Tillbaka till hotellinfo

2015
Mycket bra 7,8
baserat på 6290 omdömen

Senaste omdömena

Välj typ av resenär
Mycket bra



baserat på 6290 omdömen
  • Hotellets Skick/Renlighet 7,7
  • Faciliteter 7,8
  • Läge 9,0
  • Bekvämligheter på rummet 7,6
  • Personal 7,5
  • Valuta för pengarna 7,7
  • Mat/Middag 7,5
Sortera efter

Marco H. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 3 nätter i mars 2014
Mycket bra hotell, fräscht nära till allt
Poolen, nära till stranden, nära till shopping
Fantastiskt bra, ända man kan klaga på är att man fick böta 1000bath för oregistrerad gäst på rummet.
Recenserad 11 mars 2014

Maria W. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 7 nätter i december 2013
Underbart
Läge, strandnära, trevligt
Alt var helt perfekt förutom poolen som var i skugga. Bra mat, trevliga rum, trevlig och hjälpsam personal, stor frukostbuffe.
Recenserad 12 januari 2014

Chaovalit H. från Sverige
Reste med partner
Bodde en natt i maj 2013
Stort hotell, trasiga lås, gammal AC
Bästa frukost, stort swimming pool, 15m. till stranden
Bra hotell men ser till att du få rummet som inte ligger nära gatan. Det låter mycket, Vi har otur med rummet, låsten var trasigt. fick byta till annat rum, dåligt även här, vatten rinner som en liten flicka kissar. Frukost var mycket bra,( bästa)
Recenserad 13 maj 2013

Dan J. från Sverige
Familj med småbarn
Bodde i 14 nätter i mars 2013
Toppen nära strand och centrum
Toppen pool.Läget. nattliv
Har inget att klaga på Bara plus med barn och gammla med på resan
Recenserad 25 april 2013

Lars A. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 15 nätter i april 2013
Vi åker till hotellet för det är nära till allt.
Frukosten Personalen Läget
Mycket bra Fjärde gången.Skall boka till hösten igen.
Recenserad 23 april 2013

Elisabeth O. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 14 nätter i februari 2013
Nära till stranden
Närheten till stranden, frukosten, poolen
Recenserad 18 mars 2013

Patrik C. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i februari 2013
Centralt och bra, lite högljutt område.
Poolen, maten, service
Recenserad 16 mars 2013

veronica J. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 4 nätter i januari 2013
fint poolområde-dyr poolbar
fint poolområde, bra läge
Bra läge närastrandenoch uteliv. Vi blev uppgraderad till rum på taket med en egen liten takterass, tror inte att rummen utan fönster är något att ha. Poolbaren var onödigt dyr och tänk på att ha kontanter för diposit. Städningenav rummen skedde väldigt sent, två av fyra dagar var städningen vid 17-18 tiden. Ac lät som ett tröskverk och saftyboxen funkade inte och när vi ringde för att de skulle åtgärda detta var det ingen som kom. Har fått bättre service på betydligt billigare hotell i thalind.
Recenserad 06 februari 2013

Martina A. från Sverige
Reste med partner
Bodde i 5 nätter i januari 2013
Bra hotell, nära till allt.
Stor pool, sköna sängar, trevlig personal
Stort hotell byggt inne mot en gård så att du slipper ljudet från musik och tuk tuk. Är verkligen jätte nöjd med besöket, super god frukost också.
Recenserad 04 februari 2013

Charlotta W. från Sverige
Familj med äldre barn
Bodde i 4 nätter i december 2012
Fint hotell med bra läge
Bra läge, rent och snyggt, fina pooler, trevlig personal
Vi kom väldigt tidigt, långt före incheckningstid men de tog direkt hand om oss, ställde undan bagaget, bjöd på dricka och fixade klart rummen på en timme!! Väldigt livligt, närmast extrem ljudvolym nyårsnatten från beachdiscoanläggningen!Rekommenderar att välja rum med poolview om man vill ha det lite lugnare. Enda riktigt negativa var nyårsbuffén-inget fel på maten men definitivt inte prisvärd!! God frukost och maten i övrigt på restaurangen också mycket god.
Recenserad 14 januari 2013