eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Ayara Kamala Resort

22/10 Moo 6, Kathu, Kamala, Phuket, Thailand 83150 (Visa karta)

Boka nu!

Ayara Kamala Resort Phuket - Hotellet från utsidan Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Badrum Ayara Kamala Resort Phuket - Balkong/terrass Ayara Kamala Resort Phuket - Balkong/terrass Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Badrum Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Badrum Ayara Kamala Resort Phuket - Badrum
Ayara Kamala Resort Phuket - Utsikt Ayara Kamala Resort Phuket - Utsikt Ayara Kamala Resort Phuket - Hotellet från utsidan Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Balkong/terrass Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Gästrum Ayara Kamala Resort Phuket - Balkong/terrass Ayara Kamala Resort Phuket - Utsikt Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby Ayara Kamala Resort Phuket - Lobby
Område: Kamala Antal rum: 42
Gratis Wifi

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,4

baserat på 576 omdömen

Valuta för pengarna
8,2
Läge
7,7
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
9,0
Bekvämligheter på rummet
8,8
Mat/Middag
7,7
Alla omdömen (576)
Sortera efter:
Tomas Z. Reste med partner Sweden, den 10 mars 2013
Tråkigt och dyrt

Gratis transport till sjukhus, städning, utsikten
4,3
Tråkig vistelse, inga gäster, tomt i restaurangen hela vistelsen. Ett lyxhotell på "dekis" Den privata stranden var ett skämt. Fitness/gym hade dålig utrustning. Otrevlig personal i receptionen. Gratis transport in till Kamala som låg 10 min med bil från hotellet.Ett stort nytt hotellkomplex byggdes intill på andra sidan gatan. Vid utcheckning blev vi debiterade en träklädhängare för 500 bath som fattades. Denna klädhängare fanns inte vid inceckningen och de hotade med polis om vi inte betalade. Givetvis belade vi inte. Det verkar som hotellet saknar pengar för allt var väldigt dyrt och det tog hutlösa priser på mat,dryck och service. Om man inte föredrar att bli rånad på sin semester så ska man inte välja detta hotell.
Andreas J. Reste med partner Sweden, den 30 januari 2013
Riktigt fint hotel i utkanten av kamala

Rent och snyggt, bra service
9,7
lugn atmosfär, härlig utsikt över havet, mycket bra service, snygga välstädade rum, lite väl dyr mat etc på hotellet, gratis buss in till kamala
Peter J. Reste med partner Sweden, den 19 december 2011
fantastiskt läge, grym personal.

läget, maten, lugnet. personalen, stranden.
10
Vi fick möjligheten att checka in lite tidigare tack vare den trevliga personalen på detta hotell, och på det viset fick vi en lite längre vistelse där. Lugnet som var på området var fantastiskt skönt med privat pool och en liten strand.
Anders G. Reste med partner Sweden, den 28 mars 2011
Trevligt och lugnt

Stora rum och härlig utsikt
9,7
Bra service och en fantastisk utsikt över havet, personalen var trevlig och tillmötesgånde för alla typer av önskemål. Resturangen var mycket bra.
Restaurangtips: använd resturangen på hotellet
Terence A. Ensamresenär United States of America, den 28 februari 2015
nice to stay enjoy

they have the transfer bus to other room, also the best is they have give me the free transportation to airport, envirement is good for stay
8,7
excellent and comfortable
Raymond R. Reste med partner Canada, den 20 februari 2015
Beautiful hotel

Staff, pool and breakfast
9
It was very relaxing place and very helpful staff.
Li-Ann L. Ensamresenär Malaysia, den 26 januari 2015
Overpriced villa

Free wifi, decent food, friendly service
6,3
I found the villas to be overpriced and slightly dated. Staff were quite friendly. I traveled with a group of 7 and upon checking out, they missed some of our bags..
Yanbei L. Ensamresenär Hong Kong, den 22 januari 2015
I just love Ayara

Sea view. Helpful staff. Hotel deco
9,7
Ayara is amzing. I lived in 4 different hotelsbduring my stay in Phuket and it is definitely the best one. I love the open sea view, the infinity pool, the peacefulness, and the extremely helpful staff there. I will spend all the time in Ayara next time in Phuket. Will recommend to everyone.
Jingying L. Familj med småbarn China, den 31 december 2014
stunning view and warm service

1. ocean view 2. thoughtful and friendly service 3. nice room layout
8,3
It's a truly unforgettable holiday experience. My kids decided we will always come back to it. Location is secluded with peaceful view of ocean. With its friendly service and shuttle bus, all convenience is easily accessible. We will surely return.
Abdullah A. Familj med småbarn Saudi Arabia, den 9 december 2014
nice hotel

location, room comfort and hotel condition.
9,7
very good resort, the staff was very nice, location for the resort near city center.

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

Ayara Kamala Resort PhuketAyara Kamala Resort Phuket - Hotellet från utsidanAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - BadrumAyara Kamala Resort Phuket - Balkong/terrassAyara Kamala Resort Phuket - Balkong/terrassAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - BadrumAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - BadrumAyara Kamala Resort Phuket - BadrumAyara Kamala Resort Phuket - UtsiktAyara Kamala Resort Phuket - UtsiktAyara Kamala Resort Phuket - Hotellet från utsidanAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - Balkong/terrassAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - GästrumAyara Kamala Resort Phuket - Balkong/terrassAyara Kamala Resort Phuket - UtsiktAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - LobbyAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - SpaAyara Kamala Resort Phuket - RestaurangAyara Kamala Resort Phuket - RestaurangAyara Kamala Resort Phuket - UtsiktAyara Kamala Resort Phuket - Hotellet från utsidanAyara Kamala Resort Phuket - Hotellet från utsidanAyara Kamala Resort Phuket - Hotellet från utsidanAyara Kamala Resort Phuket - UtsiktAyara Kamala Resort Phuket - UtsiktAyara Kamala Resort Phuket - UtsiktAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - UtsiktAyara Kamala Resort Phuket - Hotellet från utsidanAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - PoolAyara Kamala Resort Phuket - BarnklubbAyara Kamala Resort Phuket - FritidsfaciliteterAyara Kamala Resort Phuket - GymAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - StrandAyara Kamala Resort Phuket - Hotellet från utsidanAyara Kamala Resort Phuket - Mat och dryckAyara Kamala Resort Phuket - Balkong/terrassAyara Kamala Resort Phuket - Mat och dryckAyara Kamala Resort Phuket - Mat och dryckAyara Kamala Resort Phuket - Mat och dryckAyara Kamala Resort Phuket - Faciliteter


AS-AGWEB-3C07