Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach

4/1,4 Leam Sai Road, Karon District, Amphur Muang, Kata, Phuket, Thailand 83100 (Visa på karta)

Boka nu!

Utmärkt
8,7
baserat på 1856 omdömen
  • Område: Kata
  • Rum : 143
  • Gratis Wifi

  • Spara pengar med
    vår bästa pris-garanti
  • Välj bland
    600,000 hotell
  • På plats för att hjälpa 24/7 - på
    engelska & 12 andra språk
Rumstyper
Max
Priser
Club
Deluxerum
Deluxerum
Deluxerum - Inklusive frukost
Club
Grand Deluxe
Grand Deluxe

 

välj datum
för att se våra bästa priser

Bekvämligheter på Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach
Faciliteter

24-timmarsreception

flygtransfer

barnpassning

bar

business center

parkering

kafé

concierge

valutaväxling

hiss

express in- och utcheckning

handikappanpassning

familjerum

tvättservice

bibliotek

skåp

bagageförvaring

konferensavdelning

bar vid poolen

restaurang

rumsservice

värdeskåp

skytteltransport

rökområde

utflykter

  
Sport och fritid

ångbastu

badtunna

barnklubb

barnpool

bastu

gym

massage

spa

trädgård

utomhuspool

  
Internet

gratis Wi-Fi i samtliga rum

Wi-Fi i allmänna utrymmen

 
Parkering

parkering

  

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Beläget i Kata, är Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach den perfekta utgångspunkten för att utforska Phuket och dess omgivningar. Då det ligger endast 20 km från centrum har gästerna ett bra läge för att uppleva stadens attraktioner och aktiviteter. För den som vill ut och se sig omkring är Dino Park, Kata Beach, Kata Utkiksplats bara några av attraktionerna som besökare har att utforska.

På Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach borgar den utmärkta servicen och de suveräna faciliteterna för en oförglömlig vistelse. Hotellet tillhandahåller gratis Wi-Fi i samtliga rum, 24-timmarsreception, handikappanpassning, express in- och utcheckning, bagageförvaring för att våra gäster ska ha det så behagligt det bara går.

143 rum utspridda på 5 våningar skänker en varm och hemtrevlig känsla samtidigt som det finns moderna bekvämligheter som internet (trådlös), trådlöst internet (avgiftsfritt), rum för icke-rökare, luftkonditionering, skrivbord i utvalda rum. Under dagens lopp kan du njuta av den avslappnade stämningen man känner tack vare badtunna, gym, bastu, utomhuspool, spa. Om du letar efter ett behagligt, välbeläget boende i Phuket ska du göra Avista Phuket Resort & Spa, Kata Beach till ditt andra hem.
Please note that there is an additional breakfast charge for children under the age of 12, and it is to be paid directly at the hotel.



Barn och extrasängar:
Spädbarn 0-5 år
Bor gratis om befintliga sängar används. Observera, behöver ni en barnsäng kan en tilläggsavgift komma att tas ut.
Barn 6-12 år
Bor gratis om befintliga sängar används.

Gäster över 12 år betraktas som vuxna.

Tillgång av extrasängar beror på vilket rum du väljer. Vänligen kontrollera den individuella rumspolicyn för mer information.


Vid bokning av fler än 5 rum kan ytterligare tillägg tillkomma.


Avgift för transfer från flygplatsen
1500 THB

Pris för frukost (om den inte ingår)
500 THB

Incheckning från
12:00 PM

Utcheckning till
12:00 PM

Avstånd från centrum
20 km

Avstånd till flygplatsen
45 km

Rum / våningsplan för ickerökare
Yes

Antal barer
1

Antal våningar
5

Antal restauranger
1

Antal rum
143

Spänning i rummets vägguttag
220

Restid till flygplatsen (minuter)
45

Hotellet byggdes
2009

Hotellet senast renoverat
2009


Senaste omdömena

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,7

baserat på 1856
omdömen

Valuta för pengarna
8,6
Läge
8,0
Personal
9,0
Hotellets Skick/Renlighet
9,1
Bekvämligheter på rummet
9,0
Mat/Middag
8,2
Alla omdömen (1856)
Sortera efter:
Shabnam S. Reste med partner Sweden, den 12 april 2015
Vacker utsida men saknar "the it"

Badrum, poolbar och rum
5,3
Ett hotell som har goda ambitioner men håller inte det skandinaviska måttet.
Anmäl det här omdömet
Tommy H. Ensamresenär Sweden, den 19 juli 2014
avkopplande gästvänligt

lungtläge finstandar gästvänligt
9
en välbehövlig avkopplande semester men endast en taxi resa från shopping och upplevelser
Anmäl det här omdömet
Janne P. Familj med småbarn Sweden, den 17 november 2013
Lugnt och fint

Lyx-känsla, frukost och servicen
6,3
Högt beläget med närhet till strand, shopping och restauranger. Har varit här tidigare och kommer att återvända om tillfälle ges. Bra och trevlig service. Fina rum och bra pooler med fin pool bar.
Anmäl det här omdömet
Reino T. Familj med äldre barn Sweden, den 8 juli 2013
Fina stränder och bra mat

Bra service, trevliga personal och snabbt internet
8,3
I helhet var jag nöjd med hotellet. Trevlig personal, bra service och snabb Internet. Fick förvara mitt bagage och lånade duschrum efter utcheckningen utan problem, men med två vuxna och två äldre barn med en extra säng i rummet (Grand Deluxe) var alldeles för trång
Anmäl det här omdömet
Klara R. Familj med småbarn Sweden, den 6 mars 2013
Härlig pool-vistelse

