eller

Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

B&B Hanoi Hostel

16 Hang Thung Street, Hoan Kiem Dist., Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren, Hanoi, Vietnam (Visa karta)

Boka nu!

tidigare : Hanoi Spark Hotel

B&B Hanoi Hostel Hanoi - Reception B&B Hanoi Hostel Hanoi - Lobby B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Lobby B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Badrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Lobby B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum
B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Lobby B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum B&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum
Område: Hoan Kiem-distriktet - Gamla kvarteren
Gratis Wifi

agoda kundrecensioner

Välj typ av resenär

 

Utmärkt

8,3

från 240 recensioner

Valuta för pengarna
8,7
Läge
8,8
Personal
8,9
Hotellets Skick/Renlighet
8,2
Bekvämligheter på rummet
8,3
Mat/Middag
7,1
Alla recensioner (240)
Sortera efter:
Annika M. Reste med partner Sweden, den 12 mars 2013
Fantastisk persona!

Personalen, servicen, bemötandet.
9,3
Kom till hotellet efter en lång tågresa från Danang, första frågan var vill du ha en kopp Tea? Blev även bjuden på frukt! Underbart! Vi fick vårt rum direkt och duschen var ljuvlig! Tack! Vi blev rekommenderade bra restauranger, fick proffsig hjälp med boning av olika utflykter, alltid vänligt bemötand.
Jerker W. Familj med äldre barn Sweden, den 29 januari 2013
Enkeklt Hotell med allt man behöver och trivsamt

Mycket trivsam och hjälpsam personal
7,7
Får bra kontakt med personal. Dom skyr inget besvär för att man skall trivas. Bytte sängar mot mjukare sängar.
Helen K. Reste med partner Sweden, den 7 januari 2013
fantastisk service

Fantastisk service, bra frukost, bra läge, mysiga rum
9
Det var extremt bra service på detta hotell. Vi kom dit på morgonen och blev bjudna på te och kaffe vilket vi blev bjudna på så fort vi kom in i lobbyn :p dom gav oss rummet redan när vi kom för att det var ledigt. Dom tog hand om oss så himla bra, ddom fick en att känna sig som hemma :) vi fick låna paraply, dom tipsade om matställen och ordnade med bra utflykter :) vi hade bokat 5 nätter och skulle en 6 natt sova på en båt i halong bay, då tog han inte extra betalt för den natten utan flyttade den bara en dag :) Jag kommer definitivt återvända till detta hotell, vi är såå nöjda! Rummen var mysiga och luktade lite mormor :)
Sightseeing/ tips om sevärdheter: Halong bay- du vill sova över en natt iaf och det är värt att betala lite mer för en bättre båt, Bai Dinh pagoda. Restaurang: highway 4 eller Gecko 2 som är billig god och har en mysig atmosfär :) ligger på slutet av lurong ngoc quyen där den möter ma may :)
Ya L. Gruppresenär Taiwan, den 1 maj 2014
It's a great experience to stay in B&B. We love it

The staffs are all friendly and pretty nice. Any questions they all can help us to solve. The location is near the night market. It is really a good place to saty.
9
Ki C. Ensamresenär Hong Kong, den 8 mars 2014
nice staff, v close to the attractions

nice staff, v close to the attractions
7,3
staffs are v help, they provide a lot of shopping information that i need. They are kind enough to remind to not to bring too much valuable/ important stuffs with you if u go to the night market!
Usa P. Ensamresenär Thailand, den 2 januari 2014
Friendly staffs!

Service, Value, Location
8,3
I have been here for 2 times and they still maintain their friendly service mind staffs. It's pretty convenient accessing to the center of Hanoi city by walks. There's local street food next to the hostel where always crowd with local people. Can't wait for my next visit!
Rick S. Reste med partner Australia, den 30 december 2013
Great for such a cheap price

Price, clean central
7,7
For the price I paid - I thought I would be staying in a cockroach infested slum. But presently surprised - like a diamond in the rough. Professional staff - very helpful - clean room with modernish bathroom.
Yuk L. Ensamresenär Hong Kong, den 18 december 2013
Very good experience

Good Location, Nice Staff, Have wifi
8,7
Great staff who spoke english well and attended to our every need. Hotel is centrally located in the city and many attractions nereby.
Paul W. Ensamresenär Australia, den 14 november 2013
value for money

location, comfortable & friendly staff
7,3
Excellent. Great location & staff very helpful.During the typhoon our Halong Bay Tour was cancelled therefore we needed to find accommodation for an extra night.The staff were very flexible as they were fully booked but allowed us to stay in our room for the extra night.Made our stay more enjoyable.
Paul W. Ensamresenär Australia, den 10 november 2013
value for money

great location, clean & comfortable
6,7
Great. Friendly professional service. Located in old quarter which made access to markets & Lake area convenient,within walking distance

Boka nu!

Skynda dig - begränsad tillgänglighet!

B&B Hanoi Hostel HanoiB&B Hanoi Hostel Hanoi - ReceptionB&B Hanoi Hostel Hanoi - LobbyB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - LobbyB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - BadrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - LobbyB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - LobbyB&B Hanoi Hostel Hanoi - GästrumB&B Hanoi Hostel Hanoi - Gästrum


AS-AGWEB-3A04