: Vi var på en restaurant på södra delen av Kata beach flera gånger - "Mama Kata". Enkel vid stranden men mycket god mat och otroligt trevligt bemötande personal!
Emmeline L. Reste med partner Sweden, den 25 februari 2013
härlig avkoppling

personal, utsikten, rummen
9
Sonya V. Familj med äldre barn Sweden, den 23 januari 2013
Underbart hotell m engelsk talande personal!

All personal talar o förstår engelska, trevligt bemötande, barnvänligt
8,3
Vi var jätte nöjda m denna hotell, personal va trevlig, bra läge, barnvänligt!
Stefan N. Reste med partner Sweden, den 15 december 2012
Fint hotell men något stort

Personalen var otroligt servicemindade och gjorde allt man bad om blixtsnabbt!
7,3
Ett något dyrt hotell som inte riktigt ger valuta för pengarna. Vårt rum var fint men läget var inte alls så som beskrivningen. Den fina utsikten som vi förväntat oss visade sig vara en husvägg och vi är inte riktigt nöjda med det. Personalen var dock ypperlig och otroligt servicemindade och gjorde allt man bad om och det blixtsnabbt!
Restaurangtips: Nere i centrum finns Ricos Steakhouse, helt klart den bästa restaurangen i Kata och klart värt ett besök
Fredrik G. Reste med partner Sweden, den 2 december 2012
Lyxigt hotell med ok läge vid Kata Beach

poolen, rummet (vi blev uppgraderade)
8,7
Enda nackdelen med detta hotell är att det inte ligger "beach front" annars hade det nog fått högsta betyg. O andra sidan är det skönt att komma en bit ifrån trafiken. Det tar dock bara ca 5 min att gå till stranden och bra restauranger. OBS! Hotellet ligger högt upp - man måste gå i en brant backe hem från strand/restauranger, om man nu inte tar taxi eller tuck-tuck. God och överdådig frukostbuffé.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kunder som tittade på detta Resort var också intresserade av......

Chanalai Garden Resort

Chanalai Garden Resort

Utmärkt 8,1

baserat på 47
omdömen

Läge: Kata

Nära stranden, säkerheten, personal . Tarek, Sweden den 8 februari 2015
Katathani Phuket Beach Resort

Katathani Phuket Beach Resort

Utmärkt 8,3

baserat på 1340
omdömen

Läge: Kata

Katathani Phuket Beach Resort erbjuder kvalitetsboende i Phuket, i ett område som är berömt för...

Metadee Resort and Villas

Metadee Resort and Villas

Utmärkt 8,6

baserat på 1506
omdömen

Kata Beach Resort

Kata Beach Resort

Mycket bra 8

baserat på 1393
omdömen

Läge: Kata

Kunder gillar denna sortens resort för:
Området rekommenderas för:
  • familjekul
  • restauranger
  • stränder
Avstånd till flygplats/er:
  • Phuket Internationella flygplats (31.2 Km)
Kommentarer från gäster:
  • "Proffsig personal" , "Fantastisk mat / frukost" , "Fräscha, stora och moderna rum" , "Pool"
Sevärdheter i närheten:
  • Kata Beach (0.7 Km / 9 minuters gång)
  • Kata Utkiksplats (0.8 Km / 10 minuters gång)
  • Phuket Surf (1.4 Km / 17 minuters gång)
  • Karon Beach (1.8 Km / 22 minuters gång)
Observera: Avstånd anges som fågelvägen från startpunkten till slutmålet.

Customer Support


AS-AGWEB-3C03