Poolområdet, aktiviteter för barnen, lyxigt rum
6
Poolområdet fint i olika nivåer och med olika områden, var fullbelagt men sällan svårt att hitta plats. Själva hotellbyggnaden riktigt ful. Fint litet gym med glasväggar och utsikt mot en av poolerna. Barnen(7 och 8) gillade både barnklubben och "game-rummet" med pingis, dart, billjard och fotbollsspel. Spat höll 4 gånger så höga priser som salongerna utanför. Bra frukost. God mat i restaurangen men lite höga priser. Barnmeny med högst rimliga priser fanns dock. Restaurangen kändes mörk. Härligt stort rum med fint badrum och sköna sängkläder, sängen dock för hård för mig som är lätt. Bra belysningspanel vid sängarna. Välutrustad köks-del. Vi hamanade i ett rum med jättestor balkong som dock hade utsikt mot en vägg. Blev erbjuden en flytt, fick då utsikt mot grannhotellet vilket inte heller var optimalt + att balkongen var pytteliten. Brant rätt lång backe som leder upp till hotellet, inte så farligt som det först såg ut dock. Fritt tillgängliga datorer i receptionen med snabb nätåtkomst samt wifi på rummen.
Anmäl det här omdömet
Anna A. Familj med äldre barn Sweden, den 28 februari 2013
Fantastiskt hotell!

läget, rummen, service
9
Hotellet överträffade alla våra förväntningar. Både barn och vuxna var mycket nöjda!
Restaurangtips: Vi var på en restaurant på södra delen av Kata beach flera gånger - "Mama Kata". Enkel vid stranden men mycket god mat och otroligt trevligt bemötande personal!
Anmäl det här omdömet
Emmeline L. Reste med partner Sweden, den 25 februari 2013
härlig avkoppling

personal, utsikten, rummen
9
Anmäl det här omdömet
Sonya V. Familj med äldre barn Sweden, den 23 januari 2013
Underbart hotell m engelsk talande personal!

All personal talar o förstår engelska, trevligt bemötande, barnvänligt
8,3
Vi var jätte nöjda m denna hotell, personal va trevlig, bra läge, barnvänligt!
Anmäl det här omdömet
Stefan N. Reste med partner Sweden, den 15 december 2012
Fint hotell men något stort

Personalen var otroligt servicemindade och gjorde allt man bad om blixtsnabbt!
7,3
Ett något dyrt hotell som inte riktigt ger valuta för pengarna. Vårt rum var fint men läget var inte alls så som beskrivningen. Den fina utsikten som vi förväntat oss visade sig vara en husvägg och vi är inte riktigt nöjda med det. Personalen var dock ypperlig och otroligt servicemindade och gjorde allt man bad om och det blixtsnabbt!
Restaurangtips: Nere i centrum finns Ricos Steakhouse, helt klart den bästa restaurangen i Kata och klart värt ett besök
Anmäl det här omdömet
Fredrik G. Reste med partner Sweden, den 2 december 2012
Lyxigt hotell med ok läge vid Kata Beach

poolen, rummet (vi blev uppgraderade)
8,7
Enda nackdelen med detta hotell är att det inte ligger "beach front" annars hade det nog fått högsta betyg. O andra sidan är det skönt att komma en bit ifrån trafiken. Det tar dock bara ca 5 min att gå till stranden och bra restauranger. OBS! Hotellet ligger högt upp - man måste gå i en brant backe hem från strand/restauranger, om man nu inte tar taxi eller tuck-tuck. God och överdådig frukostbuffé.
Anmäl det här omdömet
< Föregående sida 1 - 10 av 1856 omdömen Nästa sida >

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Kunder som tittade på detta Resort var också intresserade av......

Kata Beach Resort

Kata Beach Resort

Mycket bra 8

baserat på 1467
omdömen

Läge: Kata

The Nap Patong Hotel

The Nap Patong Hotel

Utmärkt 8,7

baserat på 3380
omdömen

Läge: Patong

The Nap Patong Hotel har ett bra läge i ett områden i Phuket som präglas av shopping, stränder,...

Kata Beach Resort

Kata Beach Resort

Mycket bra 8

baserat på 1467
omdömen

Läge: Kata

Chanalai Garden Resort, Kata Beach

Chanalai Garden Resort, Kata Beach

Utmärkt 8,3

baserat på 88
omdömen

Läge: Kata

Nära stranden, säkerheten, personal . Tarek, Sweden den 8 februari 2015
Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa

Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa

Utmärkt 9

baserat på 451
omdömen

Läge: Koh Yao Yai

Med sitt lysande läge i Koh Yao Yai är Santhiya Koh Yao Yai Resort and Spa en utmärkt startpunkt...

Kunder gillar denna sortens resort för:
Området rekommenderas för:
  • familjekul
  • restauranger
  • stränder
Avstånd till flygplats/er:
  • Phuket Internationella flygplats (31.2 Km)
Kommentarer från gäster:
  • "Proffsig personal" , "Fantastisk mat / frukost" , "Fräscha, stora och moderna rum" , "Pool"
Sevärdheter i närheten:
  • Kata Beach (0.7 Km / 9 minuters gång)
  • Kata Utkiksplats (0.8 Km / 10 minuters gång)
  • Phuket Surf (1.4 Km / 17 minuters gång)
  • Karon Beach (1.8 Km / 22 minuters gång)
Observera: Avstånd anges som fågelvägen från startpunkten till slutmålet.

Customer Support


Agoda.com är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3B04