eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Ayara Kamala Resort

22/10 Moo 6, Kathu, Kamala, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Ayara Kamala Resort Phuket - Utsikt Ayara Kamala Resort Phuket - Pool Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby Ayara Kamala Resort Phuket - Restaurang Ayara Kamala Resort Phuket - Utsikt Ayara Kamala Resort Phuket - Fritidsfaciliteter Ayara Kamala Resort Phuket - Gym Ayara Kamala Resort Phuket - Utsikt Ayara Kamala Resort Phuket - Pool Ayara Kamala Resort Phuket - Restaurang Ayara Kamala Resort Phuket - Pub/lounge Ayara Kamala Resort Phuket - Pool Ayara Kamala Resort Phuket - Gym Ayara Kamala Resort Phuket - Barnklubb Ayara Kamala Resort Phuket - Butiker
Ayara Kamala Resort Phuket - Villa Ayara Kamala Resort Phuket - Restaurang Ayara Kamala Resort Phuket - Restaurang Ayara Kamala Resort Phuket - Strand Ayara Kamala Resort Phuket - Hotellet från utsidan Ayara Kamala Resort Phuket - Entré Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby Ayara Kamala Resort Phuket - Pool Ayara Kamala Resort Phuket - Restaurang Ayara Kamala Resort Phuket - Pool Ayara Kamala Resort Phuket - Mat och dryck Ayara Kamala Resort Phuket - Mat och dryck
Område: Kamala Antal rum: 42
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

från 501 recensioner

Valuta för pengarna
8,2
Läge
7,7
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
7,7
Alla recensioner (501)
Sortera efter:
Tomas Z. Reste med partner Sweden, den 10 mars 2013
Tråkigt och dyrt

Gratis transport till sjukhus, städning, utsikten
4,3
Tråkig vistelse, inga gäster, tomt i restaurangen hela vistelsen. Ett lyxhotell på "dekis" Den privata stranden var ett skämt. Fitness/gym hade dålig utrustning. Otrevlig personal i receptionen. Gratis transport in till Kamala som låg 10 min med bil från hotellet.Ett stort nytt hotellkomplex byggdes intill på andra sidan gatan. Vid utcheckning blev vi debiterade en träklädhängare för 500 bath som fattades. Denna klädhängare fanns inte vid inceckningen och de hotade med polis om vi inte betalade. Givetvis belade vi inte. Det verkar som hotellet saknar pengar för allt var väldigt dyrt och det tog hutlösa priser på mat,dryck och service. Om man inte föredrar att bli rånad på sin semester så ska man inte välja detta hotell.
Andreas J. Reste med partner Sweden, den 30 januari 2013
Riktigt fint hotel i utkanten av kamala

Rent och snyggt, bra service
9,7
lugn atmosfär, härlig utsikt över havet, mycket bra service, snygga välstädade rum, lite väl dyr mat etc på hotellet, gratis buss in till kamala
Peter J. Reste med partner Sweden, den 19 december 2011
fantastiskt läge, grym personal.

läget, maten, lugnet. personalen, stranden.
10
Vi fick möjligheten att checka in lite tidigare tack vare den trevliga personalen på detta hotell, och på det viset fick vi en lite längre vistelse där. Lugnet som var på området var fantastiskt skönt med privat pool och en liten strand.
Anders G. Reste med partner Sweden, den 28 mars 2011
Trevligt och lugnt

Stora rum och härlig utsikt
9,7
Bra service och en fantastisk utsikt över havet, personalen var trevlig och tillmötesgånde för alla typer av önskemål. Resturangen var mycket bra.
Restaurangtips: använd resturangen på hotellet
Lisa J. Gruppresenär Malaysia, den 15 juli 2014
Very relax hotel ever...

Staff food location
9,3
I have a amazing World Cup final night I'm this hotel.. And the staff was so good... The suttle bus fetch us to where we wan to go... Amazing hotel..with wounderful staff...will stay again
Praniti P. Reste med partner Thailand, den 12 juli 2014
Couple, Relax, Romantic

Great Location, Great Service, Best Experience
9
Samantha W. Reste med partner Australia, den 24 juni 2014
great

bed pool room
10
Sarah M. Gruppresenär Philippines, den 22 juni 2014
Good and Relaxing!

They have a very friendly, attentive and helpful staff. Their pool is perfect with the overlooking ocean view. They have a wide variety of food. Dried leaves are scattered A bit far from the beach
8
It was good, i enjoyed their nice pool and the view
Siti H. Gruppresenär Singapore, den 15 juni 2014
Very quiet and tranquil. Enjoyed the stay much!

Service. Clean. Serene.
8,3
The service was fantastic and the view was magnificent on hilltop. Serene and romantic.
Nik R. Familj med äldre barn Malaysia, den 6 juni 2014
Quiet and isolated

cleanliness, friendly staff
7,3
We stayed in executive room for 3 nights. We did not book room with meal as we are muslim and later later found that it was very difficult to get snacks or muslim meal as the hotel is too isolated, you would need a transport just to go to the nearest shop. Actually when we were checking-in we knew we chose the wrong hotel and the wrong area. The hotel has no private beach, the swimming pool is too small.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Ayara Kamala Resort PhuketAyara Kamala Resort Phuket - UtsiktAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - RestaurangAyara Kamala Resort Phuket - UtsiktAyara Kamala Resort Phuket - FritidsfaciliteterAyara Kamala Resort Phuket - GymAyara Kamala Resort Phuket - UtsiktAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - RestaurangAyara Kamala Resort Phuket - Pub/loungeAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - GymAyara Kamala Resort Phuket - BarnklubbAyara Kamala Resort Phuket - ButikerAyara Kamala Resort Phuket - VillaAyara Kamala Resort Phuket - RestaurangAyara Kamala Resort Phuket - RestaurangAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - Hotellet från utsidanAyara Kamala Resort Phuket - EntréAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - RestaurangAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - Mat och dryckAyara Kamala Resort Phuket - Mat och dryckAyara Kamala Resort Phuket - Mat och dryckAyara Kamala Resort Phuket - RestaurangAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - UtsiktAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - RestaurangAyara Kamala Resort Phuket - RestaurangAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - Sport och fritidsaktiviteterAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - Hotellet från utsidanAyara Kamala Resort Phuket - Lobby


AS-AGWEB-3A01