Every time an Agoda customer checks out of a hotel we send them an email asking them to write a review of their stay. This is the only way reviews can be submitted. Every review must then be approved by our content team before being posted on the Agoda website. Therefore, unlike many other travel sites, ALL Agoda reviews are certified and genuine.
Välj datum för att kontrollera tillgänglighet och boka detta hotell

Bali Lovina Beach Cottages

Lovina Beach - Kaliasem Singaraja, Lovina Beach, Bali, Indonesien 81151

Senaste kundomdömen

Välj typ av resenär

 

Trevligt

6,9

baserat på 429 omdömen

6 omdömen på svenska

Valuta för pengarna
6,9
Läge
8,3
Personal
6,9
Hotellets Skick/Renlighet
6,2
Bekvämligheter på rummet
7,0
Mat/Middag
6,2
Alla omdömen (429)
Sortera efter:
Jimmie O. Reste med partner Sweden, den 9 oktober 2015
Bra läge men lite överpris på boendet i sig

Läget precis vid stranden, mycket trevlig personal, verandan och avstånden mellan rummen
6,7
Vi var endast där en natt, rummet i sig var helt ok men kanske lite för dyrt för den standard som erbjöds, skönt att det kändes luftigt på området. Otroligt trevlig personal. Jag tror att man antingen skulle behöva upprusta rummen litegrann för att motivera priset eller ta ner priserna lite för att konkurrera med övriga hotell i Lovina. Överlag ett trevligt ställe annars och bättre än många andra.
Anmäl det här omdömet
Robert E. Familj med äldre barn Sweden, den 12 augusti 2015
Bra läge, trevlig personal, slitet

Personalen, läget
7
Bra läge precis på stranden med trevligt poolområde. Rummen är i stort behov av renovering, motsvarar inte ett tre stjärnigt hotell. Mycket trevlig och hjälpsam personal.
Anmäl det här omdömet
Sofia N. Reste med partner Sweden, den 2 februari 2013
Medelmåttigt

Delfinerna restaurangerna o vattenfallet
3
Stanna i te påhotellet gör andra aktiviteter delfinsafari vattenfallet gå ner påbyn hotellet var nedgången o slitet smutsig pool dyrt o tvätta o äta personalen va dåliga på engelska, mycket försäljare o tjat på stranden
Anmäl det här omdömet
Tihomit T. Reste med partner Sweden, den 9 juni 2011
Lungt hotell med bra läge

Söker du lugnet och vill se det fina havet är lovina rätt ställe
8,7
personalen var trevlig och hjälpsam. frukosten var bra, men inget extra. hotellet och hela området var väldigt lungt och trevligt. hotellet ligger precis vid strandkanten plus att poolen är ren och fin.
Tips: Ett bra hotell för dig som vill koppla av.
Anmäl det här omdömet
Lise-Lotte C. Ensamresenär Sweden, den 11 april 2011
Utmärkt läge och trevlig personal.

Jag gillade lugnet och att det kändes genuint Bali....
8
Balilovina cottage...Var ett helt ok hotell som motsvarade mina förväntningar. Jag ville ha Balikänsla och det fick jag. Rummen är något slitna men enligt ägaren som nyss tagit över håller de på att renovera efterhand annars rent och välstädat. Underbar trägård och en fantasisk havsutsikt. Härlig delfintur....Kände mig väl omhändertagen och åker gärna dit igen.
Anmäl det här omdömet
Peggy O. Reste med partner Sweden, den 12 februari 2011
Medelklasshotell med trevlig personal

Hotellet ligger centralt
8,3
mycket påstridiga strand försäljare. hotellet såg till att försäljarna höll sig utan för hotellets gräns. rena och ok rum
Anmäl det här omdömet
Thipvimon A. Familj med småbarn Thailand, den 27 mars 2016
Ok
4,7
Ok
Anmäl det här omdömet
Leon V. Ensamresenär Australia, den 17 december 2015
Nice

Location, Food, Staff
7,3
Anmäl det här omdömet
Carrie T. Reste med partner Australia, den 5 november 2015
This hotel is perfectly positioned.

Location, friendliness and quiet (except for chanting in the distance)
8,7
We were well looked after. Reception were most helpful. We hired surf skis and enjoyed our stay
Anmäl det här omdömet
Daniel R. Ensamresenär Australia, den 2 november 2015
nice location but hotel needs renovating.

staff and location.
6
Okay for a nights stopover but this is a very tired hotel that would have been a great hotel many years ago.The staff do a good job considering they are working in a hotel that needs so much work.
Anmäl det här omdömet
1 - 6 av 6 omdömen
Bali Lovina Beach Cottages BaliBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotellet från utsidanBali Lovina Beach Cottages Bali - LobbyBali Lovina Beach Cottages Bali - PoolBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotellet från insidanBali Lovina Beach Cottages Bali - TrädgårdBali Lovina Beach Cottages Bali - TrädgårdBali Lovina Beach Cottages Bali - TrädgårdBali Lovina Beach Cottages Bali - PoolBali Lovina Beach Cottages Bali - ReceptionBali Lovina Beach Cottages Bali - TrädgårdBali Lovina Beach Cottages Bali - BadrumBali Lovina Beach Cottages Bali - OmgivningarBali Lovina Beach Cottages Bali - PoolBali Lovina Beach Cottages Bali - UtsiktBali Lovina Beach Cottages Bali - UtsiktBali Lovina Beach Cottages Bali - StrandBali Lovina Beach Cottages Bali - TrädgårdBali Lovina Beach Cottages Bali - RestaurangBali Lovina Beach Cottages Bali - OmgivningarBali Lovina Beach Cottages Bali - PoolBali Lovina Beach Cottages Bali - PoolBali Lovina Beach Cottages Bali - TrädgårdBali Lovina Beach Cottages Bali - RestaurangBali Lovina Beach Cottages Bali - TrädgårdBali Lovina Beach Cottages Bali - GästrumBali Lovina Beach Cottages Bali - GästrumBali Lovina Beach Cottages Bali - GästrumBali Lovina Beach Cottages Bali - GästrumBali Lovina Beach Cottages Bali - GästrumBali Lovina Beach Cottages Bali - GästrumBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotellet från insidanBali Lovina Beach Cottages Bali - Hotellet från insidan


Agoda är en del av The Priceline Group, världsledande inom resor och relaterade tjänster online.

AS-AGWEB-3A03