Tillbaka till hotellinfo

2015
Mycket bra 7,7
baserat på 8962 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 8962 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 8,0
  • Faciliteter 7,0
  • Läge 8,7
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,4
  • Valuta för pengarna 7,6
  • Mat/Middag 6,9

Gunnel N. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i februari 2011
Utmärkt läge men små rum
Nära till allt
Bra med internet och saftybox på rummet. Mycket riklig frukost.
Recenserad 25 februari 2011

Thomas N. från Sverige
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i april 2010
Centralt
Rena och hela rum.
Rumet lite litet. Några tv kanaler hade dålig motagning. Om man ville ha late checkout var det väldigt dyrt.
Centralt hotel i Hong Kong. Ligger alldeles intill parken. Gångavstånd till det mesta. Natt marknade bara 1 kvarter bort. Trevlig och tillmötesgående personal i receptionen. I hotellet finns en utställning om scout rörelsen i Hong Kong, finns även en liten affär där man kan handla scout relaterade artiklar. Runt hörnet fanns shuttle buss till tåget som går till flygplatsen.
Recenserad 06 maj 2010

Rhinehart S. från Palau
Affärsresenär
Bodde en natt i augusti 2016
R. Silas
Staff could more care into answering customers' questions about places/directions.
Recenserad 31 augusti 2016

rhea R. från Filippinerna
Familj med småbarn
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
hk trip summer 2016
convenient. although we werent given early check in, we had an extra hour on our last day. baggage man was so kind to call our pick up service as it arrived 20mins late. housekeeping was also nice to have the adaptors so we can charge our phones. restaurant staff however was kind of rude and demanded that we pay first before the meal; one the next meals however, they allowed us to charge to room since we were also required to pay a deposit.
Recenserad 27 augusti 2016

Ming L. från USA
Ensamresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Satisfaction
Good
Recenserad 25 augusti 2016

primrose V. från Filippinerna
Gruppresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
👌
It's our second time to stay here so maybe thats just it. Everything was just within your reach, from transportation, amusement and shopping. Very convenient location of the hotel. The only downside we have experience was, they don't have free airport transfer but we will definitely stay again when we get back to hongkong.
Recenserad 24 augusti 2016

wibisono W. från Indonesien
Familj med småbarn
Bodde i 4 nätter i augusti 2016
Good value for money
Good value for money
Recenserad 22 augusti 2016

Jun T. från Singapore
Affärsresenär
Bodde i 3 nätter i augusti 2016
Pretty good location but hard to get a good night's sleep
Was scouting for a good hotel with good location for my upcoming business trips to Hong Kong, its less than 5 minutes drive away to ICC HK and around 25 minutes walking distance to Kowloon and Elements shopping center. The hotel is located between Austin Station and Jordan Station. As for for the hotel service, check in was fast and seamless, although I had to remind the hotel of my slightly later checkout time and still had my card locked out on the last day. At night, I could hear the loud running water and tap noises from the rooms at the side, I could not sleep and was frequently awoken when the guest on both sides turned on the taps and shower. Not sure if i would come back next week here for my next trip.
Recenserad 19 augusti 2016

Jianbin L. från Kina
Reste med partner
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
nice location
room is big and very closed to shopping area
Recenserad 19 augusti 2016

SUNGMIN C. från Sydkorea
Affärsresenär
Bodde i 2 nätter i augusti 2016
Good for business trip
remind,, don`t look forward to get anything from staffs.
Recenserad 15 augusti 2016